Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
sajtóközlemény

Miracleman quesada

Ez volt a sorozat, amely örökre megváltoztatta a képregényeket. Egy szó kijelentésével Michael Moran átalakult a szokásosról csodálatossá – és Miracleman született!

A Marvel Comics hosszú ideig nem nyomtatja ki, örömmel jelenti be, hogy a földromboló történetek, amelyek új osztályokat injektáltak a hihetetlenül hős műfajba, végre megint látják a napfényt! Januárjától kezdve a Marvel megkezdi a Miracleman legendás futtatásának közzétételét az eredeti alkotók által, amely a Warrior Magazine -ban kezdődött, és folytatta az Eclipse Comics most már nem működő kiadóját!

Miracleman Alan Davis által

A rajongók szerencséje, hogy elolvasták ezeket a nyomvonalas történeteket, amikor eredetileg elkészítették őket, gyakran utaltak erre a legendás Run -ra a Miracleman -en, mint „Lost Watchmen”, és Marvel örömmel fogadja ezeket a rendkívüli képregényeket egy olyan közönséghez, amely nekik ragaszkodott.

„A várakozás véget ért” – mondja Axel Alonso főszerkesztője. “A Marvel végül ezeket az időtlen, úttörő történeteket hozza az olvasó teljesen új generációjához.”

JOHN CASSADAY Miracleman

„A Miracleman művészekkel együtt dolgozunk, hogy minden lehetséges esetben eredeti műalkotásokat vagy fotosztátokat szerezzünk, majd ugyanazokat a gondos restaurációs módszereket és szigorú minőségi szabványokat alkalmazzuk, amelyeket a Marvel Masterworks vonalon használnak. A Marvel Special Jobs csapata még néhány új technikát fejlesztett ki kifejezetten a projekthez. Ezek a Miracleman -kérdések a lehető legfejlettebb helyreállítást kapják, hogy megbizonyosodjanak a leghitelesebb olvasási élményről ” – mondja David Gabriel, a Marvel Publishing SVP. „A művészet éles, világos és olyan jól néz ki – ha nem is jobb, mint a közzététel napján! Ezenkívül a történeteket teljes mértékben visszafogják, hogy megfeleljenek a mai szabványoknak. ”

Miracleman Mark Buckingham által

Egy dolog az, ha ezeket a történeteket egy teljesen új generáció számára elérhetővé teszi – de az eredeti úttörő futás után a legendás sokkal több, mint 30 év a készítésben eléri a kataklizmikus következtetést! Megfelelően hallotta-a Marvel a legendás alkotók, Neil Gaiman és Mark Buckingham teljesen új Miracleman történeteit is közzéteszi! A hosszú távon befejezetlen marad, Gaiman és Buckingham népszerű történetének végül a napvilágot látják!

“A Miracleman katasztrófája az volt, hogy két kérdést tettünk közzé, három és fél című kiadást tettünk – és aztán mindez megállt” – mondta Gaiman a Marvel.com interjújában. „És a 25. Miracleman ült a sötétben – senki sem látta. Felhívták, írták, több mint 20 évvel ezelőtt írták. ”

“Szeretem azt az elképzelést, hogy befejezem ezt a történetet” – tette hozzá Gaiman.

“Az, hogy Neil és Bucky végre befejezhetik az elindított történetet, nagy megkönnyebbülés a még mindig megragadó rajongók számára-köztük magam”-mondja Alonso.

Miracleman: Leinil Francis Yu

A sorozatos formában bemutatva, a Miracleman minden kiadása további tartalmat tartalmaz, beleértve az új művészetet, interjúkat az alkotókkal, valamint az iparág sok legendás művészének új borítóit!