Ezt a közzétételt benyújtja:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Westfield MailOder hírek

A gyorsan fejlődő Covid-19 körülmény miatt a Westfield Comics néhány kiigazítást végez munkakörnyezetünkben. Legfontosabb aggodalmunk az, hogy a részünket a koronavírus terjedésének korlátozása érdekében tegyük meg.

Általában nem tudunk válaszolni a telefonhívásokra a belátható jövőben, mivel ügyfélszolgálati személyzetünk otthon fog dolgozni. Rutinszerűen megvizsgáljuk a hangpostaüzeneteket, és a lehető leggyorsabban reagálunk rájuk. Az Ön nevét, valamint a számlaszámot tartalmazó e -mailek az üzenetével/kérdésével együtt segítik a válaszok megkönnyítését. Néhány olyan kérés vagy aggodalom, amelyet fizikailag meg kell vizsgálni/valamiért, egy kicsit tovább tart.

A hátsó probléma, valamint a hátsó tőzsdei megrendelések néhány nappal hosszabb ideig tartanak a feldolgozáshoz. Rendszeres előzetes megrendelésünk szintén egy kicsit hosszabb ideig tarthat, mivel kevesebb ember van a csomagolóosztályunkban.

Továbbra is nagyon sok bizonytalanság van arról, hogy ez a járvány hogyan befolyásolja a képregényipar ellátási láncát. A kiadóktól, a disztribútoroktól, a nyomtatóktól, valamint a szállítmányozóktól (UPS, USPS) függünk, hogy szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Mivel a munkájuk módosításait végezzük, a munkánkban fodros hatásokat is okoz. Amint olyan bejelentéseket tesznek, amelyek befolyásolnak ránk, átadjuk ezt az információt Önnek.

Továbbra is a legszebbé teszjük, hogy kiváló minőségű élményt nyújtsunk a megrendelés, valamint a képregények és a popkultúra termékek beszerzésében, azonban nagyra értékelnénk türelmét, mivel az elkerülhetetlen csuklások bekövetkeznek. Mindenekelőtt azt akarjuk, hogy minden munkavállalónk és ügyfeleink most és a jövőben is kockázatmentesek legyenek, így mindannyian hosszú, egészséges kapcsolatot élvezhetünk.