, a Dark Horse Comics néhány csodálatos képregényt készített, a kicsi eredeti grafikus regényektől, például az Apocalyptigirl -től a hatalmas Hellboy sorozatig. Képregényeket is közzétettek néhány nagynevű független ingatlanhoz, köztük a Csillagok háborúja, amíg a Disney meg nem vásárolta a Marvel-t. A vállalat óriási potenciáljával furcsa, hogy a Dark Horse Comics még nem adta el egy másik cégnek. De ez a mai napig megváltozott, mivel az Embracer Group megvásárolta a népszerű képregény és a szórakoztató lenyomatot.

Most, hogy a Dark Horse Comics egy nagyobb társaságnak adta el, mi következik?

Az Embracer Group több ezer szereplője a tulajdonában. (Kép: Sötét ló képregény)

Lehet, hogy nem hallottál az Embracer -ről, a Dark Horse Comics -ról, amelyet eladtak, de vagy már vásárolt, vagy látott valamit az övékről. Nyolc különböző vállalat, 86 stúdió és több mint 250 franchise tulajdonosa van. A legnépszerűbbek a Saints Row, a Z világháború és a Borderlands. Mindazonáltal minden, mielőtt megvásárolták a Dark Horse Comics -t. Most kilenc társaságuk van, további három stúdiójuk. De a leglátványosabban, hogy megszerzésük több mint kétszeresére növelte a birtokukban lévő szellemi tulajdonságok számát. A Dark Horse több mint 300 franchise -t tart. És mivel a Dark Horse Comics megkapta a Jinxworld -t, Brian Michael Bendis képregények sorozatát, a cég értéke még kiemelkedőbb lett. Most még jobban növekedhetnek. Ahogyan Mike Richardson, a Dark Horse alapítója és vezérigazgatója elmondta:

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

„Nem tudom kifejezni azt az izgalmat, amelyet úgy érzem, ahogy a sötét ló beköltözik a történelem új fejezetébe. A szinergiák, amelyek léteznek az Embracer vállalati hálózattal, izgalmas új lehetőségeket ígérnek nemcsak a Dark Horse, hanem az alkotók és a vállalatok számára is, akikkel együtt dolgozunk. Számos lenyűgöző beszélgetést folytattam az Embracer vezérigazgatójával, Lars Wingegors -szal, és nagyon lenyűgözött vele, és mit épített a csapata. Azt kell mondanom, hogy a cégünk jövője soha nem tűnt fényesebbnek. ”

Terveik magukban foglalják a képregény társaság tulajdonságai alapján több videojáték létrehozását. Szóval, kérlek, kérlek, adj nekünk egy Abe sapien-t (a Hellboy Baby-től!) Triple-A játék!

Még mindig megtalálhatja kedvenc címeit a Preferált Comics kiskereskedőnél.

Kiemelt képek az Embracer Group és a Dark Horse Comics segítségével