Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Looney Tunes #97

írta: KC Carlson

2010 volt a képregények egyike, ahol valóban csak egy szó tömören lehet, és tömören összefoglalhatja az idén történt eseményeket. valamint az a szó is…

Meh.

Ha nem állították, nem volt néhány kiváló képregény (és néhány valószínűtlen helyen), bár úgy tűnt, hogy amikor az emberek ebben az évben képregényekről beszélnek, akkor nem általában a képregényekről volt szó. Sokkal nagyobb problémák merültek fel, a digitális letöltések (mind a legális, mind az egyébként), a képregények fedezeti költségeiig, a nagynevű szuperhős rajongók/alkotók között, amelyek bejelentették, hogy a műfaj jelenlegi típusával készültek, a kudarcáig Jelentős kiadók vagy lenyomatok. Maga a képregények stílusa (beleértve a legnagyobb szállítási rendszereket) végtelenül megvitatták, és sok évtizeden keresztül sok standard képregény számára a közvetlen forgalmazási rendszerben sok a közvetlen forgalmazási rendszerben – vagy a sok standard képregény számára – vagy a magasabb földre, vagy Hagyta őket reszketni. Mindezt a szörnyű gazdaság is megveri, sok valószínűleg a fő szempont a sok képregényhez kapcsolódó szolgáltatás záró üzletében-ideértve maguk is a sok képregény üzletet.

Teen Titans #13

Ha nem voltál óvatosan, a képregények halálának félelmetes kísértete az éterben lebegett, éppen a válla fölött.

Mint maguk a szuperhős képregényekben, ahol a halál ma már túlzottan felhasznált, hackney, valamint lényegében értelmetlen klisé, ugyanúgy, mint a képregények halálának jelenlegi sturm und Drang. Míg néhány cím valószínűleg megharapta a port ebben az évben, mint a Superman, mint például az Amerika kapitány, mint Barry Allen, mint Freaking May néni – végül mind visszatérnek.

Anon káprázatos filozófusként. Amikor azt mondta: “Nagyon sok hooey.”

A képregények hamarosan nem mennek el. Több milliárd (vagy ezer, a vallási meggyőződéstől függően) léteznek, évek óta a barlangok falain (csak kérdezd meg Bruce Wayne -t!). Noha egy nap nem lehet újságok, amelyek mindennapi adagunkat – vagy akár magukat a papírt – megadhatják nekünk, mindaddig, amíg vannak olyan emberek, akiknek fogalma van, és képesek arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek ezeket a fogalmakat másoknak, amelyek a fényképek és a szavak különleges kombinációját tartják, ott vannak, ott képregény lesz. Még a Marvel vagy a DC (vagy a jelenlegi üzleti istenek de Jour) sem csavarhatja fel ezt.

Action Comics #105

Bár határozottan megpróbálhatják…

(És ne telefonálj, hívjon Shirley -nek! Üdvözlet, valamint az istenispeed, Leslie Nielsen! Most egy valódi képregény halála volt!)

Walt Disney karácsonyi felvonulása #9

Legyen a béke, akárcsak a szezonban, bárhová is utazhat.

Béke a földön, nagy akarat az emberek felé.

A KC Carlson jelenleg visszatér a szemműtétből, ezért nem volt sok közelmúltban. A műtéti kezelés rendben ment – csak egy ideig, hogy gyógyuljon. A távoli látásom már majdnem tökéletes, bár a régi szemüvegem haszontalan a középkategóriás közeli cuccokhoz (például az internetezés és a gépelés), valamint hogy több hétig nem tudok új receptet kapni-egészen addig A szemek teljesen gyógyulnak. Ezen csalódások ellenére (ami az idő múlásával elhalványul), ez volt a legjobb karácsonyi ajándék!

Képregény borító a Grand Comics adatbázisból.