egy lenyűgöző közzététele a CosmicBook.com webhelyen január közepén jelent meg, néhány látszólag ártalmatlan információ alapján. A Spider-Man 3 (Atlanta, New York, Los Angeles, valamint Izland) számára ellenőrzött forgatási helyekkel azt feltételezték, hogy egy olyan hely, ahol Izland annyira változatos táj van Az MCU gazemberek Spider-Man névjegyzéke.

A Kraven Origin története elsősorban Oroszország és Afrika körül forog, tehát a színezem egyelőre zavart. Nem értem az első dolgot Izlandról, bár nyilvánvalóan olyan korábbi filmek, mint a Thor: A Sötét Világ, valamint a Batman Begins, a különféle földrajzi lehetőségek óta forgatták. Látom ott egy orosz környezetet, de van -e Izland olyan régió, amely Afrikának hasonlítható? Feltételezem, hogy erre vonatkozik a zajfázisok, valamint a CGI. Hasonlóképpen elhagyhatják a származást, bár a rajongók ásnak ezeket a cuccokat, tehát valószínűtlennek tűnik.

Ez csak rendkívül korai hipotézis – nyilvánvalóan – bármennyire is feltételezhető, hogy van valami valóság a Kraven pletykák számára, pontosan hogyan kell felkészülni a spekulánsoknak? Végül is a Kraven -film szerepel a Sony munkáiban, bár a 2018. évi bejelentés óta nulla hír volt. Lehet, hogy bevezetés lesz az MCU Spider-Man 3-ban, valamint a Sony-val való mélyebb belemerülésben.

Hol kell a Kraven-gyűjtő összpontosítania, főleg mivel a Spider-Manre vonatkozik? Lássuk.

Csodálatos Spider-Man #15

Ez az első megjelenés széles körben ismert és erősen előnyös, még mielőtt bármilyen filmhír beírja a képet. Dobd el azt az igazságot, hogy ez egy korai ezüst korú pókember, valamint a kezünkben van egy kék-chip-állomány. Ha szerencséje elegendő ahhoz, hogy bármilyen típusú 115 példányt birtokoljon, amelyeket a CGC 8.0 -nál regisztráltak, akkor van egy olyan könyv, amely gyorsan több, mint 2000 dollárt ér. A CGC 9.0 nyáron felajánlott egy fantasztikus 6000 dollárért.

Ha négy figura alatt könyvet keres, akkor valószínűleg egyet kell kapnia egy CGC 5.5 vagy annál alacsonyabb ponton. Ebben a tartományban a könyvek az elmúlt hat hónapban 700–900 dollár között értékesítettek.

Ami lenyűgöző, hogy ez a könyv túl az első megjelenés, pontosan az, hogy mennyire jól kapcsolódhat az MCU történetéhez, amelyet a Spider-Man-ban nyitva hagytak: messze otthonról. Peter Parker identitását ki vannak téve, így bármilyen típusú eszköz, valamint a motiváció (Jonah Jameson, keselyű stb.) Véleménye arra törekszik, hogy felvegye a világ egyik legszebb vadászát, valamint a zsoldosokat Parker elkapására. Ez lényegében az ASM #15 -es történet, amikor a Chameleon felveszi Kraven -t, hogy elkapja Spidey -t.

Csodálatos Spider-Man éves #1

Most elhagyom Kraven második megjelenését az 58. #58 -as Tales -ben, mivel ez a könyv az Amerika kapitány és az Iron Guy történet körül forog, valamint a saját okok fő kulcsa. Úgy tűnik, hogy a Kraven és a Spider-Man problémái itt megfelelőbbek, mivel a karakter bármilyen típusú bevezetése szinte határozottan a filmek háztartásából származik.

Számos alkalommal fedeztük fel ezt a konkrét problémát, legutóbb a közelmúltban kivételesen jól tettük James Jou. A Sinister Six bevezetése az a kérdés, hogy mikor, nem akkor, ha ezen a ponton, mint a Spider-Man rajongók, az, mivel Andrew Garfield fantasztikus Pók-emberének végén ugrattak. A könyv jellege megsérült. A vásárlók, mivel oly sok szereplővel együtt, bármikor bevezetésre kerül, ez jelentősen növeli a költségeket. Annak ellenére, hogy már az égbolt költségei vannak, csak azt hiszem, hogy magasabbra kerülnek, ha bármilyen típusú hivatalos szó jön erről a csapatról a hatalmas képernyőn.

Csodálatos Spider-Man #48, valamint fantasztikus Spider-Man #49

Ez a két kérdés, bár ezüst korú pókember, nem feltétlenül kulcsfontosságú problémák bármilyen konkrét okból, azonban érdekes a Kraven várható bevezetése az oldalukon átfogó történet óta.

A 48. problémában a keselyű (Adrian Toomes) börtönbe van zárva (hmmm, ismerősnek tűnik), valamint keselyű szárnyainak helyét egy cellássársának (Blackie Drago) is nyilvánítja. Hogy a fogoly elmenekül, megtalálja a szárnyakat, és új keselyűvé válik. Ez az új ellenfél elkezdi böngészését a Spider-Man számára, aki éppen így fordul elő Kraven keresésében ebben a kérdésben. A 49. probléma magában foglalja a Battle Royale-t a Spider-Man, a keselyű, valamint a Kraven, valamint a Spidey meneküléssel, mivel a két gazemberek nem tudják összehangolni, hogyan lehet legyőzni őt. Megértjük, hogy a keselyű/toomák léteznek az MCU -ban, valamint most már vizuális bizonyítékokkal rendelkezünk arról, hogy ő is létezik a Sony Spiderverse -ben, tehát a lehetőségek végtelenek, pontosan azzal, hogy a két stúdió hogyan dönthet úgy, hogy a kettőt összekapcsolja a jövőbeli filmekben. Függetlenül attól, hogy melyek közül az egyik elsőként forgalmazza ezt a leendő partnerséget, ezek a könyvek megkezdhetik a Steam kiválasztását.

Ezüstkorban#50 Pre#50 fantasztikus pókember, ez a kettőnull