Zack Snyder a filmek megosztó rendezőjétől, mint például a Watchmen és a 300 -ról egy tisztelt filmkészítőre, egy bizonyos DC rajongó által a mitikus Snyder Cut számára. Nos, a mítosz valósággá válik, amikor az Igazságügyi Liga Snyder 2021 elején megjelenik a HBO Max-on (március-maga Snyder szerint.) A Comic Book vita nemrégiben készített interjújában néhány hír volt Zack Snyderről és az Igazságügyi Liga folytatására vonatkozó terveiről. Vagy azok hiánya, hogy sokkal pontosabbak legyenek.

A Zack Snyder Justice League folytatása tervek inkább egy filmré váltak

Kép a Warner Media -n keresztül.

Eredetileg az Igazságügyi Liga története mindig is várhatóan több film lesz. A látás kezdetének létfontosságú és box office fogadása, Batman V. Superman: Az igazságosság hajnala megváltoztatta a dolgokat. A kétrészes történet hosszú játékát egy filmre konszolidálták. Aztán jött egy személyes tragédia, egy gyermek elvesztése, amely még inkább megakadályozta Zack Snyder -t a verzió befejezésében. A Zack Snyder Justice League küszöbön álló megjelenésével a HBO Max-on mini-sorozatként számos kíváncsi Snyder jövőjére a Warner Bros DC DC film-tájban. Egy nemrégiben készített interjúban Snyder mindent feltette. Olyasmi.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

„Ami azt, amit tettem, és amennyire azt a látomásom, amit szerettem volna befejezni ezekkel a karakterekkel, és azt az utazást, amelyet akartam folytatni, jól ismert, hogy sokkal több filmet terveztem – öt filmet vagy valami – de valami ilyesmi – de Elfoglalt vagyok. Sokat folytatok. Elképesztő, hogy a rajongók annyira hisznek a pályára? Igen, ez elképesztő, és nem lennék boldogabb, és izgatottan látom őket, hogy látják az Igazságügyi Ligát, hogy valóban inni tudják az Igazságügyi Liga teljes Elixirjét. De folytatnám? Nincs tervem.

A rendező továbbra is nyitva áll a WB lehetőségeire

Kép a Warner Media -n keresztül.

Annak ellenére, hogy alapvetően az összes pletykát pihentetik, Snyder továbbra is remény sugarat kínál. Végül is az „S” bizonyos helyeken a „remény” -t jelent. Miközben arról beszél, hogy erről beszél, valójában nem sikerült befejeznie azt, amit a DCEU -val végez, még mindig hagy helyet az ismeretlennek. “…ki tudja?” azzal ér véget. Ami értelme van. A filmkészítő azt mondta, hogy nem tervezi, hogy bármilyen iterációban elengedi a Snyder vágását, még kevésbé, további 70 millió dolláros újrahasznosítással. De itt vagyunk 2021 -ben, és ez történik. Tehát az ismeretlen lehet, ahol valamiféle virágzik. A Covid 19 Pandemics a Warner Bros -t sokkal jobban alkalmazhatóvá tette a film befejezésére, főleg azért, mert az oroszlán részesedése a VFX arénában volt. Tehát, ha olyan helyzetek fordulnak elő, amelyeket folytathat, akkor a rendező nyitottnak tűnik. Ugyanakkor sem ő, sem a DC Filmsnek nincs azonnali terve a DC történetek versengő „Snyderverse” -re.

Őszinteség vagy diplomácia?

A legfontosabb oldalán sok lelkes rajongója ugyanazt látja Snyder megjegyzését, amikor Joss Whedon felújított Justice League kiadta. Snyder soha nem nyilvánosan kommentálta és nem beszélt a filmről, de az évek során a rajongói lángok vágyakoztak, hogy megnézhessék a saját verzióját. Snyder, a nyilvános kongresszus futásidejétől kezdve a nyilvános egyezmény futásidejétől kezdve, Snyder úgy ítélte meg, hogy látása „hűvösebb”, de nem nyíltan eldobta Whedont vagy a színházi kiadást. Tehát ezek a megjegyzések könnyen ugyanolyan professzionális diplomácia lehetnek. A hivatalos jövőbeli tervek vállat vonta, miközben egy megjegyzésben van, amellyel a rajongók futhatnak. Ha a rajongók ugyanolyan hangosak maradnak, mint a Snyder -vágásról, akkor a WB -nek oka lehet felfedezni, hogy Snydernek a saját sarkát adja a nemrégiben bejelentett DC Multiverse -nek.

A Zack Snyder Justice League premierje a HBO Max -on valamikor, 2021 márciusában.

Szeretné látni Zack Snyder -t a WB -n az Igazságügyi Liga folytatása érdekében? Hadd tudd meg a megjegyzésekben, vagy csak indítsunk egy petíciót, és talán ugrhatunk rajta?

Kiemelt kép a Warner Bros -on keresztül.