23ever, mivel Lucifer eredeti epizódokat debütált a Netflix -en, a dolgok jól mennek az ördög és a streamer számára. Mint beszámoltunk, először több epizódot adtak hozzá a „végső” szezon megrendeléséhez. Aztán felfedeztük, hogy Tom Ellis megújítása érdekében nehézségekbe ütközött, hogy a Netflix mindegyike garantált, hogy a hatodik évadra felveszi a show-t. Mindazonáltal, mindez a színfalak mögött zajlik, a rajongók több mint egy évet vártak az új epizódokra. Nos, a Netflix végül feltárta a Lucifer 5. évad kiadási dátumát a webhelyükön.

Ugyanakkor azzal a hírrel, hogy Lucifans várakozása majdnem vége, megerősítik, hogy nem kapják meg az egész szezonot. Amikor a negyedik évad debütált a Streamer -en, az első évad nem a hálózati televízióban, az összes epizód egyszerre landolt. A producer, valamint a szereplők motiválták a rajongókat, hogy meghosszabbítsák, és tweeteljenek a show -ról. Ezúttal azonban a Now-16-epizód ötödik évad két felre sérül. A Netflix ezt már korábban készítette a show -kkal, nevezetesen a letartóztatott fejlesztés utolsó szezonjában.

Tehát ez egyfajta ördög -alku a Netflix rajongók számára. Többet kapnak a preferált bukott angyalukból, bármennyire kevesebb epizódot kapnak. És a 15 hónap várakozása után a második rész várakozása kínos lehet. (Bár egy kijelentés, hogy a 6. évad a munkákban van, lehet, hogy palliatív lehet. Vagy még rosszabbá tegye, ki mondja?)

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

A Lucifer 5. évad 1. részének megjelenési dátuma a Netflix -en még hosszú idő alatt van

Kép: Aimee Garcia, Instagram -on keresztül

Hétfőn az emberek észrevették, hogy az alkalmazásban a Lucifer zászlaja frissítést kapott az 5. évad 1. részének kiadásának dátuma 2020. augusztus 21 -én. A show valószínűleg készen áll arra, hogy a csendes -óceáni éjfélkor, valamint 3:00 órakor is felkészüljön. Keleti. A rajongók nyolc epizódot várhatnak el.

5. évad 1. rész epizód címei

501. epizód – „Nagyon szerencsétlen ördög srác”

502. epizód – „Lucifer! Lucifer! Lucifer!”

503. epizód – „! Diablo!”

504. epizód – „Soha nem ér véget a csirke számára”

505. epizód – „Amenadiel nyomozó”

506. rész – „Bluballz”

507. epizód – „A mi mojo”

508. epizód – „Spoiler figyelmeztetés”

Nem sokat értünk arról, hogy mire számíthatunk, azonban megértjük, hogy az 506. epizód a „Bluballz” az éves „Ladies Night” epizód, ahol a női karakterek ünnepelnek, és a kaparásokba kerülnek. Hasonlóképpen megértjük, hogy Dennis Haysbert a hatalmas istenségként, maga apának, a show -ban vendégszerepet fog nyújtani. Annak ellenére, hogy feltételezzük, hogy a Lucifer 5. évadjának 1. részének végén jelenik meg, valamint a rajongóknak meg kell várniuk, amíg a Netflix kiadja a 2. rész megjelenési dátumát, hogy valódi karakterét láthassa.

5. évad 2. rész epizód címei

509. rész – „Családi vacsora”

510. rész – „Véres égi karaoke lekvár”

511 epizód – „Nyugtató ördög arc”

512 -es epizód – „Daniel Espinoza: Meztelen és félni”

513. epizód – „Kicsit ártalmatlan követés”

514 -es epizód – „Semmi örökké tart”

515 -es epizód – „Valójában pontosan hogyan fog véget érni?!”

516. epizód – „Lehetőség egy boldog végén”

Ha Lucifer a 6. évadra választja ki – ismét mindazonáltal bizonyosságot – meg kell kérdeznie, hogy a showrunner Ildy Modrovich, valamint a mesemondók többi része módosítja -e ezt az utolsó epizódot. A shownak véget kellett érnie, és meglepte (és csalódást okoz) a show rajongói, ha Lucifer, valamint a Lauren német Chloe Decker nem végződik valamilyen módon.

Mit gondolsz? Örülsz, hogy a Netflix végül feltárta a Lucifer 5. évadának megjelenési dátumát? Vagy egyszerre szeretné az egész szezonot? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzéseket.

Kiemelt kép a Netflix -en keresztül