Most láttuk az első epizódunkat az új Batwomannel, valamint a CW-n lévő DC hősök nagyobb világával. Az epizód kritikus szempontja volt a Kryptonite Kara Danvers szilánkja, amelyet Kate Kane-nek adtak a kockázatmentes tartáshoz. Tehát, bár ezek a Arrowverse (vagy azt hiszem, hogy) a show -k egész nap ajánlhatják egymást, ennyit tehetnek ebben az évben. A CW Dilemma Főbb esemény után a Limitless Earths -en a termelők okosan úgy döntöttek, hogy lehangolják az éves keresztezés látványát. Ugyanakkor a Covid-19 járvány, a korlátozások, valamint a sokkal rövidebb átfutási idő miatt a szezonra a 2021 nem fog DC Crossover rendezvényt működtetni a CW-n. Eredetileg a Batwoman a Crossover Supermannel, valamint Lois -val néhány epizódra vonatkozóan az volt. Mégis, ez nem az.

Noha a legjobb értelme, hogy 2021 -ben nem lesz DC Crossover esemény a CW -n, mindazonáltal szomorú. Közvetlenül az Igazságügyi Liga TV -verziójának felállítása után két alapító tagot veszítünk el. A Supergirl ebben az évben fejezi be a futását, csakúgy, mint a Black Lightning. Tehát, hacsak a csillagok nem állnak készen arra, hogy visszatérjenek a jövőbeli szezonokban a keresztezésekre, akkor nem látjuk őket a többi hősnél.

Kép CW segítségével

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

A Batwoman Showrunner Caroline azonban nagyon reméli, hogy Melissa Benoist Kara Danvers kielégítheti Javicia Leslie Ryan Wilder -t a 3. évadban.

Ahogy elmondta az EW.com -nak:

„Úgy gondolom, hogy ez valami, ami kiemelkedő lenne a felfedezéshez. Nem értem, hogy valaha is látnánk a valódi életben. De például a Diggle módszer jön a show -ra ebben a szezonban, ha Melissa epizódokat vagy valamit végez a 3. évadban, akkor ezt szeretném. Nyilvánvaló, hogy szeretem a Melissa -t, bár szeretnék Kara -t a show -n, és megmutatni Ryan -t egy -két dolgot, vagy látni a Batcave -ban. ”

Ugyanígy kijelentette, hogy elégedetlen, hogy nem fogunk találkozni Batwoman -ra a Kent Farmon (ebben az évben). Mint fentebb rámutatott, az Arrow Alum David Ramsey visszatér a John Diggle játékához a CW show -k megjelenésének sorozatában. Megjelenik a Vancouverben: The Flash, Supergirl, Batwoman, valamint a Superman, valamint a Lois forgatásán. Hasonlóképpen megjelenik a Legends of Tomorrow „titokzatos” szerepben. Nem tűnik úgy, hogy képes lenne eljutni Atlantába a fekete villámért, ami ismét átkozott szégyen. Remélhetőleg a Fekete Villám karakterek online lehetnek a fájdalomcsillapító spinoff -ban. Ennek ellenére, ha egy karakter lépés a különböző sorozatokkal (mint például a Clark Gregg Phil Coulson a korai Marvel filmekben), sokkal összetartóbbnak érzi magát a világnak.

A Batwoman vasárnap este a CW -en, valamint a Superman, valamint a Lois premierje 2021. február 23 -án jelenik meg.

Mit gondolsz? Elégedetlen -e, hogy 2021 -ben nem lesz DC Crossover esemény a CW -n? A Diggle beillesztése a különböző sorozatokba (legalább) nagyszerű vigasztalási díj? Értsük meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.