Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Roger Ash

Írta: Roger Ash

Használtam a márkakereskedések kísértetét az olyan konvenciókon, amelyek az X-Men vagy a kiemelkedő Spider-Man néhány problémáját keresik, amire szükségem volt a gyűjteményem lyukainak kitöltésére. Manapság nem teszem ezt annyira. Olyan sok gyűjtemény elérhető, általában könnyebb és olcsóbb egy könyvet vásárolni a privát képregény helyett. Megértem, hogy néhány ember az eredeti képregényt akarja, azonban ez nem olyan fontos számomra. Csak azt akarom megnézni a történetet. Tehát a márkakereskedések helye az évek során elvesztette bájának nagy részét. Ez nemrégiben megváltozott, amikor megpróbáltam összegyűjteni a Dell Hanna-Barbera vicces állati képregényeket az 1960-as évekből, mint például a Huckleberry Hound, a Quick Draw McGraw, valamint a Yogi Bear. Ezek csodálatos képregények, amelyek megérdemlik a gyűjtést.

Gyors rajzolás McGraw #3

Ha betartotta a Westfield Blog bejegyzéseimet, akkor megérti, hogy a képregények mellett szeretem az animációt. Gyerekként a Hanna-Barbera rajzfilmek uralták a televíziós hullámokat, és vicces állati karaktereik mindig a kedvencem voltak, és így maradtak. A Quick Draw McGraw valószínűleg a kedvencem. Változtatása ego, El Kabong, komédia arany. A rajzfilmeket azonban manapság nem mutatják be úgy, hogy (gyanítom, hogy) politikailag pontatlan mellékrúgása, Baba Looey.

Amikor a jó barátom, valamint a Westfield Blogger társam, a KC Carlson néhány évvel ezelőtt néhány Yogi Bear képregényről szólt, megkaptam a hibát, hogy kipróbálhassam egyet, és kerestem egyet a következő kongresszuson, amelyen részt vettem, a Wizard World -n Chicago. Ekkor rájöttem, hogy pontosan mennyire költségesek ezek a könyvek. A Dell H-B könyvek menta (vagy annak esélyei) példánya 50 dollárt vagy annál jobbat futtathat. Az elmúlt években a kollekcióm bitek és darabok is nőtt, általában közepes és alacsony hatótávolságú példányokkal, amelyek mindegyike 10-20 dollár. Úgy tűnhet, hogy drága, azonban minden a kínálathoz és a kereslethez vezet. Nincs ilyen anyag gyűjteménye, nincs olyan sok magas színvonalú példány ezeknek a képregényeknek, amelyeket felajánlottak (a fiatalok kijelentkeztek, amikor kijöttek, és összehajtották, szakították, elvágták stb. közzétett), valamint ennek az anyagnak a rajongói is rendelkezésre állnak, akik hajlandóak fizetni ezeket az árakat.

Ezek olyan szórakoztató képregények, amelyek valóban megragadják az eredeti rajzfilmek megjelenését, valamint az eredeti rajzfilmeket. Más rajongók elmondták, hogy nagy részben az az igazság, hogy az animátorok, akik a rajzfilmeken dolgoztak, szintén a képregényen dolgoztak. Ezeket a hiteltörténetek előtti napokban hozták létre, és ezekről a képregényekről rendkívül bitet írtak, így alkotóik nagyrészt ismeretlenek. Phil Delara -t és Harvey Eisenberg -t azonban általában művészekként tekintik ezekben a könyvekben a listákban, amelyeket láttam, mint például a Grand Comics adatbázis.

Huckleberry Hound #8

Amellett, hogy megragadja a rajzfilmek megjelenését, valamint a rajzfilmek hangulatát, a Dell szintén másolta stílusát. A Huckleberry Hound show -ban a Huck, a Yogi Bear, valamint a Pixie, a Dixie és Mr. Jinks főszereplője. A Quick Draw McGraw show tartalmaz egy gyors rajzot, plusz a Snooper & Blabber főszereplője, valamint az Augie Doggie & Doggie Daddy. A képregények megfelelnek ugyanazon formátumnak. Minden probléma általában négy novellát tartalmaz; kettő a címszereplővel, valamint mindegyik a támogató karakterekhez. Nagyon sok bummot kapsz a dollárért ezekben a képregényekben!

Nem vagyok biztos benne, hogy ha valakinek van jogai ezeknek a képregényeknek a gyűjtésére, azonban azt feltételezem, hogy ez DC lehet, mivel más H-B képregényeket, mint például a Scooby-Doo közzétették. Még a teljes gyűjteményt nem is kérek, ám a vonal áttekintése jó lenne. Ezek szórakoztató történetek, és azt hiszem, hogy pontosan ugyanazokat az embereket bocsátják meg, akik megnézik a Dark Horse Bit Lulu -t, valamint a Harvey újranyomásokat. A Yogi Bear film közelmúltbeli megjelenésével úgy tűnik, hogy valaki elmulasztott egy kiváló esélyt, hogy néhány ilyen hagyományos történetet visszahozzon a nyomtatásba.

Ha rajongója vagy ennek az anyagnak is, akkor kíváncsi lehet, hogy miért nem vettem fel az Arany Key, Charlton vagy a Marvel H-B képregényeket. A múltban lefedtem a Marvel könyveket, valamint ez a vágy továbbra is áll. Az Arany Key képregények rendben vannak, azonban az, amit megnéztem, nem pontosan ugyanazt a varázst tartja, mint a Dell Comics. Véleményem szerint úgy tűnik, hogy az aranykulcs -képregények inkább a fiataloknak szólnak, míg a Dell -képregények minden korosztályban vannak. Amellett, hogy eléri azt az életkorot, ahol az aranykulcs négyzetet, valamint téglalap alakú léggömböket használt, azok csak kimerülnek. Van valami nyugtalanító egy szó ballonban, amely nem ballon alakú. Amellett, hogy soha nem néztem ki a Charlton H-B könyveket, mivel az emberek figyelmeztettek tőlük, kijelentve, hogy nem rendkívül jók.

A Dell H-B képregények szórakoztatóak, elkapják a karaktustNos, valamint egy kiváló kollekciót készíthet bárki számára egy gyerektől egy csecsemő boomernek, aki emlékeztet ezekre a karakterekre ifjúságuktól. Szeretném látni ezeknek a történeteknek a gyűjteményét.

Most, nézd meg egy képregényt!

A klasszikus képregény borítók a Grand Comics adatbázisból származnak.