Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

készítette a szeretett Smith

Mindaddig zajlik, amíg vannak filmek és televízió is. Bizonyos esetekben folytatódik, amikor Ön és barátai is lógnak. Más esetekben, amikor egy üzenőfalon van az interneten, e -mailben, sms -ben vagy valamilyen csevegőszobában. Még akkor is fordul elő, amikor egyedül vagy. Az a téma, amelyre utalok, a casting. A valóság elmondja, hogy mindannyian egy kicsit casting rendezőt kaptunk bennünk. Mindannyian úgy véljük, hogy mi vagyunk a legjobbak, valamint bizonyos esetekben.

A képregény olvasói számára az casting mindig is valami olyasmi volt, amiről fantasztikus hosszúságúak voltak. Még a nap folyamán, amikor egy képregény karakter alapján film vagy TV készítésének lehetőségei ugyanolyan szokatlanak voltak, mint a teljes hajfejű Lex Luthor, még mindig álmodoztunk az intézményben, hogy ki hitte, ki lenne a legjobb színész, aki játszana. Amerika kapitány vagy a Fekete -Kanári.

A casting problémája az, hogy a képregény látogatói ma az innovatív castingjukat a színészek bemutatására korlátozzák, vagy azt kell mondanom, hogy „a hónap ez a pillanat/íze”. Hasonlóképpen hozzátehetem, hogy a hollywoodi casting rendezők pontosan ugyanazt csinálják. Rendkívül ritkán fedezi fel a doboz castingból. Ez akkor fordul elő, amikor a stúdió illeszkedik, valamint a nem kreatív kiadók, akik kezüket az öntőpitebe ragasztják. Megpróbáltam egy kicsit kibővíteni a casting horizontomat. Elkezdtem bevonni a színészeket, valamint a listámat. Tegyünk vele, halott vagy élve, ugyanolyan lehetőségük van, mint bármi más. Még a saját tulajdonságaimmal sem, nincs semmilyen állapotom, így ki játszik a saját karaktereimet, amikor eltalálják a hatalmas vagy bit képernyőt.

A tipikus folyamat az, hogy bármilyen színész vagy színésznő kiemelkedő szerepet játszik a másodpercre, és rájuk csapja a spandexet. Bizonyos esetekben olyan lehetőségeikkel haltak meg, mint a Christian Bale, mint Batman, valamint más esetekben hibás, mint Halle Berry, mint Catwoman. Ne feledje, amikor az elsőt az első Batman -ként dobták el, hogy pontosan hogyan voltam egy rajongói boy -ban, hogy a gyökérrel használják. Annak ellenére, hogy azt hittem, hogy a film meglehetősen szörnyű, Michael Keaton megmutatta nekem, hogy kiemelkedő lehetősége volt Batman lenni. Soha nem értettem, hogy a megfélemlítő színészi darabok valóban félelmetes és nehéz Batman. Hasonlóképpen lenyűgözött fantasztikus fogantyújával, Bruce Wayne -vel. Valójában nem tudok igazán morogni a Batman/Bruce Wayne -t játszó színészek bármelyikén. Bale -vel ellentétben a többi színésznek nem volt a legjobb rendezője, hogy egy Batman -film verzióját érdemes megnézni.

Most azon a ponton vagyok, ahol nem hiszem, hogy létezik bármilyen módszer a megfelelő Superman film valódi leadására, valamint a megfelelő Superman film irányításához. Megértem, hogy kisebbségben vagyok, mivel soha nem örültem az 1970 -es évek Superman filmeinek semmilyen típusú filmjének. Még akkor is, amikor a Christopher Reeve filmek vadonatújak voltak, és mindannyian éheztünk, hogy bármilyen szuperhős a képernyőn legyen, megértettem, hogy nem volt megfelelő. Számos másik személy hagyta, hogy elméjük fiatalabb maradjon, meghatározzák, hogy voltak, amikor először látták a filmeket. Hagyták, hogy ez elhomályosítsa az igazságot (véleményem szerint), hogy valóban rossz filmek voltak, szörnyű öntéssel, különleges hatásokkal és párbeszédtel. A legutóbbi lábujj még rosszabb volt a Superman medencébe. Nem hiszem, hogy az volt, hogy a filmek nem voltak elég sötétek, csak azt hiszem, hogy számos szakács volt a konyhában, és egyikük sem gondolta, hogy a legjobb alkatrészeket hozzáadja a keverékhez, nem is beszélve Nézze meg a receptet. Az összes elkészítendő szuperhős film közül a Supermannek a legegyszerűbbnek kell lennie, és sokan eltávolítania. Számítson rám, amikor kijelentem, hogy a Dark Knight által készített pénz mellett sok szuperhős sötétebbé válik, mind a képernyőn, mind a képregényekben. (Ha ez lehetséges.)

A nem ikonikus karaktereken, vagy olyan újakon alapuló képregényfilmeknek, mint a kívánt, valamint a Guy in Black, sokkal egyszerűbb utcájuk van. A casting meglehetősen széles, és hacsak nem igazán dobja el a Creation alapjainak programját, sok alkalommal még mindig rendben leszel. Képregényfejlesztőként ebben a körülmények között mindig ne feledje, hogy amikor elfogadja ezt a választási pénzt, a stúdiók meglehetősen sokat tudnak megtenni, ahogyan tetszik a történeted és a karakter. Veszed a pénzt, ők csinálják, amit akarnak, imádkozol, hogy a rendező, a forgatókönyvíró és a stúdió megértse a történetét és a karaktert, bár nem számít rá. A fekélyek nem szórakoztatóak, és a feszültség ráncok nem tűnnek olyan jól.

Úgy gondolom, hogy az utóbbi években a Iron Guy, valamint az X-Men olyan közel álltak a közel ideális castinghoz, mint amennyire csak lehet. A Hulk legfrissebb verzióját is odaadnám, ám a CGI Hulk még mindig úgy tűnik, mint egy videojáték, amikor megjelenik a képernyőn. Edward Norton és Liv Tyler fantasztikusak voltak az F -benÖsszefosztások, és biztos vagyok benne, hogy remélem, hogy újra meglátogatom őket.

Azt hittem, hogy egy kis időbe telik ebben az oszlopban, hogy néhány lehetőségem legyen a képregényfigurák casting casting -nak. Meg fogom tartani, hogy meglehetősen mainstream, hogy biztosítsam, hogy elismerje sok nevet és karakterét. Mint már korábban tárgyaltam, ez mindig nagyon szórakoztató, és még ennél is inkább, hogy meg tudjuk osztani őket veled. Néhányukkal még több választást is felhoztam. Feltételezem, hogy ez nagyszerű dolog. Néhány ilyen lehetőséggel felsorolom a mai színészeket, és ha indokolt, a múltbeli szereplők, amikor fizikai prímükben voltak. Ha nem ismeri el néhány olyan nevet, amelyet javasoltam, akkor ellenőrizze a www.imdb.com webhelyet, és nézze meg őket.

Vegyünk egy törést rájuk:

Amerika kapitány – Present: Daniel Craig, Paul Walker, Mark Valley, Joel Gretsch, Brian Van Holt.

Amerika kapitány – PAST: Robert Redford (ha elhagyta volna a saját baloldali politikáját a szerepből.), Jeremy Slate, Steve McQueen.

Batman: The Dark Knight (Frank Miller verziója) – PAST: Clint Eastwood

Iron Man – Tevonult: Robert Downey, Jr. -nek van a szerepe.

Ironman – Past: Burt Reynolds, Tom Selleck.

Wolverine – Present: Hugh Jackman.

Wolverine – Past: Robert Conrad, Robert de Niro, Richard Jaeckel.

A fekete özvegy-jelen: Rhona Mitra

A fekete özvegy – PAST: Natalie Wood.

A Sub-Mariner-Tevonult: Daniel Dae Kim, David Boreanaz.

Az al-mariner-a múlt: Jack Palance.

Nagy -Britannia kapitány – Tárgyalás: Gary Daniels.

Hawkeye – Present: Ben Foster

Hawkeye – Past: Steve McQueen.

Daredevil – Past: Burt Lancaster

Wildcat – Present: Matt McColm, Tony Danza.

Wildcat – Past: Charles Bronson

A Hulk – Past Arnold Schwartzenegger

A sólyom – Present: Michael Jai White

A sólyom – PAST: Carl Weathers.

LOIS LANE – ELŐZŐ: Liv Tyler, Erica Durance (fantasztikus feladatot végez a Smallville -en)

Lois Lane – Past: Julie Adams

Zöld lámpás – Tárgyalás: Nathan Fillion

Zöld lámpás – PAST: Gregory Peck.

Csapatta hiba – Present: Jim Carrey.

Csapatta hiba – PAST: Jerry Lewis.

Guy Gardner – Present: Denis Leary

Superman – Present: Tom Welling (hé, ő a legjobb, amit láttam, mert George Reeves.)

Mint mondtam, ezek csak néhány a casting lehetőségek közül, amelyekkel felmerültem. Sokkal inkább arra gondolok, hogy meghallom, kivel állhat fel. Ha van néhány ajánlása, valamint az idő, akkor csak tegye közzé őket itt, a Westfield webhely megjegyzési szakaszában. Szeretnénk hallani, hogy mi jött fel bármilyen típusú képregényhősről. Nagyon szórakoztató lesz. Ki tudja, talán könnyebbé teszünk egy hollywoodi casting rendező feladatát.

Az amigo,

Beau Smith

beau@filyfistranch.com

www.filyfistranch.com