médiaköltségétől-januárban a világot gonosz támadás alatt kell találni. Ahogy az óceánvíz remeg, és a kóborol, a tenger alatti vulkánok erőszakosan kitörnek, valamint a Gorgo óriási gyík szörnyeteg, amikor ismét terrorizálják a szomorúan felkészületlen lakosság terrorizálását!
Az IDW Publishing, valamint a YoE könyvek örömmel fedik fel a Ditko Monsters: Gorgo! A sorozat legelső részén, amelyet a Ditko Monsters: Konga!, Ez a kötet összegyűjti a Ditko Gorgo teljes futtatására: több mint 200 oldal robbanásveszélyes, pusztító Gorgo -akció. Ez a keménytáblás kötet abszolút tele van az utánozhatatlan képregény legenda, Steve Ditko magasodó Monster Art -tal!

Pontosan ugyanakkor Ditko mérföldkőnek számító munkát végzett a Spider-Man-en, valamint a Strange orvosnál, Gorgo-t a filmes eredete orsójáról, valamint a Pulpy Comics reflektorfénybe dobták. A látszólag megállíthatatlanul Gorgo minden jövevényt vesz, miközben a világ minden tájáról a rajongói kedvenc író, Joe Gill, a könyvstílusban, valamint az Eisner-díjas, Craig Yoe bevezetésével foglalkozik.

“Ez a harmadik Ditko könyv, amelyet fantasztikus élvezetem volt előállítani, az első kettő a Ditko művészete, valamint a Ditko képzelete volt” – állítja Yoe. „Mivel elégedett vagyok ezekből, ez lehet a leginkább F-U-N szórakozás, mivel ez egy óriási, pikkelyes bőrű, dinoszaurusz-szerű, antiszociális, városi embercsökkentő szörnyetegről szól. Ditko kétségtelenül robbantotta fel ezeket az őrült-hűvös képregényeket, és összetört a „go” Gorgo-ban! ”

Egy jóhiszemű művészeti legenda, egy ördögi szörnyeteg, amely a rendkívül lakott nagyvárosi területekre, valamint egy túlméretezett, színes keménykötésű? Nők, valamint úriemberek, Ditko Monsters: Gorgo! Megvan az egész!

Ditko Monsters: Gorgo! (FC, 224 oldal, 34,99 USD) az 1/30/13 üzletekben található.
Gyémánt kód: november120414

Craig Yoe -t kínálnak egy kongresszusi megjelenéshez, valamint a sajtóval folytatott interjúkat, valamint más könyveit. Fedezze fel a YoE könyveket az interneten is.

Látogasson el az idwpublishing.com webhelyre, hogy sokkal többet fedezzen fel az üzletről, valamint a legkeresettebb könyveiről. Az IDW szintén felfedezhető a!/Idwpublishing oldalon, valamint a @idwpublishing twitter -en.

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Senki sem van kockázatmentes a Gorgo Graspmedia kiadásától-januárban a világot gonosz támadás alatt kell találni. Ahogy az óceánvíz remeg, és a kóborol, a tenger alatti vulkánok erőszakosan kitörnek, valamint a Gorgo óriási gyík szörnyeteg, amikor ismét terrorizálják a szomorúan felkészületlen lakosság terrorizálását! IDW…
2012. október 30. “képregény”

Comiclist előnézete: A Ditko’s Monsters Tptwo “Híres Filmland Monsters” csata a szívedért, valamint az elme ebben a terror-fantasztikus képregényben! Gorgo, valamint Konga legszebb privát története! Nem mennek a karom felé, hektikus harcosok, bár harcolnak az elmédért, amikor választod, ki az…
2019. április 21. “képregény”

Az IDW, valamint a Yoe Books közzéteszi a Ditko rövidnadrágját a novembermedia kiadásában – az IDW Publishing, valamint a Yoe Books folytatja a vonzó pillantást Steve Ditko munkájára a Ditko rövidnadrágjával, amely novemberben jön. Craig Yoe felkiált: “Röviden: Steve Ditko a” Ditko Hands “a legnagyobb élő művész az elsődleges…
2014. augusztus 19. “képregény”