A Transformers franchise a világ minden tájáról sikeres volt. Elkezdte a népszerűség megszerzését az animációs televíziós sorozatokkal, amelyek több szezonban tartottak. Még az eredeti képregény sorozatnak, a Transformersnek, amely 1984 -ben kezdte meg a kiadványt, négy problémát szervezett, de népszerűség miatt felrobbant. Összességében a sorozat 80 kiadással végződött. Végül, az élő fellépésű mozgóképek milliárd dollárt hoztak létre a pénztárnál. Úgy tűnik, hogy a franchise sok mozgókép és műsor tervei vannak. Az alábbiakban bemutatjuk a döntő problémákat, amelyeket az embereknek a továbblépéshez kell tartaniuk.

Transformers#1

Az 1. transzformátorok a könyv, amelyet a gyűjtők és a rajongók imádnak. Ez a Transformers (Autobotok) és a Decepticonok legelső csapatának megjelenése. Ez részletezi a karakter kedvenceinek legelső megjelenését, az Optimus Prime, a Megatron és a Starscream. TH

Az e probléma különböző nyomatokban érhető el. Ez egy 1,00 dolláros kanadai költségváltozatban, második nyomtatásban és harmadik nyomtatásban is kapható. Ezeket a belső szerzői jogi megjegyzések a legelső oldal alja felé mutatják. A korábbi animációs TV-műsorok és az élő fellépésű mozgóképek népszerűsége az elsődleges források a probléma költségeinek növekedéséhez. A 9,8 -as osztályú példány jelenlegi valós piaci értéke (FMV) 1400 dollárért értékesít.

Őszintén hiszem, hogy ennek a problémának az értéke sokkal magasabbra emelkedhet. Értéke a mozgókép -franchise közelgő jövőjétől függ. A márkának odaadó rajongói bázisa van, és reméli, hogy sokkal szélesebb körű karakterkészletre terjed ki. Nincs olyan késő, hogy bemegyek, és megpróbáljuk megszerezni egy példányt. Annak ellenére, hogy figyelembe véve, hogy ez a probléma nem olyan drága, rendkívül azt javaslom, hogy megragadjam a lehető legnagyobb fokozatot.

Transformers 4

Egy másik kritikus képregény probléma, amelyet fel kell venni, a Transformers #4. Ez a probléma a sokkhullám legelső megjelenését és a Dinobots cameo megjelenését ábrázolja. A Shockwave a Decepticons híres tagja, és a fő tudósként értik. A Decepticons jelentős tagja és elszámoltatható sok tudományos vállalkozásért. Ezek a vállalkozások magukban foglalják a területhidakat, a Predacons feltámadását és a dinobotokat. A dinobotok olyan autobotok, amelyek egy dinoszaurusz képévé alakultak. A javulás azért van, mert a transzformátorok megtalálják a dinoszaurusz kövületeket és az építési robotokat az általuk találtak alapján. A Dinobots szerepelne az animációs televíziós műsorban, valamint a képregényekben.

Ennek a problémának az értéke rendkívül olcsó. A hangsúly nagy része jelenleg az eredeti elsődleges kérdésre összpontosít. A 9,8 -as osztályozott másolat FMV -je 95 dollárért értékesít. Kiváló értéknek tűnik egy olyan probléma számára, amely a híres karakterek két első megjelenését jelent.

Következtetés

A mozifilm -franchise -nak továbbra is tervei vannak. Van egy pletyka, hogy a következő mozifilm címet Transformers: Beast Alliance -nek hívják. Az a vélemény, hogy ennek a mozgóképnek a cselekménye az 1990 -es évek kiemelkedő animált Beast Wars show -ból származik. A show a transzformátorok és a megtévesztők körül forog, amelyek egy olyan világon ütköznek, mint a Föld. Bizonyos események arra kényszerítik a karaktereket, hogy kezeljék a vadállat típusát, hogy megvédjék magukat a bolygó sugárzásától.

A közönség rád vár. Nézzen meg még sokkal többet a GoCollect reklámozásáról!

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest1

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Transformers vs. G. I. Joe – Hasbroyou csata azt hitte, hogy ugyanolyan öreg vagy, hogy hinni Hasbro -ban, a mindenütt jelenlévő játékban és játékgyártóban? Hidd újra! A Magic the Gathering tulajdonosa, a Peppa Pig, és szinte minden olyan társasjáték, amelyet valaha játszottál, a mai két franchise tulajdonosa – Transformers és…
2022in március 22. “képregény”

A 80 -as évek rajzfilmei visszatértek! A Thundercats még mindig ordító! Az egyik trendi részlet, amely nélkülözhetetlen a mozgóképpiacon, az eredeti filmek átalakítása. Nyilvánvaló, hogy a képzelet csak a mozgóképiparban lehet ilyen messzire. Azt is hiszem, hogy a mozgóképek gyakran átdolgozása biztonsági hálóval szolgálhat egy olyan film szempontjából, amely nem abszolút „bombázást”…
2021. április 18 -án “A képregény 101 -es gyűjtés”

Transzformátorok: Összetört üveg visszatér a transzformátorokban: összetört Glass Iihasbro rajongói kedvenc váltakozó igazság augusztusban visszatér a képregényekhez. Ez a transzformátorok: Shattered Glass II. A sajtóközlemény következik: A média kiadás-A kiemelkedő igény szerint a Transformers világ sötét tükröződése visszatér az IDW közelgő öt kiadású képregény miniszereivel, Transformers: Shattered Glass II, augusztusban debütálva! betartva a lenyűgöző…
2022in május 25. “Comiclist”

Képregénygyűjtők sarkában