Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

KC Carlson, Stuart Immonen

KC oszlop KC Carlson által

DC képregény

Fiatal igazságszolgáltatás #14

Fiatal igazságszolgáltatás #14 – Ez meglehetősen egy véletlen egybeesés itt. A múlt hétvégi hétvégén (más néven „felzárkózni”) DC -képregény címeket töltöttem, amelyek közül a fiatal igazságosság egy. (Még akkor is, ha a cím korábbi verziói megelőzték a képregények születésekor. Ez egy hosszú történet, valamint azt is észreveszem, hogy az emberek bólintanak. Különösen Roger…)

Ez a probléma meglehetősen különleges, még egy módon. Ez behozza a többi kérdés képregény címét – beleértve a Dial H for Hero, a The Quar ikrek, a Naomi, valamint az egész fiatal igazságszolgáltatási listát. (Feltételezem, hogy az ametiszt is beletartozik, még akkor is, ha nemrégiben megkapta a saját új szóló címét!) Ez Brian Michael Bendis, John Timms, David F. Walker, valamint Mike Grell. Grell úgy tűnik, mint egy furcsa „vadkártya” ehhez a címhez, tehát talán valami más furcsa itt zajlik… (Teen Warlord? Környezetbarát Arrow Lad? A szuperhősök fiatalabb légiója?) (Úgy gondoltam Lsh mikor, nem igaz?)

Ebben a számban is: pontosan hogyan fogja a Superman feltárni a trükk identitását, Connor Kent? Izgalmas kérdés …

Mister Miracle Steve Englehart és Steve Gerber

Mister Miracle Steve Englehart és Steve Gerber – Ez Roger egyik kedvence! (Az enyém is!) Három évvel azután, hogy Jack Kirby befejezte hosszú távát az általa létrehozott menekülési művész karakterre, a két fent említett író átvette a sorozatot, és 11 kiemelkedő problémát készített a Miracle Miracle (1971, 1. sorozat) #19- #19- A 25. számú, a Take On, valamint az erős #112, #128, valamint a 138. számú, valamint a DC Comics biztosítja (1978, #12). Segítettük nekik Bob Haney író, Marshall Rogers, Vince Colletta, Rick Bryant, John Fuller, Michael Golden, Joe Giella, Russ Heath, Jim Aparo, Richard Buckler, valamint Dick Giordano művészek. Azt állították, hogy ezek a kiváló alkotók mindegyike valóban hozzáadta Kirby karakterének Lore -ját azáltal, hogy extra háttér részleteket ad a Kirby alaptörténetéhez. Amellett, hogy itt láthatja ezt az új 216 oldalas keménytáblás kötetben, sok alapvető Apokolips villianus visszatérésével, a Scott Free mellett (Miracle Miracle valódi neve) mellett, közeli jó barátok és furcsa ellenségek mellett!

Mister Miracle #24

A sorozat futása során a sorozat negyedik világeleme, amelyet Kirby először vezette be, nagyrészt az út mentén esett le a hagyományosabb szuperhős akció mellett. Számos csapat volt a Batmannal (többnyire a felvételben és a merészben). Továbbá, amikor a sorozatot (ismét) törölték a 25. problémával, számos történet maradt megoldatlanul. Még az itt összegyűjtött sorozat után még idő előtt lemondott, Miracle Miracle (és partnerei hatalmas bardát és Oberonot is – aki általában úgy tett, mintha Scott nagybátyja lenne), ismét visszatért, és végül végül is belekerült a hasonlóan furcsa módon furcsa igazságossággal. Liga világszerte sorozat. (Ha még nem tette meg, akkor szintén ellenőriznie kell azt a gyakran ostoba sorozatot.)

Hasonlóképpen sok kísérlet történt a Mister Miracle sorozat újjáélesztésére. Legutóbb egy újabb furcsa rajongói kedvenc író-Tom King-lépett be, hogy 2017-2018-ban 12 kiadású korlátozott sorozatot készítsen.

Ha szereted a páratlan szuperhős képregényeket, akkor a Mister Miracle sok különböző futásának nagyon szórakoztató és izgalommal kell rendelkeznie! Miután kidolgozta Kirby -t az alapokért, ne emlékezzen arra, hogy felveszi ezt az új Mister Miracle -t Steve Englehart és Steve Gerber keménytáblával! Nem leszel szomorú!

Aquaman Giant #3

Aquaman Giant #3-Wayne Markley mentorál nekem az óriási méretű (100 oldal!) DC képregények szinte trükkös kultuszáról! Az elején létrehozva és eladva a Wal-Mart üzletekben, ezek a 100 oldalas óriások csodálatos keveréke az új és az újbóli nyomtatott anyagok-mind a jó/nagy minőségű-, valamint a képregény üzletekkel. Íme, amit a heti Aquaman Giant #3 tartalmaz:

Új anyag: Aquaman, valamint a Tempest Race egy feldühödött szörnyeteg megállítására, amely elmenekült a csodálatos sírját New York városában. Steve Orlando író, valamint Ken Marion művészek, valamint Sandu Florea. Plusz egy nyolc oldalas történet Tom Taylor írótól, valamint a művész Pop Mahn-tól, amelynek Aquamanja és a Mera csapata van, hogy megakadályozzák Lex Luthorot az óceánfenékbe fúrni. Hmm.

Újra kinyomtatja az anyagot: „Atlantis trónja 2. fejezet”, az Aquaman #15 -től (2013); „Az ellenség ellenfele”, Mera -tól: Atlantis #3 (2017); és „A manta vére: 1. fejezet” a Teen Titans #9 (2018).

Marvel képregény

A Marvel World története – Javier Rodriguez Kincstár -kiadás

A Marvel World története-Kincstári kiadás-Ez összegyűjti a Marvel World Comic Book sorozat legutóbbi hat-kiadását egy 232 oldalas papírkötésbe. Két borító van: a Direct MAA Rket borító Javier Rodriguez (aki az egész sorozatot megcélozta). Steve McNiven (és potenciálisan mások) biztosítja a Book Market Edition borítóját. Mark Waid az író, és talán egyike azon kevés embernek, aki a piacon maradt, aki megérti ezt a cuccot, és annak ellenére, hogy gyakran „DC srácnak…” -nek hívják. Lehet, hogy ez lesz az a feladat, amely végül módosítja az emberek gondolkodását erről … Hasonlóképpen itt SEZ, hogy „ez egy új mese, amelyben korábban ismeretlen trükkök és sokkoló kinyilatkoztatások szerepelnek, és összekapcsolják a Marvel múltjából és a jelenből származó sok szálat is!” ‘Eleget mondtam!

Gwen Stacy #2

Gwen Stacy #2 (5 -ből) – A dolgok nem mennek olyan nagyszerűek Gwen számára (az új szóló címe ellenére). Apja megsérül, és kórházba kerül, amellett, hogy bekapcsolódnak a korrupciós vádakba. Tehát a programból az a terve, hogy átlépje a kriminátust – vagy ami még rosszabb! Írta: Christos N. Gage, valamint Todd Nauck, Adam Hughes valódi jó megjelenésű borítójával!

Marvels pillanatkép: al-mariner

A Marvels pillanatképe: Sub-Mariner-a Marvel legnagyobb karaktereit mutató különlegességek sorozatának kezdete-az Aranykortól a mai napig! Ez az első probléma erősen kezdődik a Marvel debütáló szupersztárjának történetével: Namor herceg, az al-mariner. Írta: nagyon népszerű regényíró, valamint az Emmy díjnyertes TV-író, Alan Brennert (L.A. Jogalkotás, valamint nagyszerű ajánlatokkal! ). 1946 -ban a fiúk visszatértek a második világháborúból, bár sajnos nem hagyták hátra a csatatéreket. Amikor Betty Dean újságíró, valamint Namor újraegyesül a Palisades Parkban (megkérdőjelezem, hogy ezek a régi képregény-klip-out jegyek-e a Palisades Parkba?), Hamarosan felfedezik magukat támadás alatt! Hasonlóképpen a vendégsztárok az All-Winners Squad! Ezt a munkát a Marvels írója, Kurt Busiek (Astro City) kurátora, valamint a sorozatban a Marvels művész, Alex Ross borítója lesz. A következő négy hónapban összességében nyolc pillanatkép -különlegesség lesz. (Ez egy új probléma a Marvel pillanatképének két hetente!)

___________________________________

1. kábel

KC Carlson – Ó, igen, van egy új kábel ezen a héten is. Tényleg érdekel valaki? Nem számolva a papírkötéseket és a keménytáblás gyűjteményeket, legalább 18 képregény cím volt a „Cable” -val a logóban. (Valahogy soha nem csináltak kábel és Gwen Stacy.) Ki vásárolja meg ezeket a képregényeket? Kábel anyja? Biztosan hiányzik valami…

A Westfield Comics nem felelős a hülye dolgokért, amelyeket a KC mond. Különösen az a dolog, ami valóban irritált téged. Ó, nagyszerű, most már becsaptam a kábelt … elég rossz volt, amikor az Ambush Bug megpróbált megölni … hmmm… kábel, valamint az 1. csapda hiba !!! Az új #1 Crossover sláger 2020 -ban !!!