Sokkal több piaci reakcióval térünk vissza az SDCC -ből származó hírekre a múlt héten. Kevin Feige emellett ment, mint bármelyik egyén várt, amikor felfedte néhány közelgő 6. fázisú projektet. Vessen egy pillantást a filmekre, valamint a kapcsolódó képregények megnyitására, valamint bezárva ezt a fázist.

Fantasztikus Négyes

A film megnyitó 6. fázisa, amelyet a Multiverse Saga -nak neveznek, csodálatos négy lesz, a színházakban, 2024. november 8 -án. A megjelenés dátumán kívül valójában nem értünk sokkal többet.

Természetesen ez a megértés hiánya nem állította meg az 1,5 fokozatot, amely visszahozta az Amazing Four #1 másolatát, hogy július 26 -án felajánlják. Egy ilyen fontos könyvvel még az alacsony osztályok is sokat hozhatnak. Első pillantásra a 7500 dolláros értékesítés magas árnak tűnhet, ám ez 33% -kal csökkent az utolsó eladáshoz képest – egy 2021. decemberi eBay aukciós eladása 1,5 -rel 11 200 dollárért.

Mondanom sem kell, hogy még az Amazing Four alacsony minőségű példányai is drága könyvek, és helyesen is. Az új filmről szóló minden olyan hírrel, amely felmerül az új filmről, a magasabb költségek valószínűleg emelkednek. Ne megdöbbenjen azonban, ha látja a költségek alkalmi csökkenését, amint azt a legfrissebb eladásban láttuk. Ez az alacsony fokozatú rendkívül keresett problémák természetének része.

Avengers: A Kang -dinasztia

Mindig figyelembe véve, hogy az Avengers: Endgame, a rajongók azt kérdezték, mikor Marvel kiad egy újabb Avengers -filmet. Nos, most megvan a válaszunk. Avengers: A Kang -dinasztia egyértelműen működik az névadó gazemberek. A Kang legelső megjelenése, az Avengers #8, a legkevésbé 15 osztályos példánya, amelyben a film megjelenésének dátuma 2025. május 2 -án, majdnem három év múlva jelenik meg.

Egy 8,0 -es osztályozott példányt, amelyet július 24 -én kínálnak 4250 dollárért. Ez jelentősen csökken az ebben az osztályban, amikor a csökkentett 7 250 dolláros eladás 2021 júliusában zajlik. A könyv nagyszámú osztályozott példánya van: 2542. Arra számíthat, hogy a költségek innen meglehetősen egy kicsit visszapattannak.

Bármely típusú osztályban, ahol a példányok bőségesek, 8,0 -től 3,0 -ig már látunk olyan mintákat, amelyek szívverés -monitoroknak tűnnek. Csak tartsa szemmel az értékesítést, és ne rettegjen, hogy elmenjen, ha az ajánlattétel ugyanolyan magasra kerül; A könyv nagyon sok példánya van, valamint az egyes gyűjtők felfedezhetnek egy példányt rendkívül megfizethető áron.

Megújulás történt az Avengers #267 értékesítésében, 14 fokozatú példányban, figyelembe véve, hogy július 23 -án. Ez a könyv a Kangs Tanácsának legelső megjelenését mutatja be, valamint a gyűjtők radarján, figyelembe véve, hogy a Loki Disney+ sorozat utolsó sorozat év.

A 9,8 -as osztályozott példány július 24 -én 350 dollárért kínált. Természetesen ez egy egyszerű pattanás, összehasonlítva az 1600 dolláros (!) Magasságköltséggel, amelyet valaki 2021 augusztusában fizetett ehhez Tehát, mint a 90 napos 194 dollár. Még a 375 dolláros egyéves tipikus bezárást is bezárja.

Most egy év telt el, tekintve, hogy ez a régóta lenyűgöző korai rézkori könyv kulcsfontosságú lett. Noha valószínűleg elvesztette a fellebbezést, azóta közel áll ahhoz, hogy mindent visszatérjen ezzel a hírrel, hogy Kang most az MCU hatalmas rossz.

Avengers#268

A sorozat rendkívül következő problémája, az Avengers #268, jelentős értékesítést mutatott a film címének feltárásával, nem szokatlan, amikor felismeri, hogy ennek a problémának a története címe: „A Kang -dinasztia”. Hat osztályozott példányt kínáltak, figyelembe véve július 23 -án, szombaton. Ez sokkal több példány, mint amit 2022 -ben kínáltak eddig.

A 9,8-as osztályozott másolat július 24-i eladása új rekordköltséggel 275 USD-t jelentett, és az előző csökkentett 200 dollár rekordot 53%-kal összetörte. A történet címe önmagában valószínűleg nem elegendő ahhoz, hogy ezt a könyvet hosszú ideig magasra tartsa. Várható, hogy a költségek csökkenjenek, amíg még sokkal többet nem fedeznek fel a film tényleges történetéről … ami három év távol van, sok idő, hogy ez a képregény sok csúcskal és völgyekkel járjon.

Avengers: Trick Wars

A legrosszabb tartott trükk Namoron kívül jelenik meg a Fekete Pantherben: Wakanda véglegesen az, hogy trükkháborúkat fogunk látni az MCU -ban. Most megértjük, hogy az Avengers: A trükkháborúk 2025. november 7 -én lesznek a színházakban. Az aggodalom most melyik trükkháborúká válik? Ez lesz az 1980-as sorozat, amely a Marvel Super-Heroes Trick Wars #1-rel kezdődik? Vagy ez lesz a probléma, amely megkezdte Jonathan Hickman csodálatos négy, valamint az Avengers, Trick Wars #1 -es munkájának csúcspontját?

A sokkal jobb fogadás az utóbbi. A behatolásokat már felvetették az MCU -ban, csakúgy, mint a multiverse teljes elképzelése. Az 1980-as évek mini-sorozatának semmit sem kellett tennie ezen ötletek egyikével.

Természetesen ne mondd el a gyűjtőknek, hogy mivel abszolút banánba mentek egy olyan táplálkozási őrületben, mint az Aquaman bejutásához, egy pár évtizeddel ezelőtt éhes piranhákkal. Megdöbbentő 69 példányt kínáltak, figyelembe véve a szombatot, beleértve egy 9,8 -as osztályozott példánytnull