Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

A 29. számú félelem ügynök

Írta: Josh Crawley

Ahogy ezt komponálom, hallgatom John Siuntris interjúját Kelly, aki jogi lépéseket tett Deconnick ellen a ballon podcastjáért. Lehet, hogy ha ezt olvassa, miközben ezt olvassa, akkor csak egy kicsit jobban megértesz engem …

Valószínűleg nem.

A 29. számú félelem ügynök

Nemrégiben feltöltöttem a betűvel ellátott adatait a Fear Agent biztonsági mentéséről, amelyet az összehasonlíthatatlan Hilary Barta írt. Feltöltöttem őket a mappába ehhez a kérdéshez! Ez a történet figyelemre méltó, mivel 1) jóval több mint egy évvel ezelőtt levelet írtam, valamint 2) ez volt az utolsó alkalom, amikor Hilary levelet adott nekem egy betűvel együtt. Kiváló érzés. Ez valóban úgy érzi, mintha megkaptam a darabokat. Vagy a séta a beszélgetéssel.

Gear Institution Vol. 2 GN

Gear Institution 2. kötet

Nagyon élveztem az 1. kötetet, amelynek kedves művészete van! Sajnos nem néztem ki korában, tehát nem tudok jól kialakított nézetet adni az írásról, bár megértem, hogy többet szeretnék megnézni!

De Tales HC

DE: A mesék nehéz borítója

Ne feledje, amikor korábban a Bá & Moon testvérekről írtam? Nos, ez a kiváló könyv, amelyet megemlítettem, amely nem volt nyomtatva, most nehéz borítóval!

Környezetbarát lámpás #57

Zöld lámpás #57

Ez a férfi csillag zafír, amelyet kapunk? Meh.

Batman: Gotham Streets Vol. 02 – Leviathan

Batman: Gotham utcái – Leviathan nehéz borító

Dustin Nguyen rajzolja a kedvencemet. Vadásznő. VALAHA.

Nancy a pokolban #1

Nancy a pokolban #1

Juan Jose Ryp alkotása valószínűleg ismeri azokat, akik megnéztek Warren Ellis avatár munkáját, például a Wolfskin 1. kötetét Ebben a könyvben a stúdiótársait újraegyesítheti ehhez a hellauus rompához!

Mag nélküli gn

Magtalan

Sharknife? Alig várom az orcaswordon! Peng? Kickball Awesomity! Minden meggyőződésem van, hogy a Seedless ugyanolyan élvezetes lesz (+ szín)!

Hack/slash omnibus vol. 03

Hack/perjel omnibus 3. kötet

Egy teljesen új omnibusz! Nem új nyomtatás! Adja hozzá a gyűjteményéhez! (Szintén csak a 32. számú [az utolsó közzétett probléma], a 34. számú, valamint a borítóval gyűjti össze Chris Dien, nem Ryan Ottley.)

Sötétség: Négy lovas #1

A sötétség: Négy lovas #1

Ha azt hitte, hogy Jeff Wamester művészete a Frenemy of the Selemy-nél nagyszerű, feltétlenül ellenőrizze ezt a mini-sorozatot!

Witchblade Redemption Vol. 01

Witchblade: Redemption 1. kötet

Hasonlóan a Witchblade 1. kötetéhez, Ron Marz, valamint a Darkness: Phil Hester elátkozott 1. kötetéhez, ez a könyv kiskereskedelmi költsége mindössze 4,99 dollár a barátságos közösségi képregényáruházban … öt (5!) Képregényes anyagért! Az Aphrodite IX rajongója? Lásd itt: IV. Aphrodite fejlesztése, valamint a közelgő tárgyak sorozatához vezet!

Trick Avengers #4

Titkos Avengers #4

Igen, ez úgy tűnik, mint Steve Rogers, aki a Nova sisakját tenné!

Legyőzhetetlen vas srác #29

Legyőzhetetlen vas srác #29

Új mentőpáncél?! Igen!

Super Heroes #5

Super Heroes #5

Cap, Rhino, A.I.M., valamint egy csecsemő orrszarvú fogságban; vidámság a kialakulásra!

Ani-Max egy lövés

Ani-Max #1 (egy lövés)

Ron Marz egy fiatalabbról szól, amely misztikus ember-állati hibridré válik? Javasolj engem!

Mi van ha? Csodálatos négy tisztelgés Mike Wieringo -nak

Mi van ha? A csodálatos négy: Tisztelgés Mike Wieringo -nak

A Walt Simonson & Art Adams új, csodálatos négy rajongójának meg kell vizsgálnia ezt a csodálatos tisztelgést egy kiváló művésznek, aki messze már korán vett tőlünk. Hozzáadott bónusz: A bevétel egy része a Hero kezdeményezéshez vezet!

Jamie Maddox Mutiple Mang környezetbarát póló

Jamie Madrox Több srác póló!

Ez a legjobb póló – a Lantern Corps pólók mellett -, hogy az emberek nagy ajánlatai ugyanabban az időben viseljenek! Hosszú idő eljött.

Kirby Krackle

Kirby Krackle

Soha nem hallottam ezeket a srácokat, de ezeket igazán szeretném megvizsgálni!

Ennyi erre a hétre!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Josh Crawley a Westfield képregények katasztrófájának megbízott mestere, nem szabad összetéveszteni Josh Crawley -vel, az Everclear billentyűzetével.

josh@westfieldcomics.com

Westfield képregény

Attn: Josh

7475 Mineral Point Rd Ste 22

Madison WI 53717