Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok,
Westfield kiskereskedelmi áruház hírek

*A 25. évfordulója alkalmából a DC/Vertigo kiadja Neil Gian és J.H. Williams III. Az események feltárása az 1. Sandman előtt.

*Hivatalos, a Galaxy Guardians a Marvel Studios 2014. augusztus kiadása. És az America 2 kapitány 2 feliratú a téli katona! (Mennyire sokféle módon mondhatod félelmetes?!)

* Brian Wood és Carlos D’Anga (Arkham City) művész a Simply, Simply, Star Wars nevű új folyamatban lévő sorozatot fogja készíteni, amely bemutatja az eredeti trilógia összes szeretett karakterét, és egy új új események között van beállítva. A remény és a birodalom visszatér!

*Az AMC The Walking Dead 3. évadjának premierje október 14 -én, vasárnap és 4 perces előzetes, amely megmutatja nekünk Michonne -t, valamint a kormányzó első megjelenését!

*Bejelentették a 2012. évi EISNER -díj nyerteseit. Gratulálunk a több díjnyertes Mark Waid-nak a Daredevil-en végzett kiváló munkájáért.

*A 20th Century Fox bejelentette a rendezőt és az írót a csodálatos négy film újraindításáért, ám veszélyben vannak, hogy elveszítik Daredevil engedélyüket a Marvelnek!

*Az IDW és a Hasbro összeállnak, hogy elkészítsék a kis póni képregényeimet!

Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok,
Westfield kiskereskedelmi áruház hírek

*Alan Davis a decemberi 5. számú Amerika kapitánynál kezdve átveszi a művészeti házimunkát Steve McNiven -től. Ed Brubaker marad a cím írójaként.

*Hugh Jackman megerősítette, hogy a Wolverine film forgatása a Chris Claremont/Frank Miller mini-sorozat/grafikus regény alapján 2012-ig késik.

*Keith Giffen átveszi a J.T. Krul a Green Arrow írójaként kezdve a 4. számú decemberben.

*Az AMC bejelentette egy fél órás Walking Dead „Talking Show” című filmet, az úgynevezett Talking Dead -ot, amely az első szezon premierje után, október 16 -án, a második szezon premierje után. Chris Hardwick házigazdája lesz.

*A Doctor Who következő szezonja, a decemberi karácsonyi epizód után, 2012 őszéig kezdi meg a sugárzást.

*A Dynamite Entertainment új sorozatokat jelentett be, köztük a Voltron és a Lord of the Jungle nevű Tarzan -könyv.

*

Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk, valamint oszlopok,
Westfield kiskereskedelmi áruház hírek

*Novemberben a Shadowman lesz az ötödik cím a Valiant világegyetem újraindításában.

*A Marvel törölte Joe Keatinge-t, valamint a Rich Elson Thanos-t: A Titan Mini-sorozat fia eredetileg októberre szervezett. Fogadjunk, hogy hamarosan látunk valami mást a hatalmas lila srác számára!

*Steve Niles, valamint Bernie Wrightson Frankenstein a Life életben jelenleg augusztus 29 -ig van elrendezve. A Niles nemrégiben közzétette egy besurranó pipát, valamint a cím késéseinek megjegyzését!

*Ha még nem láttad, ellenőrizze Thomas Jane 10 perces Punisher rajongói filmjét, a mocskos mosodát, a vendégszereplő Ron Perlman-t, valamint Phil Joanou rendezését (U2: Rattle és Hum, három óra, három óra, három óra Magas)! Valószínűleg az NSFW.

*A Syfy Channel továbbra is dolgozik a Booster Gold sorozatán, valamint az FX Network továbbra is dolgozik a Powers Pilot -on!

*Az Aurora, a Colorado tragédia néhány módosítást vált ki a közelgő, vigyázzon a Batman rajzfilmre.