Brandon Borzelli Geek Goggle véleményei

X-Men hagyomány #300
Marvel képregény
Carey, Gage, Spurrier, Huat, Kurth & Sandoval

Az X-Men hagyományának évfordulójának problémája visszahozza az egyik legfontosabb közreműködőt a Mike Carey író típusában. A 300. problémára jutó matematika kutatás nélkül elveszik a látogatónál, azonban a probléma önálló, hogy bármilyen típusú látogató felvegye. Az ötlet viszonylag zaj. Egy olyan személy, akit támadással deformálódtak, megpróbálja betörni a kastélyba az online mutánsként. Egy X-Man szembesül, aki megpróbálja beszélni vele cselekedeteivel és érzéseivel is. A könyvnek a hagyományos egylövés minden alkotása van, ám számos területen drámai módon esik le.
A nő megpróbál betörni a kastélyba, és elakad egy láthatatlan falba. Az X-Man, aki a segítségére érkezik, olyan srác, akinek az a hatalma, hogy az emberek nem emlékeznek rá. Egy másodpercig figyelmen kívül hagyta egy újabb privát interfész után, és senki sem szem előtt tartja a nevét. Ez a tökéletes flip-oldal ahhoz, amit a nő megpróbál elérni, mivel csak bele akarja keverni, és fizikai megjelenése ezt nem teszi lehetővé.

Miközben az X-Man megpróbálja kiküszöbölni őt a falból, elmondja neki néhány meséket a múltjából, ahol hatalma hasznos volt. A kudarc itt az, hogy a visszajátszások rétegei olyan régebbi történetekben, amelyek egyáltalán nem egyértelműek, különösen Mike Carey szeretetének munkája, X-kor. a megfelelő kontextus nélkül megérteni. Ez a képregény rendkívül bit kontextust biztosít, azonban a történet megpróbál távol maradni a többi karaktertől, bár ez valóban rendkívül zavaró.

A képregény működési módja az, hogy a lány hitt folyamatát körülvegye. Elkezdi pontosan megérteni, hogyan lehet módosítani azt, hogy azt hitte, hogy nem olyan, ami nem olyan rossz, annak ellenére, hogy fizikai különbsége a tipikus embertől.

A mű nem rettenetesen jó. A könyv úgy érzi, hogy összecsaptak volna, de van néhány fényes foltja. Sajnos a fényes területek pontosan kiemelik, hogy a könyv más részei milyen élettelen és hanyagul megjelennek. A művészetnek határozottan nagyobb érdeklődésre volt szüksége ahhoz, hogy elősegítse a történet jobb eljuttatását.

Ez a képregény nem szörnyű, azonban határozottan elfelejthető. Nagyon reméltem egy olyan történetet, amely öt dollárba vonzóbb, és ez ugyanúgy érzi magát, mint a tartalék alkatrészek, egy csomagolással, hogy lefoglalja a dolgot. Nagyon sok a képregényben (például a mutáns, amely magára mint emberre utal), azonban az épület és a képregény bemutatása az elsődleges probléma. A könyvnek a megfelelő koncepciója volt, valamint két szilárd karakter volt a történet végrehajtásához, ám a könyv csak nem jött közel.

2 -ből 2 -ből 2 -ből

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Geek Goggle vélemények: X-Men hagyomány #245/Új mutánsok #22Brandon Borzelli Geek Goggle-értékelései X-Men hagyomány #245/Új mutánsok #22 Marvel Comics Carey, Mann, Leisten és Reber/Carey, Kurth, Martinez & Reber a nagyon nagyon Az X történet korának első két fejezete ezen a héten ésszerűnek tűnik t…
2011. február 26 -án a “Comics”

Geek Goggle vélemények: Új mutánsok #23Brandon Borzelli Geek Goggle értékelései Új mutánsok #23 Marvel Comics Carey, Kurth, Martinez és Reber Mutants újabb kiváló részletet nyújt a „X korszak” kereszteződésének negyedik fejezetének típusában. Míg ennek a történetnek volt az Appe…
2011. március 26 -án a “Comics”

Geek Goggle vélemények: X-Men hagyomány #251Brandon Borzelli Geek Goggle Értékelései X-Men hagyomány #251 Marvel Comics Carey, Pham, Palmer, Yeung és Gracia Az ív második része, a “Lost Legions” egy gyors mozgó és izgalmas sztori. A Xavier, Magneto, Frenzy, Rogue, Gambi csapata…
2011. június 25 -én a “Comics”