Steampunk Experience eseménysorozatát mutatja be. Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
sajtóközlemény

Legender #1 Cover: Joe Benitez

2014. október 9., Laurel Mt., NJ-New York Comic-Con bejelentése: A Dynamite büszkén jelenti be a Legenderry-t: A Steampunk Adventure, egy hét kiadás (Mesék). A Sergio Fernandez Davila belső alkotásaival a LEGenderry januárban bemutatja, amelyben a híres steampunk művész, Joe Benitez (Lady Mechanika) borítói szerepelnek.

Vámpír

„Ez egy olyan történet, ahol megkaphatom a tortámat, és meg is enni” – állítja a Willingham költsége. „A képregények, a PROSE, valamint a Film néhány preferált karakterével együtt dolgozom, bár mindegyikük vadonatúj verzióit készítem. Ilyen módon nem kell, hogy egyikük illeszkedjen a karakterek múltbeli folytonosságához. Mindkét helyzetből a legjobbat kapom. Ráadásul egy teljesen új világot építettem, amelyben a karakterek elhelyezésére. A világépítés a tapasztalati mesemondás egyik legjobb része. A Legenderry a világ neve, valamint valójában egy olyan világ, amely a tapasztalatok fikciójának néhány legnagyobb legendájával foglalkozik. Ez az első, a Steampunk műfajba való becsapódásom, tehát ez még egy új élmény, amelyet íróként folytatok. ”

Victory kapitány

Legenderry: A Steampunk élménye, ahogy a Willingham költsége leírja, „egy olyan világ, amelyben történeteink kiváló hősei online a testben”. A történet egy nagy viktoriánus stílusú metropoliszban kezdődik, egy városban, amelyet a Vampirella véd, a környezetbarát Hornet, valamint Kato. Miután egy scarlet-burkolt titokú hölgy a gyilkosok által folytatott bárba rohant, az ebből eredő káosz más, átgondolt tájakba terjed, amelyek a hagyományos képregényekből, az irodalomból, valamint a televízióból kitörnek, beleértve a Phantom vadon élő dzsungelét, a Flash Gordon futurisztikus menedékéből. Leszállás, légi harc a Victory kapitány mellett, valamint még több. A fellépés végül a szörnyű területekhez vezet, ez egy engedetlen terület, mind törvénytelen, mind baljós.

Zöld darázs

A legender, a Legenderry négy éven át tartó rendezvénysorozatot bizonyítja a régi mondásnak, hogy „jó dolgok érkeznek azok számára, akik várnak”. Willingham bányászta a gazdag dinamit világot, hogy a tökéletes szereplők a legender hatalmas, átképzelt tájképét feltöltsék. Az elmúlt hónapokban a Willingham személyesen felügyelte a sorozat vizuális fejlődését, Johnny D. művész jóvoltából, akinek a művei számos dinamit borítóval, valamint a legutóbbi, a Total Vampirella Strikes képregény sorozatával. „Megtiszteltetés volt, hogy néhány igazán életlen karaktert vettünk, és hogy beleférjenek a steampunk világba” – állítja Johnny D. “Mindegyikük kiváló egyedi bázissal rendelkezik, tehát nagyon szórakoztató volt a munkában dolgozni. a minták. Sok ilyen karakterrel együtt dolgoztam már korábban, és előre néztem a sorozatot. ”

Vörös Sonja

A legender karakterek szereplői módosítják az egyes kérdéseket, mivel Willingham és Davila az akció egyik káprázatos helyétől a másikig irányítja. A kiemelt karakterek között szerepel Steve Austin, a hatmillió dolláros ember, a környezetbarát Hornet, valamint a Kato, a legendás maszkolt kalandor, a Zorro, a Dynamite Mainstay Vampirella, a szeretett szuperhősök ezüst csillag, valamint a kapitány sikere, amelyet Jack Kirby készített, a Dynamite Mainstay fő , Flash Gordon, valamint a King fantomja szindikátust, valamint végül a Swords and-Borcery ikon, a Red Sonja.

Zorro

„Több mint három évtizeden keresztül személyesen megértettem a Willingham költségeit, és az iparunk egyik legtehetségesebb, nehezebb és ötletes alkotójának tartom őt” – állítja Nick Barrucci, a Dynamite vezérigazgatója és kiadója. „2009 óta beszélek vele a projektekről, ám a hektikus rutinja, valamint a Fables robbanásveszélyes sikere, valamint a tisztességes, mindketten mindketten meg akartuk várni, amíg a teljes érdeklődést megérdemli. Amellett, hogy a költségek nem akarnának a figyelmének 100%-ánál kevesebbet adni! Az idő előrehaladtával sok vitánk úttörő eseményhez vezetett, ami pontosan megrázza, hogy az emberek hogyan tekintik meg a hihetetlen karakterek könyvtárát. A költségek a folytonosság korlátozása nélkül akartak dolgozni egy olyan világban, ahol széles körű vászonra festhet. Amikor a steampunk tudományos-fantasztikus kreativitása és esztétikája végül a hangsúlyt jelentette, nos, az ötletek csak az elméjéből kezdtek áramolni az oldalra. Örömömre szolgál, hogy mind személyes, mind profi, mind a Dynamite Fold Willsham, valamint a kalandos szellemmel fogadni mindenkit a legender szeszélyes világában. ”

Johnny D. legender #1Cover készítette:

Joseph RybAndt, a Dynamite vezető szerkesztője azt mondja: „Bill munkájának régóta rajongójaként olyan meglepő volt, hogy Nick Barrucci, a vezérigazgatónk és a kiadónk is képes volt kidolgozni egy ajánlatot, hogy ne csak ezt a karakter kereszteződését hozza létre, Azonban néhányat beépítsünk a legnagyobb és legfinomabb társaság tulajdonában lévő és engedéllyel rendelkező karakterek közül. Ez a 2014-es képregények kiindulási rendezvénye. Legyen ott! ”

A művészet és a további információkért kérjük, látogasson el :.