Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

írta: KC Carlson

Íme néhány dolog, amit (többnyire) el akarok olvasni:

Sergio Aragonés Funnies

Sergio Aragonés Funnies-Oké, ez a hónap nem bátorítója. Sergio Aragonés, a bolygó egyik legjobb karikaturistája, valamint a legviccesebb emberek, most egy havi képregényt készít arról, amit a legfinomabb – vicces rajzfilmek. Kéz bemutatása … ki utálja a vicces rajzfilmeket? Ööö … senki sem! Ha nem érti Sergio -t a Mad magazinból, akkor megérti őt Groo -tól. Ahogyan nem érti ezeket semmilyen típusú, akkor miért olvassa el a rossz képregényeket? Ez a Bongo Comics -től, a képregények legviccesebb képregényeinek kiadóitól származik. Mit nem kapsz erről? Megérted, mi a legjobb szó a képregényekben? Ez képregény! Ez viccesnek tűnik!

Postai úton rendelkező rejtélyek: kincsek a vintage képregény hirdetésekből

Levél-rendű rejtélyek: Kincsek a Vintage képregény-hirdetésekből-Gondolom, hogy nem trükk, hogy a képregényekben a Vintage Marketing tartalmának tartalma alatt csupasz a megoldás az élet rejtélyeire. Az egyes Hostess Fruit Pie AD -ben (különösen az Archie Comics -ban) felszabadított Arcane trükköktől kezdve a csodálatos online Sea Monkeys hirdetésekben megfogalmazott trükk üzenetekig a világ íratlan történelmét mutatják be. Mit? Soha nem hallottál ilyenről? Lehet, hogy egyike vagy annak a sok fiatalnak, akik égettnek érezték magukat, hogy a röntgenfelvételek, amelyek négy nehezen megkeresett negyedet fizetnek (mindegyik biztonságosan ragasztva egy darab kartonra)-soha nem működött! (Talán csak rossz dolgokat néztél meg? Érdemes volt még a nővéredre nézni?)

De talán én is sokat mondtam.

Levél-rendű rejtélyek: A Vintage képregény-hirdetések kincsei egy rendkívül valódi új könyv, amelyet Kirk DeMarais írt, amely feltárja a csodálatos igazságokat (és a fájdalmas túlzásokat) a képregény-olvasó fiatalok számára forgalmazott tényleges termékekről a 60-as, 70-es években. valamint a 80 -as évek. A könyvben több mint 150 rendkívüli, sajátos, valamint egyenesen csaló tárgyakat vizsgálnak-ideértve ezeket a kedvenceket is: 100 játékkatona egy lábláncban, szemcsék, Hercules csuklópálca, Hypno-Coin, életnagyságú szörnyek, misztikus füst, valamint is. Mint Ventrilo Voice Thrower!

Lehet, hogy ez a legfontosabb könyv, amelyet valaha írtak-, valamint a képregény rajongók számára mindenütt kötelező. Igazán. Semmi hazugság. bízz bennünk. Bolondja a barátait!

Vakmerő

Daredevil #1 – Nem kétséges, hogy az elmúlt évtizedben nagyon sok kiváló Daredevil -történet történt. Ugyanakkor tisztességes azonban kijelenteni, hogy ezeknek a történeteknek sok is sötét és szemcsés volt. Kicsit hiányzott a régi boldog-go-szerencsés szarvasmarha, valamint nyilvánvalóan új írója, Mark Waid, aki azt jelenti, hogy egy kicsit visszahozza a régi DD-t a könyvbe, még akkor is, ha jó barátai (és gazemberek ) Ne tekintse pontosan Matt új (valójában régi) karakterét egészséges jelként. Marvel az új gondolkodásmódot „Grinninnek” hívja a pokolba. Működni fog -e az elhagyatott környezetben, amely elárasztotta a mai szuperhős képregényeket? Biztos vagyok benne, hogy ez is, valamint minden problémára ott leszek, hogy tapsoljak az új innovatív csapatra (beleértve a Paolo Rivera csodálatos művészetét, valamint a Marcos Martin -t). Ha valaki képes felemelni a képregényeket a sötétből, valamint a fénybe, akkor a Daredevil és a Waid csapata is! (Lásd Roger legutóbbi interjúját Waid -szel, ha még nem tette meg.)

Walter Simonson hatalmas Thor: Artist’s Edition

Walter Simonson hatalmas Thor: Artist’s Edition-Mi az: Teljes méretű (11 ”x 16”) Hét probléma eredeti műalkotásainak reprodukciója a Walter Simonson The Mighty Thor hagyományos futtatásából. A 337-340. Probléma elmondja az eredeti Beta Ray költség-történetet, amellett, hogy a Simonson három és fél éves futamának színpadát tartja a könyvben. A #360-362 az Asgardians a Hel kapujait viharozva, egy előre nem látható hősies áldozatot eredményezve. (Ugyanígy Walter preferált Thor -története is, amelyet az ő komponált és rajzol.) Minden eredeti oldalt színesen beolvasva – így minden kézírásos jegyzetet láthat, minden kék vonalat, valamint minden javítást. Amellett, hogy papírra van nyomtatva, amely olyan közel van az eredeti művészeti testülethez, amennyit csak tudsz. Itt van a helyzet. Ez egy költséges könyv; A fedezet költsége 100 USD. Ha azonban tetszik ez az anyag, minden fillért megéri, mivel ez csak egy töredéke annak, amit egy eredeti Simonson oldal költsége lenne – feltételezve, hogy felfedezheti egyet! Walter nem kínálja a Thor műveit-tehát ez a könyv a legközelebb, amit bárki megnézhet ennek a most klasszikus anyagnak az eredeti példányait! Ha a kerítésen van a vásárlásról, akkor sokkal jobb, ha hamarosan választ, mivel azt gyanítom, hogy ez gyorsan felajánlja (mint az IDW korábbi Rocketeer Artist kiadása). Walter Simonson hatalmas Thor: Artist’s EditiAz ON -t az IDW teszi közzé a Marvel Comics -szel folytatott teljes együttműködésben.

Jelenlegi muppets: kielégítse a muppeteket

Jelenlegi Muppets: Elégedett a Muppets – Marvel megkapta a Muppets -t, és most sokkal jobb lesz, mint valaha! Lehet, hogy ez az egyetlen legbutabb mondat, amelyet valaha gépeltem, mivel a Marvel csak a már kiváló Muppet show -anyagot nyomtatja ki a hihetetlenül képzett Roger Langridge által, amelyet eredetileg a Boom közzétett! Gyerekek. Ugyanakkor csak megértem, hogy lesznek a Marvel rajongók, akik azt fogják hinni, hogy a Marvelnek valami köze van annak teremtéséhez. (Vagy lehet, hogy teljesen tévedek – sok Marvel rajongó is látszólag elhagyta Langridge csodálatos Thor -ját: A hatalmas bosszúálló azt hitte, hogy ez csak egy gyerekkönyv.) A lemezről a Marvel nem készítette a Muppets -t. Jim Henson megtette. Amellett, hogy ez a könyv valóban nagyszerű. Már meg kell kapnia – azonban ha elmulasztotta, most vásárolja meg.

DC visszamenőleges ható: Justice League America, a 70 -es évek

DC megjegyzések: Vajon valaki azon kívül hisz -e, hogy furcsa, hogy a DC legfontosabb dolgai látszólag semmi köze sincs a jelenlegi DC -univerzumhoz? Hatalmas nyári crossover eseményük (Flashpoint) ajánlja a kívánt karakterek váltakozó verzióit. A visszamenőleges tényezők hat képregényt, amelyet az 1970 -es évek néhány legfontosabb alkotója elmondott (bár nem tartom szem előtt, hogy a TBD – bárki is -, akkor sok munkát végez), valamint a szereplők szerepelnek a verzióban korszak. (Az 1980 -as és az 1990 -es évek kiemelésére szolgáló kérdéseket szintén megtervezik.) A nemrégiben újjászületett új tini titánok: Marv Wolfman, valamint George Pérez játékok kemény 1990 -es évek eleje. Miközben óvatosan optimista vagyok ezekkel a munkákkal kapcsolatban-megvárok és látom a legtöbb Flashpoint Minis-t, a visszamenőleges tényezők újbóli nyomtatásait, amelyeket nem követelek, és túl drága, ezért várok A (remélhetőleg) összegyűjtött kiadásról, valamint az új tini titánok konkrét korában nem az én preferált (de a pérez művészetet mindig érdemes megnézni) – mindannyian lenyűgözőbbek, hogy mi történik a tényleges DCU -ban – Csak nem fedezem fel történeteket az üzleti batmenről, az amerikai amerikai supermanról, uh, bármi is folyik a pokolban a kérdéses nővel, a környezetbarát lámpákkal, akik harcolnak a környezetbarát lámpákkal, vagy a rendkívül fárasztó Igazságügyi Ligával (Doomsday? Eclipso?… Snore!) Rendkívül inspiráló, vagy megéri az időmet vagy a pénzemet. Ráadásul a mocsári dolog, a szuperhős jelzéssel a mellén, annyira rossz, hogy oly sok szinten. Mondja el a jóságnak köszönhetően a másodlagos címek közül néhányat (beleértve a detektívet, a ragadozó madarakat, a trükköt, a Batgirl -t, a Superboy -t), még mindig érdemes elolvasni. Csak a két centem (vagy a 2,99 dollár, ahogy a dolgok mennek).

X-Men: Schism

X-Men: Schism #1 & #2-Szinte nyár van, tehát feltételezem, hogy itt az ideje, hogy újra megrázza az X-Men-t. “De ez a technika soha nem működik!” Lehet, hogy felkiált (mint én vagyok). Lehet, hogy ezúttal, ahogyan Jason Aaron-a manapság elérhető sokkal jobb mutáns írók-az egész franchise-t veszi az öt-kiadású X-Men: Schism-ben, amely garantáltan örökre összetöri az X-Men-t! Remek! Feltételezem, hogy egész nyáron bitradarabokat söpörünk! (Nem csak nem szereted, ha a kis mutáns bitek elakadnak a cipőidhez?) Carlos Pacheco és Frank Cho a kreatív dolgot csinálják, tehát dinamikusnak és csinosnak is tűnik! A Marvel legújabb építészéről szólva, ne hagyja ki a Jason Aaron Omnibus Wolverine -t, amelyet ebben a hónapban kínálnak. 688 oldalas ujjheggyel, és minden Jason Aaron karaktermeghatározó Wolverine-történetet tartalmaz, amennyire a legutóbbi „Wolverine Goes to Pokol” történet. Ez egy Lotta Logan!

A rendkívüli úriemberek Ligája III: Century #2: 1969

A rendkívüli úriemberek Ligája III: Century #2: 1969-Alan Moore és Kevin O’Neill UH, a régóta várt második fejezete, bármi dekonstrukciója (talán elmaradok az olvasásban …) majdnem 60 évet állítanak be. Később, mint az utolsó fejezet (vagy nem inkább olyan hosszú, mint az utolsó fejezet valóban megjelent). Nem tudom, mi folyik ezen a ponton (nagyon várom az animációs filmet … mi az a roger?… Oké, feltételezem, hogy valójában nincs animációs film – kivéve talán a saját agyamban) Értsd meg, hogy ezt az egyik preferált évem, 1969 -ben, valamint a tadukinsav -dietil -amid 26 -ban állítják be, tehát talán nem fogjuk pontosan megérteni, mi folyik, amíg 1969 -ig újra gördül. Ó, várj … most azt mondják nekem, hogy a szitárok, hippi, gonosz gengszter főnökök, valamint talán egy antikrisztus is részt vehet. Jól van akkor! A felső polcról – mint a cuccukban valóban a legfelső polc. Oh ez jó! Ne ne felejtsd el, hogy megnézem a borító fényképét!

Grant Morrison: Supergods

Grant Morrison: Supergods HC – Ennek teljes címe: Supergods: Mi maszkolt éberségeket, csodálatos mutánsokat, valamint a Sun Go -tD Smallville -ből megtaníthat nekünk az embernek. Jól van akkor. Az első, ez nem egy képregény-ez egy 464 oldalas „izgalmas és provokatív feltárás az emberiség kiváló kortárs mítoszának: a szuperhősnek”. Szóval, nincs kép. (Nos, lehet, hogy szemléltető művészet lehet megvilágítani Morrison pontjait. De ezt nem értjük biztosan.) Grant Morrison beszél az ő preferált dolgáról, amelyről beszéljen – a szuperhősökről, valamint pontosan hogyan fejlődtek. Morrison a történelemre, a művészetre, a mitológiára, valamint a saját megdöbbentő utazásaira támaszkodik ezzel a váltakozó világgal, hogy a szuperhős legelső igazi krónikáját biztosítsa – miért számítanak, miért lesznek mindig velünk, valamint azt, amit mondanak nekünk. arról, kik vagyunk. Vagy lehet, hogy ez egy szuperhős önsegítő könyv, vagy egy kultikus manifeszt. Úgy tűnik, hogy bármi is lehet! Olyan nehéz néha megmondani Morrisonnal.

Nem tudom, miért, miért, amikor hiszek erről a könyvről, azt kérdezem, hogy a Morrison rajongói úgy néznek ki, mint a 21. századi változat, amikor a Beatles az 1960 -as évek végén meglátogatta a Maharishi Mahesh Yogi -t, remélve, hogy elcsúsztatja őket: „A válasz„ A válasz ” . ”” Azt fogom mondani, hogy jó, hogy Morrison hajlandó megosztani látását mindannyiunkkal.

Teljes földimogyoró Vol. 16: 1981-1982

Hasznos emlékeztetők: A Fantagraphics új földimogyoró 1981-1982 kötete van ebben a hónapban. – – Az IDW Parker: A Martini kiadás Darwyn Cooke keményen főzött történeteinek nagy gyűjteménye, Richard Stark Parker regényei alapján. Ez a 344 oldalas, csúszós keménykötésű keménytáblás magában foglalja mind a Huntert, mind a ruhát, valamint a Cooke Anyag 65 extra oldalán (vázlatok, elrendezések stb. hangerő . – – A Twomorrows kortárs mesterei 26. kötete a Frazer Irving karrierjét, valamint alkotásait tartalmazza. – – Hasonlóképpen a TwoMorrows-ból Lou Scheimer: A Filmation Generation előállítása, az animációs stúdió 160 oldalas története, amely Star Trek-t nyújtott nekünk: Az animációs sorozat, a He-Man, valamint , Fat Albert, valamint a Cosby Kids, valamint sok más szombat reggeli kedvenc, köztük az eredeti Archie, valamint a Sabrina The Teen Witch rajzfilmek, valamint a Superman, a Batman és az Aquaman korai animációs inkarnációi. – – A DC Archívum sorozata nyilvánvalóan még nem halott meg. Jelenleg megrendeléseket fogadnak el a Quirky Superman női barátja, a Lois Lane Archives 1. kötete, amelyet decemberben szállítottak. Nagyszerű ajánlatok a gyönyörű Kurt Schaffenberger műalkotásokról. – – Terry Moore új sorozata, a Rachel Rising, az Absztrakt Stúdióból kezdődik. Ugyancsak feltétlenül ellenőrizze Roger interjúját Terry -vel. – – Nézze meg Bob Greenberger Dark Horse’s Weird előnézeteit Bernie Wrightsont, valamint a DC Kamandi -t, az utolsó fiút a Föld Omnibus -nak – hamarosan!

________________________________

A KC Carlson a havi képregényes rendezvényt kínálja, ipari megszakítás nélkül: Maga a Marvel Fear: 27 könyv, teljes 90,73 dollárért (fedezet ár). DC’s Flashpoint: 18 könyv, összességében 54,82 USD (fedezet ár).

Mint mindig, a Westfield Comics nem felelős a hülye dolgokért, amelyeket a KC mond. Különösen az a dolog, ami valóban irritált téged.