Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

KC Carlson. Művészet: Keith Wilson.

KC oszlop KC Carlson által

Stan Lee író, valamint Steve Ditko művész 1963-ban készítette, a Strange Physicians a legelső szerepelt a Strange Tales #110-ben (borítva július), mint a Human Torch sorozat (a borító funkció) tartalék funkciója. A misztikus varázsló szintén megjelenik a Strange Tales #111, 114, 115 -ben (amely az ő származási története volt), valamint minden probléma a 168 -ig.

Furcsa mesék #118 Doc legelső borítója

Az első borító megjelenése egy kis elmosódott volt a Strange Tales #118 borítóján; Ezt követően a borítókon való létezése folyamatosan kibővült. A 146. számú Strange Tales -től kezdve a Furcsa orvos váltakozó borítókat Nick Fury -vel: az S.H.I.E.L.D. A 168. számú Strange Tales (1968. május) volt az utolsó probléma, amelyben az új orvosa Strange történeteket tartalmazta, ám a karakter hamarosan megkapja a saját sorozatát.

Doktor furcsa, Michael Golden

Strange doktor hosszú távon kezdte (vagy pontosabban számos hosszú futamot), amely alkalmi szünetekkel jelent meg. Ez egy olyan sorozat volt, amely sok kiváló művész és író számára készült az évek során, köztük az Everett, Marie Severin, Dan Akins, Gene Colan és Tom Palmer (mint kreatív partnerek), Steve Englehart, Frank Brunner, Peter B. Gillis, Peter B. Gillis, köztük , Richard Case, J. Michael Straczynski, Brian K. Vaughan, Marcos Martin, Jason Aaron, valamint Chris Bachalo. A Marvel Cinematic Universe -ben a Strange Physician Strange -t Benedict Cumberbatch ábrázolta egy solo funkcióban (hamarosan folytatni), valamint néhány Avengers filmet.

29. sz.

Ugyanígy meg kell említeni a Strange orvos kiemelkedő beállítását a védők tagjaként (a Marvel hírhedt magányos „nem csapata”, amely szintén tartalmazta a Hulkot, valamint a Namorot, a Sub-Mariner-t). A Strange orvos gyakran sztárja a védőkben, amikor a saját sorozata ideiglenes szünet volt.

Jelenleg…

Doc a hagyományos ellenség báró Mordo -val szembesül ezen a borítón a 8. orvosa számára

Az elmúlt néhány hónapban a jelenleg futó képregény sorozatban Mark Waid író, valamint Barry Kitson művész (a közreműködők egyike) Strange -t tett néhány hagyományos ellenségével szemben, mint például Dormammu, Galactus, Mephisto (Umar és Clea mellett), rémálom, valamint az örökkévalóság, az élő bíróság. Hasonlóképpen a végső intelligencia, a Sh’iar Birodalom fensége, a The Watcher, valamint a Reed Richards, valamint az Odin is voltak. A Waid integrálta a könnyű humorot mind a megértett, mind az ismeretlen rettegőkkel. A Strange Physician (a képregény) gyakran a Marvel történelmi presztízs sorozatának egyik (a múlt alkotói kiváló és gyakran kiszámíthatatlan munkája alapján), valamint az évtizedek során számos figyelemre méltó futás volt. Úgy gondolom, hogy ez a jelenlegi futás visszatért az egyikre, amelyet érdemes emlékezni.

A közelmúltban folytatott események…

Doktor Strange #18

Strange Doctor Strange #18 megkísérel egy kicsit lecsukni a dolgokat néhány közelmúltbeli kozmikus cucc után. A Strange haragja, valamint a misztikus kockázat kezelésében való önállóság kissé túlzottan úgy gondolja, hogy nehéz ez az ellenség a Stanton család külvárosi házában, amelynek apja vízvezeték-szerelő, valamint fűtő vállalkozó/javító ember. Ez egy szórakoztató kontraszt.

A dolgok csak meglehetősen furcsák, amíg az orvos Strange valóban meg nem jelenik -, valamint misztikusan elpusztítja a Stanton otthoni darabját, kisebb varázslatokkal. Amikor a Stantons -i parancsok ugatása, Strange valóban azt válaszolja: „Dadogtam?” Arra készteti, hogy elhiggye, hogy az iroda végtelen visszatérését figyeli, amikor nem harcol Dormammu -val.

Doktor Strange #19

A 19. számú kiadás megkezdi a dolgok beállítását a sorozat óriási módosításaihoz. A misztikus csata közepén, hogy megmentse az anyát, valamint a kisgyermekét, Strange visszatér az eredetéhez … különösen a műtéti karrierjének egy váratlan (és látszólag állandó) megállójához.

Megkérjük a Channok -t – a tiltott varázslatok és egyébként egy démon tartóját. Célom, hogy visszatartsam az összes „északi channok” viccemet. Ez a probléma szintén egy teljes oldalas panelt szentel annak, hogy visszatérő fejfájás legyen Dr. Strange számára, amelyet Jesus Saiz művész gyönyörűen illusztrál.

Doktor Strange #20

A 20. számú kiadás (ezen a héten) funkcionálisan ez az orvos furcsa sorozatának végső problémája, valamint Waid, valamint Javier Pina művész. „Az ősi trükk” címet viseli. Ha élvezi a gyönyörűen illusztrált misztikus harcokat, ezt a sorozatot értik, akkor ezt élvezni fogja. Hasonlóképpen bevezet egy új vagy két karaktert, aki folytathatja vagy nem folytathatja a következő Phitician Strange sorozatot (lásd alább).

_________________________________

A KC Carlsonnak szereti ezt a bizarr nyilatkozatot az orvos furcsarólA Wikipedia -tól: „Nem szabad összetéveszteni a Doc Strange, az Orvos Stranger, a Doc Savage, a Dr. Strangelove vagy a Hugo Strange”

Doc Strange egy aranykorú szuperhős volt, aki 1940 -ben először megjelent az Izgalmas képregényekben. mint Chris Sprouse. (Szia Chris!) Nemrégiben megjelent a félelmekben, szintén a DC -ből.

A Doctor teljes Stranger egy dél -koreai televíziós sorozat, amely nem jelenik meg a kábelemen. Sajnálom. A képek miatt a sorozat úgy néz ki, mint a St. másutt a dél -koreai verzió (az én preferált TV -sorozatom valaha). Ez valószínűleg nem segít…

A Doc Savage egy rendkívül kiemelkedő pép karakter, amelyet 1933-ban készítettek, és végül a papírkötésű könyvekben (ahol a pulpokat újból kinyomtatták), új írókat inspirálva új pulp ihletésű regények készítésére, valamint végül képregényekből (a Marvel-től (a Marvel-ből ), valamint a filmek (első 1975 -ben). Dwayne (The Rock) Johnson állítólag egy közelgő Doc Savage -filmben főszerepet játszik, ám úgy tűnik, hogy a jogi problémák megállították az előzetes indítványt.

Dr. Strangelove egy 1964 -es film (különös tekintettel a hideg háború politikai szatíra), különösen a Peter Sellers színész számára, aki több funkciót játszik (amit valamilyen gyakorisággal tett). Hasonlóképpen a filmben szerepel (Stanley Kubrick rendezője) George C. Scott és Slim Pickens is. A filmről szóló érdekes információkért nézd meg a Dr. Strangelove Wikipedia oldal „Satirizing The Chilly War” szakaszát.

A Hugo Strange egy DC képregény karakter, amelyet 1940 februárjában készített a detektív képregények számára (1. sorozat) #36, a Writer Respences Finger, valamint a művész, Bob Kane. Nevezetesen, ő az egyik legelső Batman gazemberek, akik megtalálják a hős trükk identitását Bruce Wayne -nek. Lehet, hogy sokkal jobban megérti őt a Gotham vagy a Batman: The Animation sorozat TV -sorozatából.

______________________________

KC Carlson: Hasonlóképpen ne orvosa furcsa. Ezen a héten egyébként …

A Westfield Comics nem felelős a hülye dolgokért, amelyeket a KC mond. Különösen az a dolog, ami valóban irritált téged.

Doktor Strange #1

OMG… Valóban lesz egy orvosa furcsa: a sebész végső képregénye decemberben kezdődik. Írta: Mark Waid (ugyanaz a régi író), valamint Kev Walker (új művész -, aki 2015 -ben Jason Aaron Physician Strange Physicians problémáját vonta fel). Itt kijelenti, hogy a „mágia mindig költsége van…”; Úgy tűnik, hogy ez a költség 4,00 USD lesz, havonta számlázva, decembertől kezdve. Előfordulhat, hogy a Medicare címzetteknek újra kell fizetniük, hogy továbbra is megkapják ezt a képregényt.