Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Robert Greenberger

Írta: Robert Greenberger

Superman: Joker császár

A Superman ritkán szembesült a Joker -rel a képregényekben, kivéve a világ legfinomabb képregényeinek alkalmi történetét, ám a Caped Crusader üzletében mindig. Nem volt olyan, amíg John Byrne 1986 -ban megújította a karaktert, hogy a kettő egyben elégedett. Azóta rendszeres találkozók voltak, nevezetesen a többrészes legendásban, amely elindította az új évezredet. A Supermanban: Joker császár látjuk, hogy a bűncselekmény bohóchercege elegendő hatalmat szerez ahhoz, hogy valóban fenyegetjen a Metropolis Marvel számára.

Az új kiadás összegyűjti a Superman #160-161-et, a Superman #582-583 kalandjai, Superman: Guy of Steel #104-105, Action Comics #769-770, valamint a Superman: Joker császár #1. Ez egy szakasz alatt volt, amikor négy cím volt, hetente egy, mindegyik számozott háromszöget sportolt, hogy jelölje az olvasási parancsot. Az innovatív csapatok általában elégedettek a Superman csúcstalálkozókra, ahol számos hónap vagy év értékű ívet csaptak ki, összesen altáblákkal és kereszteződésekkel, így volt olyan úttérkép, amely lehetővé tette a történetek számára, hogy viszonylag zökkenőmentesen ellenőrizzék, és érezzék magukat is Mint egy organikus élmény.

Superman #160

Az első négy részet először „Superman: Arkham” -nek nevezték el, és úgy tűnt, hogy Krypton utolsó fia olyan bűnöző volt, aki mindennap elmenekült a szülőkből, csak Bizarro, és visszatért a börtönbe. Ez egy topsy zavaros világ, amelyet okos játékkártya -borító stílus jelöl, amely a karakterek két oldalát mutatja.

A Science Miscreants Rekonstrukció Központjában a Superman szövetségesei John Henry Irons -szal, aki szintén a páncélozott hős acél. A duó megpróbálja megkerülni ezt a csavart igazságot, hogy megállítsa a Jokert, azonban sok nehézséggel bocsátják az útjukat, beleértve a JOKE – a Joker Anarchy League -t, amely a Skizm amped verzióit mutatja be; Megperzsel; Gyönyörű Gilly; Nagylelkűség; Gyújtás; Poison Ivy; Bizarro; És rejtély.

Felfedezik Mxyzptlk úr, az ötödik dimenzió csodálatos IMP -jéből, hogy becsapják. A legelső négy probléma végére kiderül, hogy a mxyzptlk hagyta magát arról, hogy képességeinek töredékét biztosítsa a Joker számára. Ahogy csak megérted, hogy ez nem fog jól menni. Ha az átkozottul ragyogó orvos végzete a Power Cosmic -ot, akkor képezze ki, mit fog tenni egy őrült lény csodálatos hatalommal. A kezdőknek, valamint Steve Englehartnak a karaktertől kezdve bólintással: „Két plusz kettő egyenlő a halakkal!”

Superman: Guy of Steel #105

Egy ív lecsökkentésével a látogatókat Joker első számú császárral kezelték Loeb -től, valamint Kelly -től, amelyet Duncan Rouleau, Todd Nauck, Carlo Barberi, valamint Scott McDaniel rajzolt. Egy áttekintés után a Superman, valamint a valódi JLA elvtársaik acél varázsa, hogy segítsék az őszet a siket füleken. Szerencsére a Superboy és a Supergirl beleegyezik abba, hogy segítsen nekik, és nem egy pillanatra sem.

A Joker felhasználta a hatalmat arra, hogy az igazságot a saját csavart képében újjáépítse, elkapta Batman -t, és mindennap megöli őt, csak hogy feltámadjon egy újabb segítségért. Ez a program kinyújtotta a Sötét Lovag mentális érzelmét, és ráhúzta a törési pontot.

A dolgok nem mennek jól a legelsőbb, mivel a Superboy és a Supergirl meghal, valamint Mrs. Clark Kent, Lois Lane elárulja őket. A Superman felfedezi Batman holttestét a Gotham hatóságain. Amellett, hogy a Superboy és a Supergirl is meghalt ebben a valóságban, ahelyett, hogy a mennyet a pokolban fedezik fel, és Lord Satanus -szal foglalkoznak. A hősök fennmaradó részét állatokká alakítják.

Action Comics #770

A végső konfrontációban a Superman úgy kezeli, hogy a Joker saját magával szembeni önmagát használja, amely arra készteti őt, hogy adja vissza a hatalmat Mxyzptlk úrnak, visszaállítva az igazságot a módszerhez. Egy kivétellel.

Batman elméjét összetörték, és vissza kell állítani. Valójában egy tudomány, a Superman, valamint a hit, a kísértet srácának megmentése lesz a hős megmentésére.

Jeph Loeb volt az esemény legfontosabb tervezője, Ed McGuinness és Cam Smith segített az névleges sorozatban, J. M. Demetteis (a Joker vagy a Batman teljes idegenje) együtt dolgozott Mike Millerrel az Adventures -en; Mark Schultz, Doug Mahnke, valamint Tom Nguyen acél Guy-val, valamint Joe Kelly-vel, valamint Kano megtisztítással küzdött.

A zeneszerzés feszes, és itt találhatunk néhány új dolgot a világ legszebb hőseiről, szövetségeseiről, valamint ellenségeikről. Nagyszerű okból, valamint érdemes megnézni a sorozatot, amikor a hősiesség és a középpont volt.

Vásárlás

Superman: Joker császár

Klasszikus borítók a Grand Comics adatbázisból.