Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Wayne Markley

Írta: Wayne Markley

Az elmúlt néhány hónapban számos grafikus regény és gyűjtemény került kiadásra, amelyek megéri a figyelmet. Csak néhányat választok néhányat, hogy megnézzem ezt az időt, és valószínűleg legalább egy sokkal több blogot fogok tenni, amelyek értékelnek más legutóbbi kiadásokat. Mint mindig, kérjük, ellenőrizze a www.westfieldcomics.com webhelyet. Hat különböző könyvet választottam, hogy áttekintsem ezt az időt, és ezeket a könyveket választottam, mert mindegyik nagyon különbözik egymástól, és remélhetőleg ezek közül van valami, amit érdemes kipróbálni. Mindezek a könyvek kiválóak, ami magától értetődik, és megéri az idejét és a pénzét. Úgy gondolom, hogy ez egy fantasztikus idő a képregény olvasói számára, és itt az ideje, hogy a nem képregény olvasók felfedezzék a képregények széles világát, amely odakint van, eltekintve a szuperhős viteldíj mellett, amelyet a Marvel és a DC ilyen jól teljesít.

Eerie bemutatja Hunter -t

Az első könyv, amelyet ajánlni akarok, az Eerie bemutatja a Hunter HC -t a Dark Horse Comics -től. Hunter volt az első folyamatban lévő szalag félelmetesben. Nos, nem feltétlenül jelent meg minden egymást követő kérdésben, de évek óta gyakran jelent meg. Ez egy tudományos fantasztikus szalag, amely körülbelül egy fél ember/fél démonvadász, akinek az életében küldése az, hogy megölje démoni apját. Ez egy érdekes szalag abban az értelemben, hogy a főszereplő kétszer meghal, és a sorozat során három különböző Hunter karakter létezik. Sok történetet az erősen alulértékelt Paul Neary vonz, és minden történet a cselekvés és a tudományos fantasztika vad útja. Ez a kollekció több mint 200 oldal, és a szín és a fekete -fehér keveréke nagyon jó keménytáblás alatt van. Ez a könyv összegyűjti (azt hiszem) az összes Hunter fellépést, beleértve a borítókat, a pin-upokat és a karakterhez kapcsolódó bármi mást, a félelmetes oldalakból.

Green Lantern Chronicles Vol. 4

Ezután a zöld lámpás krónikák legújabb kötete van. Ez egy színes színű kollekció, amely az 1960-as évekből származó zöld lámpást #15-20. Ezeket a történeteket Gil Kane vonzza, és egyenesen szórakoztató. Ezek a történetek megtestesítik azt, amit szerettem a régi DC -vel kapcsolatban. Ezek önálló történetek, kiadásonként általában két történet, és nagyon könnyű történet arról, hogy Hal Carol-t akarja, de Carol zöld lámpást akar, és néhány gazember bejut. Felfedeztem, hogy elolvastam ezeket a történeteket, amelyek közül sokan 40 év alatt nem olvastam, mennyit folytattak a folytonosságban. Nem a Marvel stílusban volt, ahol az altáblák a kiadásról a kiadásra és a csúcspontra épülnek, de utaltak a zöld lámpás korábbi kérdéseire, amikor egy gazember újra megjelent, sokan Sinestro. A Tomar-Re és a The Flash korai megjelenései vannak. Ez egy visszaverődés egy egyszerűbb időre, ahol a történeteknek volt egy kezdet, középpontja és vége egy kérdésben. Érdemes elolvasni, hogy megnézze, milyen szórakoztató és szórakoztató a képregények egyszerre.

DC univerzum Alan Moore által

A DC nemrégiben kiadta a DC Universe nagyon jó keménytáblás gyűjteményét Alan Moore. Ez a legjobb szuperhős DC-történetek fantasztikus gyűjteménye, amelyet valaha közzétettek. Ezeknek a történeteknek a nagy része önálló, és megmutatják, mi a fantasztikus és kreatív mesemondó, Alan Moore. Noha ennek a kötetnek nincs valószínűleg Alan sok alapvető története a DCU -hoz, a Killing Joke (bár a DC azt kérte, mint a mellékelt), van az egyik kedvenc üzletem, az utolsó Superman történet. Ha nem ismeri Alan írását, vagy csak az órákat vagy a pokolból olvasott, akkor tényleg megnéznie kell ezt a kollekciót, hogy megnézze, mi az igazi kreatív zseni. (Félként: Kicsit szomorúnak találom, hogy a DC úgy döntött, hogy félelmetes üzletet von le arról, amit Alan fejezett be az új 52 -es DC -univerzummal.)

A Marvel először az 1970 -es évek vol. 2

A Marvel kiadta a harmadik kötetet a Marvel Firsts sorozatban. Ezek a színes színes keresetek, amelyek újból kinyomtatják a nagy (és kisebb) Marvel karakterek első megjelenését, kevés történelemmel. Eddig kiadták a Marvel Firsts the 60 -as éveket, a Marvel Firsts the 70s Vol. 1. és 2., és hamarosan megjelenik a harmadik kötet. Ezek a könyvek mindegyike hatalmas, gyakorlatilag 400 oldal, és tele vannak olyan történetekkel, amelyek régóta eltűntek. Ha Ön alkalmi Marvel rajongó, és nem ismeri a történetet, ezek a könyvek fantasztikusak, mivel betekintést nyújtanak a korai Marvel -hez. A 60-as évek kötetében önmagában a Spider-Man, a Wonderful Four, a Hulk, a Thor, az Ant-Man, az Avengers, az X-Men és még sok más fellépése. A 70-es évek Luke Cage, Warlock, Voodoo testvér, a Tigris Sons, a Combat Kelly, a Deathlok, a Howard the Duck, az Új X-Men és még sok más megjelenését hozzák. Félelmetes újraolvasni ezeket a történeteket, amelyek olyan időre tükrözik, hogy számos modern olvasónak fogalma sincs róla. Ezek a történetek nem az, amit te wLáthatnánk egy modern Marvel képregényben, és nagy különbség van a 60 -as évek (ahol Stan Lee gyakorlatilag mindent írt) és a 70 -es évek között, ahol egyre bővülő tehetségmedence volt. Ennek ellenére ezekben az oldalakon gyakorlatilag van valami. Ez nem csak egy fantasztikus utazás a memória sávban, hanem ezek a történetek is fantasztikus pillantást vetnek arra, ami a modern Marvel univerzumot tette.

Gary Gianni Monstermen és más ijesztő történetek

Ezután van egy újabb lenyűgöző keménytáblásunk a Dark Horse Comics -től, ez összegyűjti Gary Gianni Monstermen -jét. Azoknak, akik nem tudtak a Monster Men-ről, ez egy tartalék történet volt a Hellboy korai kiadásaiban. Gary Gianni egy nagyon alulértékelt művész, akinek a legújabb feladata a vasárnapi herceg Valiant szalagon volt. Buja stílusa van, amely visszatér egy évszázados illusztrátorokhoz. A történetek főszereplői között szerepel a zombi cowboyok, a tintahal kalózok és az utálatos hóember. Ezek szórakoztató novellák, látványos művészetekkel. Bónuszként ez a keménytáblás az összes illusztrált novellát is tartalmazza, amelyet a Gianni különféle sötét ló -antológiákhoz tett. Ez a könyv a fantasztikus illusztrációk vagy a Hellboy és a BPRD rajongói számára.

Nancy boldog

Végül van valami teljesen más. A Fantagraphics kiadta a teljes Ernie Bushmiller Nancy első kötetét. Ez a kötet újból kinyomtatja a Nancy Daily Strips-t 1943-1945-ben. Ez egy olyan szalag félelmetes mintavétele, amely már régóta odaadó következményekkel rendelkezik (Denis Kitchen vezetésével), de a képregények és a csíkok rajongói leginkább figyelmen kívül hagyják. A Bushmiller figyelemre méltó képessége van, hogy történeteket meséljen el egy olyan napi szalag keretein belül, amelyek egyaránt nagyon viccesek és meglehetősen elvontak. Most Krazy Kat értelmében ezek nem absztrakt, de a művészet és a formatervezés látvány. Órákat tölthet, amikor csak a panelek és a karakterek és a karakterek tervezését tanulmányozhatja, mielőtt még a GAG -t elolvassa. Nagyon ajánlom ezt a könyvet minden képregény rajongó számára, vagy az olvasó számára, aki valami teljesen eredeti dolgot keres. Nancy nem hasonlít mindennel, amit a modern képregényekben látni fog, és ez szégyen.

Pogo Vol. 1

Zárás közben a közelmúltban azt kérdezték, hogy miért nem vitattam meg a teljes Pogo Fantagraphics újbóli nyomtatásának első kötetét. Nos, visszatértem egy kis időmre, de hadd említsem meg újra, hogy a teljes Pogo első kötete remekmű. Legutóbb elismertem, hogy eredetileg nem értettem Pogo -t, de ezeket a csíkokat a kezdetektől kezdve elolvastam, megmutatta nekem, hogy mi volt egy zseni Walt Kelly. (Mindig szerettem a banda történeteit, akiknek gondolkodnak, tehát évekkel korábban kellett volna újra keresni a Pogo-t.) Nem tudom eléggé ajánlani ezt a könyvet. Sajnálom, hogy valaki nem tette ezt korábban, bár a Fantagraphics már egyszer megpróbálta. Ez a kollekció lenyűgöző a szó minden értelmében, a szaporodástól a formatervezéstől az anyagig. A könyvnek bármilyen könyvtárhoz kell rendelkeznie. Mint mindig, itt minden a véleményem, és nem tükrözik a Westfield Comics vagy bármely alkalmazottja gondolatait. A panaszokat, gondolatokat, ötleteket szívesen küldjük el az mfbway@aol.com címre.

Köszönöm.