A Black Lightning 4. évad premierje egy Harrow -jelenetkel kezdődik – Ugyanakkor, mint minden fantasztikus képregény történet, ez a valós világunk tükröződésének is szolgál. A szeretett ember elvesztésének feldolgozása, akinek soha nem kellett volna meghalnia, a világ bizalmatlanságának és egyenlőtlenségének súlya túl sok lesz.

A fekete és a barna emberek szerte a világon úgy érzik, ahogy ő ebben a jelenetben van. Azok az emberek, akik elveszítették szeretteit és megélhetést, a Covid-19 járvány miatt is megértik. Még azok is, akiknek szerencséje, hogy nem szimpatizálják az ilyen traumát, elkezdhetik az empátiát, mert a történet és az előadás önmagában mozog. Átkozott szégyen, hogy ez a Black Lightning utolsó szezonja, de a játék tetején mennek ki.

Jól lépjen be az alábbi jelenet tartalmába, de „nagy kép” értelemben a Black Lightning szezon premierje valóban véglegesnek érzi magát. A képregény történeteiben, amelyek szinte mindig az örökkévalóságban vannak sorozatok, mivel tudjuk, hogy ez a történet a szezon csúcspontjába kerül, Salim Akil és a mesemondók többi tagja valóban rosszul teheti a dolgokat. A szokásos módon James Remar Gambi hangját adja mind a karakter, mind a Black Lightning show céljának. Ezeket a karaktereket ebben az évben alacsonyan fogják fektetni, és dicsőséges lesz látni, mikor húzzák vissza magukat.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

Spoilerek a Black Lightning 4. évad premierjére

Figyeljük, ahogy Jefferson Pierce lassan szétesik

Kép a CW -n keresztül

A show fenti nyitó jelenete nagymértékben a Damon Gupton által játszott Bill Henderson elvesztésére összpontosít. A tavalyi szezonban a fekete villám és a társaság háborúba ment. Henderson leesett, miközben harcolt vele, de áldozata segített biztosítani a győzelmüket. Egy évvel később Jefferson továbbra is érezte „testvére” elvesztését, és az a személy, akit hibáztat, fekete villám. Tehát, amikor a rendõrségekkel találkozik egy fiatalember brutalizálásával, csak fekete. Amikor Jefferson, a közösség tisztelt tagja megpróbál beavatkozni, a fegyvereiket rávegyék. Különösen gondatlan pillanatban Jefferson szabadon engedi őket. Azoknak, akik különösen belefáradtak a rossz zsaruktól, hogy megszabaduljanak a gyilkosságtól, ez egy katarikus pillanat. Ugyanakkor ez a vége a Jefferson Pierce és a Black Lightning végének kezdete.

Ennek az epizódnak a fő tolóerője az, hogy Jefferson lényegében feladta a családját. Már nem érdekli, hogy partnerével dolgozzon ki, és ne érdekli a lányainak karrierjük edzését, mint erőteljes hősöket. Igen, ennek nagy része az elégedetlensége az, hogy választott egy öltönyt. De ennél több. A szuperhős történetekkel teli hálózaton a fekete villám egyedül áll. Hős, aki megmentette a világot és a multiverse -t, de nem tudja megvédeni családját a bőrük színétől.

Ez az oka annak, hogy az epizód úgy kezdődik, ahogy ez. A bűntudat Jefferson úgy érzi, hogy Henderson vesztesége minden szuperhős foglalkozik. Még akkor is, ha egyedülállóan letartóztatta a Freeland minden bűnözőt, az első pillantás, amelyet családjával és a rendõrségtől kap, gyanú. A család biztonságának fenyegetése minden irányból származik.

A fekete villám nem a 4. évad premierének hőse

Kép a CW -n keresztül

A kínai Anne McClain Jennifer és Nafessa Williams Anissa villám és mennydörgésként lépett be apjuk szupercsoportjaiba. Nem sok időt kapunk ezekkel a karakterekkel, mivel ez az epizód elsősorban Jeffersonra összpontosít. Amit azonban látunk róluk, azt mutatják, hogy Jefferson kislányai felnőttek. Saját veszteségeikkel foglalkoznak, megvédik a várost, és Jennifer esetében még mindig szórakoznak hatalmukkal. Különösen kielégítő, hogy Jennifer hajlítja a szuperhős izmait és élvezi képességeit. Igen, a show azzal ér véget, hogy kiesik az égből, miután hatalma meghibásodott. Ennek az epizódnak a nagy részében azonban szinte rájön, hogy teljes potenciálját a Pierce család legerősebb tagjaként.

Tavaly ősszel McClain kiadott egy érzelmi 13 perces videót, amelyben kiderült, hogy el akarja hagyni a show-t, még akkor is, ha ez nem volt a tavalyi szezon. Kifejezte csalódást az iparral szemben, és „nem fontosnak” nevezte a járvány és a valós kérdések fényében. A tehetséges fiatal nő által ez a műsorban végzett munka azonban nagyon fontos volt. Különösen története egy hatalmas metafora annak érdekében, hogy a világ hogyan kezeli a fiatal nőket, különösen a színes fiatal nőket.

A show -ban Jennifernek van ez a hihetetlen hatalma. Családja meg akarja védeni tőlük, de megvédi a világot az általuk okozott károktól is. Amikor megpróbálták megtartani ketrecbe helyezését, végül olyan problémákat okoznak, amelyeket reméltek elkerülni. Jennifer mégis villámsá válhat, alig powerfuL Hős, mindazonáltal. Úgy gondolom, hogy ez egy történet, amelyhez minden fiatal valamilyen módon kapcsolatban állhat. A fantasztikus történetekkel teli sorozatban a gyerekek, akik szeretik ezt a show -t, Jennifer szeretője lesz.

A történeteket a Freeland-ben és néhány vadonatúj bajba csomagolva

Kép a CW -n keresztül

Míg a Freelandben még mindig vannak gazemberek a Black Lightning legnagyobb ellensége a 4. évad premierjén. A Marvin Jones III Tobias bálna még egyszer visszatért, de ezúttal BambooZ -t úgy gondolja, hogy azt gondolja, hogy ő megmentője. Továbbra is kísérti Christine Adams Dr. Lynn Stewart -ot, aki titokban magával végzi a Metahuman kísérleteket. Melissa de Sousa belép a Henderson show -jába, mint Ana Lopez új rendõrségi vezetője, és vadászni akar és azonosítani akarja a Freeland minden metahumánját. Wallace Smith csatlakozik a szereplőkhöz, mint Hasan Shakur nyomozó, Henderson ellentéte abban az értelemben, hogy Jefferson Pierce -t, mégis nagyon együttérző a fekete villámhoz. Ezenkívül egy Monovista Internationl nevű társaság érkezik Freelandbe, hogy a háború után kizsákmányolja polgárait.

Ennek ellenére a két nagy gazemberek, akik hiányoznak az első epizódból, a legérdekesebb. Jill Scott Lady Eve és Wayne Brady Gravedigger két közel immortál, és mindenki számára a legnagyobb veszélyt jelentik. Csak azt lehet gondolni, hogy ezeket a nehéz hertőket a sorozat végéig tartják vissza. Valószínűleg az összes gazemberek története konvergál, de ezen a ponton nem világos, hogyan. Bármit is végeznek, azonban minden bizonnyal villámlás, mennydörgés és egy teljesen megfelelő fekete villám jár. Ennek ellenére a gazemberek ebben az epizódban a hátsó ülést a Pierce család belső démonjaihoz veszik. És ezek a démonok nem gazemberek, akiket kiüthetnek vagy bezárhatnak.

A fekete villám hétfőn este a CW -n zajlik.

Mit gondolsz a Black Lightning 4. évadának premieréről? Mit gondolsz, hol vesz minket ez a történet az utolsó szezonban?

Kiemelt kép a CW -n keresztül