.

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Vampirella/A sötétség serege #1 Tim Seeley Cover

Mark Rahner olyan képregények írója, mint a Mars és a Vampirella Dejah, valamint Robert Horton, a Rotten társszerzője. Most a Dynamite Vampirella/a sötétség hadseregében Ash és Vampi közötti találkozót mérnöki! Westfield Roger Ash beszélt Rahnerrel erről a közelgő kereszteződésről.

Vampirella/A sötétség serege #1 előnézet 1. oldal

Westfield: Hogyan jött létre a Vampirella/a sötétség serege?

Mark Rahner: Úgy éreztem, mintha birtokolnám, és képtelen voltam harcolni a vágyakozással!

Az ötlet az volt, hogy ezt mini-kalandzsé tegyék, amely a Sötétség Hadseregének filmjein belül zajlik. Tehát Ash találkozik Vampival, miután felcsavarja a „Klaato Verata Nicto” varázslatot a temetőben a Necronomiconnal, és a film csúcspontján a lényeges Deadite csata előtt. És ez a történet zökkenőmentesen illeszkedik, mondom neked! Zökkenőmentesen!

Vampirella/A sötétség serege #1 Jae Lee Cover

Westfield: Mi az ön számára, Ash és Vampirella jó párosítássá teszi?

Rahner: Nem! Bárki, aki szuperhős csapatokkal nőtt fel, szívből ismeri a képletet … ami a mellkasából szakad meg, és csepp vért csöpög. Két hős találkozik, véletlenül harcolnak egymással, majd rájönnek, hogy ugyanazon az oldalon vannak, és barátokká válnak, hogy harcolhassanak az igazi rosszfiúval. De Vampi egyáltalán nem tetszik Ash. És nem feltétlenül hős.

Segít látni a Vampi szempontját, amikor emlékszel, hogy mennyire történt a sötétség seregében, mert Ash idióta. Nem a legkisebben szórakoztatja, hogy idiociája befolyásolta őt. De ő egy idióta, aki nagyon csodálatos, amikor cselekvési idő.

Mellesleg, ha úgy gondolja, hogy az ígértünk 1300 -ban kilép, a növekvő botjával és a láncfűrészével, gondoljon csak arra, mit fognak készíteni Vampi -ból.

Vampirella/A sötétség serege #1 előnézet 2. oldal

Westfield: Mit várhatnak az olvasók a történetben, és milyen más karakterek vesznek részt a Vampirella és Ash mellett?

Rahner: Slapstick és feszültség. Hidegítés, nevet, átkozott szerzetesek! Egy óriási, repülõ szuper-elhárítás! És néhány görbe, amire nem számít. Ezenkívül Ash részeg egy szakaszon.

Találkozni fogsz egy fekete friar Thomas -szal, és már tervezek a gazdagságról, amely a fekete thomas akciófigurákból és a spinoff filmekből származik. Kíváncsi, hogy kellene -e egy B tervnek is a meggazdagodni …

Vampirella/A sötétség serege #1 előnézet 3. oldal

Westfield: Jethro Morales művésznél dolgozik a könyvben. Mit mondhatsz a vele folytatott együttműködéséről?

Rahner: Korábban már dolgoztam vele a Dejah Thoris -on és a Mars zöld emberén, és munkája csak egyre javul. Nagyon jó egyensúlyt teremt a félelmetes és a szokatlan között. Nem akarom, hogy Ash túl rajzfilmet. Minden alkalommal, amikor láttam az új oldalait erre, legalább egy volt, amit akartam keretezni és feltenni az irodai falamra. Ööö … tipp … Jethro…

Vampirella/A sötétség serege #1 előnézet 4. oldal

Westfield: Van -e olyan projekt, amelyen dolgozik, amelyet megemlíteni szeretne?

Rahner: A Twilight Zone legújabb kérdése – az árnyék és az anyag most már ki van kapcsolva, és remélem, hogy az emberek megnézik. Szeretem a Twilight Zone készítését, az eredeti, önálló, furcsa történeteket és az elbeszélés írását Rod Serling hangjában. Vigyázz egy újabb csodálatos Twilight Zone projektre is hamarosan.

Vampirella/A sötétség serege #1 Tony Feacs előfizetés borító

Westfield: Van valami záró megjegyzés?

Rahner: Azt akartam, hogy ez a történet valódi nevetés legyen benne, és nem csak egy csomó jelenetet Ash, hogy megismételje a fogási mondatait. Hé, lehet, hogy ugyanolyan sok büfé vagyok, mint Ash, de… nos, most kíváncsi vagyok, hogy ezért volt -e a Dynamite, hogy írjam. Huh.

Vásárlás

Vampirella/A sötétség serege #1