Ezt a bejegyzést az alábbiak szerint benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Athena Voltaire

A 2002 -ben indított online képregényként elindított Athena Voltaire az internet egyik leginkább beszélt és legkritikusabb és legkritikusabban elismert sorozatává vált. Az ipari dicséret között szerepelt az Eisner -díj jelölése a Legjobb Digitális képregény számára 2005 -ben és a 2007 -es Russ Manning sok ígéretes újonc díjat Steve Bryant sorozat művészének. Figyelembe véve, hogy az APE élvezete két, színes kollekcióban jelent meg-a Falcon összegyűjtött webkomikumainak és repülése. Miután Paul Daly együttműködő elhagyta a sorozatot, Bryant elkészítette a 2009-es Black Coat/Athena Voltaire One-Shot (APE Entertainment) Athena Voltaire felét, a Working Solo-t. Josh Crawley, a Westfield katasztrófa mestere, Josh Crawley beszélt Bryant -szel az Athena Voltaire izgalmas közelgő terveiről, ideértve a projekt finanszírozásának érdekes módját is.

Westfield: Hol hallottál a Kickstarter.com -ról? Mennyi időbe telt, hogy eldöntse, hogy használja?

Steve Bryant: Mitch Gerads, a vadul sikeres (150% -os finanszírozású!) Képregény, Johnny Recon művészén keresztül hallottam róla. Mitch és én egyaránt a Comics Art Blog Comic Twart tagjai vagyunk, és ő fejezte be kampányát, amikor Johnny Recon a Comic Twart témájává vált.

Miután kiválasztottam Mitch agyát, azonnal döntést hoztam, hogy Kickstarter kampányt akartam csinálni Athena Voltaire számára. Van egy barátaim, akik vállalkozói szellemet tanítanak a Bradley Egyetemen (szia, Eden!), Szóval vezettem vele. Azt hitte, hogy ez egy fantasztikus ötlet, tehát becsaptam.

Westfield: Milyen előkészítést végzett?

Bryant: Az előkészítő idő közel két hónap volt. A videó első verzióját, amelyet készítettünk, tele volt velem, mondván, hogy az „UHM” kb. Egymilliószor szólt, tehát egy hétvégi napot kellett átütemeznem, hogy fényképezzem – ez egy logisztikai helyzet önmagában, egyedülálló szülőként. A második verzió sokkal jobb volt (a Pal Ben forgatta, aki szintén szállította a csodálatos PBS-stílusú hangátvitelt).

Aztán az volt, hogy megtanultam az imovie és a garázs zenekar szerkesztésére – és kölcsönvettem a Ben számítógépét, hogy dolgozzam, mivel a MAC G4 sírtam a vér könnyét, amikor megpróbáltam szerkeszteni.

Westfield: Hogyan döntött a zálogjogról és az ösztönzőkről?

Bryant: A zálogjogok egy egész másik belső vita volt, amelynek egy részét mélyrehatóan az első Kickstarter frissítésem során. Végül megpróbáltam összehasonlítani az összes ösztönző szintet azzal, ahogyan az I ára a könyveket, a vázlatfüzeteket és az eredeti művészetet az egyezményekben.

Westfield: Szeretem ezt a címet: Athena Voltaire és a vulkán istennő. Nagyon jól gurul a nyelvről, az egyik ilyen hollywoodi blokkhálózatban. Noha az az érzésem, hogy évekkel ezelőtt elmondtad nekem ezt a címet, nem függök elég a memóriámtól, hogy biztosan mondjam, de talán rámutatott néhány történetre. Biztonságos feltételezni, hogy az atomikus kor előtti Tiki műveletet a nyomtatott oldalra hozza?

Bryant: Ó, igen! Nem titok, hogy szeretem a tiki kultúrát, és szeretem a buja dzsungel jelenetek rajzolását, tehát ez nem volt bátor számomra.

Westfield: Ha megkapja a célszámot, akkor gondolja, hogy az év vége előtt látjuk a vulkán istennőt a polcokon? Azt kérdezem, mert a fejemben így gondolok, hogy ütemezném a különféle lépéseket (azok számára, akik nem veszik észre a saját képregény készítésének néhány lépését): május vége; Írjon június/júliusban; ceruza és tinta júliusban és augusztusban; Levél szeptemberben; Szín augusztus/szeptember; és kérje meg az első számot októberben, és decemberben szállítson az üzletekbe.

BRYANT: Minden attól függ, mennyire gyorsan tudok erősen felkészülni a kiadómba, hogy becsapjam az ütemtervükbe!

Az 1. sólyom repülése

Westfield: Noha mindig a WebComic-to-nyomtatott gyűjtemények elterjedésével az Athena Voltaire-t a nyomtatott nyomtatáshoz szándékozta, láthatja-e valaha is, hogy visszatér az Athena Voltaire-t a Webcomics gyökereihez, esetleg a Warren Ellis Freakangelshez hasonló kiadói modell használatával?

Bryant: Teljesen tudtam. Ideális esetben nagyszerű lenne az AV -t nyomtatási képregényként tartani (és valahogy jövedelmezővé tenni), és újabb otthont indítana az interneten. Úgy tűnik, hogy van egy csomó ötletem a dolgokról, amelyeket szeretnék írni és rajzolni, de meg kell találnom az időt.

Westfield: Még mindig megpróbálom megtalálni a 30 órás napot! Az Athena Voltaire, a Pulp Karakter Bizottságok (és abban az időben felmerül ezekkel a fantasztikus ötletekkel), a közelmúltbeli Domino Lady belső terekkel és az Airboy borítóval kapcsolatos munkájával, néhányan olyan benyomást kelthetnek, amelyet csak időszakban végeznek. Ugyanakkor nem ez a helyzet, amint az a 24 -ben látható: Cold Warriors. Beau Smith valóban olyan férfias, mint mindenki mondja? És milyen volt az IDW mostanos premier kiadójának dolgozni?

Bryant: Beau Smith valójában a képregények legszebb embere.

Személyes nézőpontból a Cold Warriors-on végzett munka alacsony pont volt-nem azért, mert az IDW tett. Apámnak volt egy stroke, ideális volt, miután elkezdtem a projektet, annyira sokat húztak, miközben a gyógyulásnál voltamThare létesítmény és halála után. Mindig kénytelen vagyok rámutatni, amikor ez a könyv megjelenik, mert ez nem a legjobb munkám. De a lehető legjobban megtettem, a körülmények miatt.

(Tudtam, hogy Steve apja egészségügyi problémáiról és átadásáról a könyven dolgoztam. Ugyanakkor nem számítottam rá, hogy átmegy a kérdésre, különösen ilyen személyes módon. – Josh)

Ennek ellenére az IDW -ben mindenki rendkívüli volt, hogy foglalkozzon, Beau -tól a szerkesztőmig, Andrew Steven Harris -ig, az IDW EIC Chris Ryall -ig. Mindenki megértette a helyzetemet, és egyén volt velem. Bármelyikükkel együtt dolgoznék egy szívverésben.

Westfield: Megvan a saját kortárs alkotása is, Cypher. Korábban Ursula Wilde néven ismert (a karakter neve), ez egy sorozat, amelyet Molly McBride-rel együtt írsz, melyet a Junbob Kim művészete mutat be. Nem fogod hagyni, hogy egy hack levelet, ugye?

Bryant: Nem! Első alkalommal nem lesz hack (én!) Levél. Néhány, Josh Crawley nevű hihetetlen srác hozzáadja kalligrafikus képességeit a könyvhez.

WESTFIELD: Mielőtt bármelyik személy rossz ötletet kapna, én voltam a hack, amire utaltam! Minden viccelődve, tudna -e hírt adni nekünk, mikor számíthatunk arra, hogy többet látunk? (Nos, sokkal többet azoknak, akiknek elég szerencsések voltak, hogy megszerezzék az APE Cartoonapaloozát az ingyenes képregény napi napjáról.)

BRYANT: A Junbob kiadja az egyik befejezését, és a második kiadásban kezdődik, amikor ezt beírom. Nem vagyok biztos benne, mikor látja a nyomtatást. Nem akarok semmit az APE ütemtervére tenni, amíg el nem készül. Miután kérjük, szeretném megbizonyosodni arról, hogy elérjük az összes kiadási dátumot!

Westfield: A bennem lévő kereskedő szeret ilyen dolgot hallani: A kiadási dátumok ütése! Köszönjük, hogy időt fordított erre az interjúra, Steve. Bármi mást szeretne hozzáadni?

BRYANT: Ursula Wilde/Cypher/bármi mást is hívok ezen a héten, van egy másik pulpy karakterem, amelyet létrehoztam, és folyamatban vagyok egy kiváló művész, Kyle Latino fejlesztése során. Ez egy generációs könyv, részben a 40 -es években zajlik, a részben a 60 -as években zajlanak. Kyle munkája kiváló spontaneitással rendelkezik, és hihetetlenül eksztatikus vagyok, hogy együttműködjek vele.

És egy csomó Athena Voltaire dolgot tervezek. Ha megfelelünk a Kickstarter célunknak, akkor képes leszek foglalkozni a jéghegy gondolatával. Ha túllépjük a célunkat … nos, mondjuk csak, hogy függetlenül attól, hogy mennyit ígérünk, rengeteg ötletem van a kis gömbös aviatrixom számára, hogy két hónapig vagy 20 évig elfoglalt maradjak.

______________________
Josh Crawley a Westfield képregények számára a katasztrófa (akár hősies vagy gonosz) megbízott mestere, nem szabad összetéveszteni Josh Crawley -vel, az Everclear billentyűzetével.

josh@westfieldcomics.com

Westfield képregény
Attn: Josh
7475 Mineral Point Rd Ste 22
Madison WI 53717