-on. Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Szerető

Dennis Hopeless író írta a Gearhead -et, valamint számos más munkával rendelkezik a munkákban. Kevin Mellon Drew Gearhead művész, valamint szintén olyan könyveken dolgozott, mint a határidő, a Hack/Slash, valamint a tizenhárom lépés. Újra egyesülnek a Lovestruck számára, amelyet a kép előrendelésére kínálnak. A Westfield Roger Ash éppen nemrégiben beszélt a Hopeless -szel és a Mellonnal, hogy többet tudjon meg a könyvről.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! A Westfield -szel előrendelt Lovestruck minden példányát Dennis Hopeless, valamint Kevin Mellon aláírja! Hasonlóképpen tartalmaznak egy Mellon speciális nyomtatványát.

Westfield: Pontosan hogyan sikerült összejönni ezt a projektet?

Dennis Hopeless: Együtt dolgoztunk egy Gearhead nevű könyven, 2007 -ben. Kevin, valamint én már hat éve vagyok barátok. Nagyon sokat kezdtünk a Lovestruck -on dolgozni, miután a Gearhead megtörtént. Kevinnek volt néhány más munkája, amelyet először végez, ám ez hosszú út volt erre. Először is beszéltünk róla … talán 2006?

Kevin Mellon: Igen. A Gearhead felkérésének népszerűsítésének közepén voltunk. Csak hátrányokra mentünk egy könyv nélkül. Egy -két évvel ezelőtt valami teljesen másnak, mint valami másnak, mint valami más, mint valami más, mint valami más. Aztán megismételted, és azt gondolom, hogy a Chicagói Módházban is áthelyezte.

Reménytelen: Ez helyesnek tűnik.

MELLON: Alapvetően a repülőgép -kirándulás házán, a repülési terminálról, felvázolta, mit akart tenni. Abban az időben, amikor nem volt teljes elképzelésed arra, hogy pontosan hogyan fog működni, bármennyire is megismételte a karaktereket, hozzáadta a dinamikus jelenetekhez.

Lovestruck előnézet 1. oldal

Westfield: Honnan származik a történet?

Reménytelen: A főiskolán először néztem ki a prédikátort. Nagyon azonnal, miután letettem, kiütöttem egy durva cselekményt a 75 problémám legendás kortárs fantáziájához. Gondolom, hogy sok fiatal író a prédikátorok rothadásának verziói vannak a fiókokban. Az enyémben Ámor, valamint a szárnyas kislányjai voltak a fő gazemberek. Úgy gondolom, hogy erről beszél Kevin; Valószínűleg ez a történet, amelyet eredetileg neki vettem. Amikor végül eltávolítottam, hogy egy 75 problémás indie -sorozat nem fog megtörténni, a preferált koncepciómat a történetből vettem (az Ámor koncepciója, mint ez a guttonos, megalaniacális lény, aki az emberi faj feletti hatalmát felhasználja saját nyereségére. ), valamint egy kisebb, karaktervezérelt történetet csomagolt körülötte.

Lovestruck előnézet 2. oldal

Westfield: Miért döntött úgy, hogy ezt grafikus könyvként, nem pedig mini-sorozatként csinálja?

Mellon: A kiadás valósága. Ez az lesz, attól függően, hogy melynek találja először, akár Dennis második, akár harmadik könyve. Ez lesz a nyolcadik vagy a kilencedik. Abban az időben mindkettőnknek kellett lennie a második könyvünknek. A sorozat hangmagasságának, valamint a közzététel valóságának valóságával eltartott egy ideig. Először a kép alapján utasítottuk el. Elkezdtük a különféle kiadókra nézni. Alapvetően az a cél, hogy kiszabadítsák, a kiadó, aki azt tette, hogy tetszett, ez az a módszer, amit csináltak. Nagy rajongója vagyok annak, hogy egy hatalmas dolognak akarom kitalálni. Szeretnék több eredeti grafikus regényt szeretnék, ám megértem, hogy a közzététel valósága olyan, hogy Ön egy sorozatot kell fizetnie a grafikus regényért. Azonban az eredeti kiadó – ez volt a stílusuk, és rendkívül sokan akartuk, hogy részese lehessünk, és teszteljük ezt.

Reménytelen: Amikor eredetileg a képre dobtuk, színes színű mini-sorozatként hangoltuk.

Mellon: Az eredeti hangmagasságok valóban a könyvben vannak. Csak háromszor adom át őket. Úgy gondolom, hogy hat kérdésként fogalmaztuk meg. Grafikus regényként csinálva, az egyetlen korlátozásunk volt az idő. Nem volt oldalkorlátozás. Az oldalszám 190-es, azonban a történet kb. 180-at fut, tehát kilenc probléma, amelynek értéke van.

Lovestruck előnézet 3. oldal

Westfield: Mit várhatnak az emberek a könyvben?

Reménytelen: Az általános előfeltétel az, ami akkor fordul elő, ha az emberek, akik nem hisznek a hasonlóakban, biztosítják a hatalmat annak kezelésére? Van egy megalomaniacális Ámor szerelmed, amely a legcinikusabb, keserűbb, „nincs érdeklődésem a kapcsolatok iránt”, amit talál. Ez egy karaktert csillag – Kalli Monroe -, aki éppen ebbe a világba jön, és hamarosan Cupid preferált minion lesz.

Mellon: Az a dolog, amit mondtam az embereknek, az az, hogy míg a magas ötlet meglehetősen magas – Ámor multinacionális társaságot működtet – ez egy rendkívül személyes történet, mivel betartja a hat vagy hét szereplőt, valamint rendkívül Nagyon betartja az elsődleges főszereplőt, Kali -t. Megnézi Dennis -t, valamint az én fogalmaimat arról, hogy pontosan hogyan működnek a kapcsolatok, valamint pontosan, hogy nem működnek, inkább, mint nem.Hasonlóképpen megpróbálja megtalálni a felnövekedéssel kapcsolatos megállapodást; eldobja azokat a dolgokat, amelyek gyermekeként tetszett. Amikor felnőttnek bizonyultál, jobban megzavarod, és mindent aggaszt. Nem tartja be a vezetőt olyan gyorsan, amennyire használta.

Reménytelen: Megállapítottuk azt az időszakot, amikor nehezen tudod átállni a tini kapcsolatoktól, valamint az érdeklődést a nehezebb, bár értelmesebb felnőttkapcsolatokba. Karaktereink mindenféle beragadtak a letartóztatott fejlesztés meghatározásába. Az önsajnálatban való átfutás, ahelyett, hogy érzelmi életük következő szakaszába lépnének. Ahelyett, hogy összerakják a saját s ** t -t, úgy permeteznek, mint a lángok, és összezavarják mások életét.

Mellon: Az a dolog, ami tetszik ebben, valamint az a dolog, ami sokat sújtott, miközben dolgoztam, az volt, hogy nemcsak szorosan társultam ahhoz, amit a szereplők átélnek, mint én valószínűleg kellett volna, bár a az igazság, hogy mindannyian összezavarodnak; Mindannyian szegény dolgokat csinálnak. Nem azt akarják, hogy bántják az embereket. Vannak következmények, mint amennyire ezt kínálják.

Lovestruck előnézet 4 oldal

Westfield: Valami, ami tetszett a szereplőkkel, az az, hogy különböző nézeteket kapsz egy fiatal, 17 éves nőtől egy idősebb férfiig.

Reménytelen: A főszereplők tagjai mind alapvetően megsérülnek, mivel nem tudnak kapcsolatba lépni. Megértjük az ilyen embereket a saját életünkben. Lehet, hogy azok az emberek; Azok az emberek, akik igazán tehetségesek, érdekesek, okosak, és vonzóak, mindazonáltal, akik teljesen őszi különválkozási kapcsolatokról van szó. Karaktereink mind az élet különböző szakaszaiban vannak, ám mindegyik hasonlóan hiábavaló. Szopnak a szerelemnél. Amellett, hogy ironikus módon, akkor hatalmat nyújtunk nekik, hogy más emberek őszi feje fölé kerüljenek.

MELLON: Ezt találtam a munkával, valamint a szkriptek Dennis -szel történő ellenőrzésével. Mint mondtam, hozzáigazítom azt, hogy a karakterek megyek, és ennek nagy részét beillesztem a könyvbe. Mindenki olyan időszakokkal ment az életében, amikor úgy érzi, hogy nem tetszik megfelelően, vagy az emberek nem kedvelhetnek téged, vagy a kettő valamilyen kombinációját. Minden karakternek megvan a maga megszemélyesítése, hogy pontosan hogyan sérülnek meg a szerelemben.

WESTFIELD: Amellett, hogy a szerelemről beszélünk, szintén pontosan megvizsgáljuk, hogy a vállalatok hogyan működnek, valamint pontosan hogyan manipulálják az embereket. Ez valami, amit szándékosan beteszel oda?

Reménytelen: Igen, határozottan. Úgy jönünk rá, mint alapvetően egy termék. Rendkívül nagyon kiemelkedő termék. Ezt a terméket minden ország minden utcáján, valamint valaki meggazdagodnak. Tehát a Cupid a Power Mad vezérigazgatója, aki manipulálja a piacot azáltal, hogy ellenőrzi ezt a legerősebb érzelmet. Az abszolút hatalom abszolút megsérül. Amellett, hogy semmi sem korruptabb vagy erősebb, mint egy hatalmas szegény vállalat.

Mellon: Valami, amit nem mondunk a könyvben, bár az emberek talán nem értik, hogy Amerikában a vállalatok pontosan ugyanolyan jogokkal és kiváltságokkal rendelkeznek, mint az egyének. Számomra, miközben dolgozom rajta, még olyan vállalatok metafora volt, amelyek talán nagy szándékkal rendelkeznek, pontosan meg lehet sérülni abban, hogy pontosan hogyan kezelik azokat az embereket, akik vagy működtetik őket, vagy vásárolnak tőlük, vagy dolgoznak értük. Alapvetően hibás lehetnek ugyanabban a módszerben, mint egyének, mint egyének más emberekkel szembeni szándékainkról.

Lovestruck előnézet 5. oldal

Westfield: Ugyanígy van egy nagy zenei kapcsolat a könyvben. Honnan jött ez?

Reménytelen: Észrevetted, mi? Nevetni, ezt nehéz megmagyarázni. Kevin és én is sokat beszéltünk arról, hogy az emberek miként tartják be a zenét, amely fontos volt számukra, amikor középiskolában voltak, a főiskolán. Pontosan észreveszi, hogy a legtöbb popzenei dalszöveg hogyan hagyja abba a távolról is, ha egy adott korot ér el? Van valami ehhez. Amellett, hogy csak egyértelmű kapcsolatot láttam a zene és a szerelem között. Mindkét esetben ez csak nem érinti pontosan ugyanazt, amikor felnősz. Kalli, az elsődleges karakterünk, rendkívül sok punk rock nő volt felnőtt. Most a húszas évek végén van, és annyira, hogy utálja, hogy beismeri, a Pop Punk csak nem csinálja érte. Közvetlen párhuzam van a zenei jelenet kibővítésének érzése, valamint az éretlen elképzelések között, mint a hasonló, valamint a szex és a kapcsolatok között. Mint oly sok dolog, becsaptuk ezt a könyvbe.

Mellon: Számomra ez egy személyesebb kapcsolata van, mióta zenekarokban nőttem fel. Még mindig zenélek. Egy olyan történeten dolgozom, amely pontosan ugyanazzal a dolgokkal foglalkozik, amelyekkel foglalkoztam. Nem értem, hogy Dennis figyelte, hogy megyek vele, vagy pontosan az, hogy mennyire sztereotip vagyok; Figyelembe véve a zene eltolódásáról, valamint a módosításról szóló álmaimat, valamint a zenekaroktól való részvételről a képregények munkájáig. A musAz IC Connection nehéz, mivel először rájöttem, hogy gitározom a lányokba való bejutás közben. A kettő mindig a kézben ment. Számomra ez a kapcsolat a történet nagy része. Később van egy rész a könyvben, ahol kielégítik az elméket, és a zenei kapcsolat még tovább vezet egy olyan módszerrel, amely remélem, hogy jutalmazza a közönséget.

Westfield: Sokat beszéltünk a koncepciókról, azonban azt szeretném hozzátenni, hogy a látogatóink számára, hogy ez nem csak egy ötlet. Ez egy rendkívül érdekes történet.

Reménytelen: Nos, köszönöm. Feltételezem, hogy könnyebb az ötletekről beszélni anélkül, hogy a történet hatalmas darabjait elküldené. A karakterek azonban az oka annak, hogy a könyvet már a kezdetektől fogom elkészíteni. a pokolba helyezve, valamint visszahozni őket. Ezeknek a karaktereknek az utazása sokkal inkább a könyv fókuszában áll, mint a vállalatokról vagy akár a szeretetről szóló koncepcióim.

MELLON: Ahogy Dennis velem beszélt a koncepcióiról, valamint a karaktereket vizuálisan megalapította, rendkívül sok végül az volt, hogy ezek a karakterek és ez a történet csak ezen a világon léteznek. Miközben tükrözi a világunkat, nem olyan jól, mint remélem, hogy az emberek élvezik a karakter utazásait.

Westfield: Van -e olyan típusú más munka, amelyen dolgozik, amelyet megemlíteni szeretne?

Reménytelen: Van néhány Marvel munkám. Egy Juan Doe által rajzolt 4-kiadású szörnyek sorozatát komponálom. Ez októberben kezdődik. Akkor van még egy még nem bejelentett Marvel sorozatom.

Mellon: Most fejeztem be egy iPhone/iPad játékot, amelyet szintén nem jelentettek be. Egy újabb sorozaton dolgozom a képért, valamint egy teljesen rajzolt könyvem van, amelyet csak a színezésre kötelezem, amely az APE Entertainment -től származik.

Lovestruck előnézet 6. oldal

Westfield: bármilyen típusú záró megjegyzés?

Reménytelen: A könyv sokkal értelmesebb, mint valószínűleg hangzik. Nevetés Azt hiszem, összeállítottunk egy nagyon szórakoztató és relatable történetet ezen furcsa fogalmak körül.

Mellon: Szeretném kijelenteni, hogy ez egy grafikus regény, ez 190 néhány oldal, ez 17 dollár, valamint szeptemberben jelent meg. A szeptember valóban nehéz hónap lesz a képregény dollárért. Fantasztikus hónap lesz a kiskereskedők számára. Furcsa hónap lesz azoknak az embereknek, mint Dennis, valamint én, akik valami ilyesmit tesznek ki. Remélem, hogy az emberek lehetőséget adnak rá. Remélem, hogy az emberek kipróbálják, mint ahogyan azt, valamint a furcsa, a falon kívüli, a kilométeres könyveket támogatják.

Vásárlás

Szerető