bejelenti ezt a bejegyzést:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
sajtóközlemény

A Mercy Thompson visszatér a képregényekhez a New York Times legnépszerűbb szerzője, Patricia Briggs minden új kalandjához!

Patricia Briggs

2014. május 29., Laurel Mt., NJ: A Dynamite élvezete örömmel jelenti be a legfrissebb projektjét a New York Times bestselling szerzőjével, Patricia Briggs -szel. Ez a vadonatúj, eredeti történet, amely népszerű Mercy Thompson karakterén és regénysorozatán alapul, a munkákban van, és hamarosan az utadra kerül!

Ezt az új történetet „Hopcross Jilly” -nek hívják. A Hopcross Jilly-ben, a Mercy Thompson, a ShapeSting Coyote és a Tri-Cities vérfarkascsomag tagja, sok halott gyermek eltemetett csontjaira botlik, és hamarosan a legendás fae rejtélyében található-egy rejtély, amely lehet a halála, amely a halála lehet. neki!

A Hopcross Jilly egy eredeti történet, amelyet Patricia Briggs írt. Rik Hoskins író a képregények szkriptjében van, és Tom Garcia a szenzációs alkotásokat továbbítja erre az új sorozatra. A 6-kiadási sorozat első kiadása a Dynamite havonta, októbertől kezdve, és mind digitálisan, mind nyomtatott formában lesz elérhető. A grafikus regénygyűjteményt 2015 -ben teszik közzé.

“Rik Hoskin, Tom Garcia és én egy hátborzongató kis mesét állítottunk össze az olvasók élvezetére” – mondta Patricia Briggs. „Tom művészete csak az ideális érzés ennek a történetnek, és Rik megosztja a horror és a humor iránti szeretetemet. Ez egy olyan projekt volt, amely jobb, mint bármelyikünk egyedül megtehetett volna. Nagyon örülök az eredményeknek. ”

Nick Barrucci, a Dynamite vezérigazgatója/kiadója hozzátette: „Patricia egy fantasztikus író, aki rendkívüli kárpitot szövött a Mercy Thompson világában. A vadonatúj történet, amelyet leállított, fantasztikus, és szerencsések vagyunk, hogy minden lépésben részt vesz. Kézzel válogatta a RIK-t (Hoskins) és Tom (Garcia), hogy segítse ezt a rendkívüli mese kidolgozását. Örömünkre szolgál, hogy Patricia együtt dolgozik velünk, hogy a Mercy életében ezt az új fejezetet a rajongói számára a világ minden tájáról hozza. ”

A művészet és még sok más információért kérjük, látogasson el :.