A múlt héten kaptuk az írót, Scott Snyder-t, valamint a művész Greg Capullo partnerségét. Comixology Exclusives. Természetesen ez a cím tiszta Snyder/Capullo, valamint olyan őrült, mint amire számíthat. Valójában annyira jó volt, hogy indokolt lenne, ha a hét címnek való megfelelés fokozatosan rosszabbodni fog. A félelem azonban nem! Az 1. eltávolítás segítségével Scott Snyder és a Comixology bizonyítják, hogy a legjobb dzseki az eredeti példányokat, mint a lenyomat nevét. Valójában az eltávolítás még sokkal jobb volt, mint a démonok.

Scott Snyder eltávolítása a Comixology Originals „eredeti” -be helyezi

(Kép: Finest Jacket Press/Comixology)

A könyv leírása egyidejűleg sokkal összetettebb és egyszerűbb, mint a démonok. A felszínen ez a hagyományos noir beállítás. A személyes szem, valamint a volt hatóságok nyomozója rutinszerű, unalmas feladatban van, amikor bármi is a pokolba kerül. A sci-fi szempontok azonban még vonzóbbá teszik ezt a noir képregényt. Kép, ha egész életed során felhasználhatja az Instagram szűrőt. Amikor sétál az utcán, látja, hogy bármit is látjon. Szeretne online a Közép-Földön? Van egy szűrő erre. Vagy a Tron neonvilágítású városai megfelelnek-e a képzeletednek? Nos, ezt is megteheted. Unod már, hogy meglátja a házastársát, mind a napot? Helyezhet egy szűrőt rájuk.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

De akkor vannak olyan emberek, mint Sam Dunes, a Comixology Originals címének hőse, aki jól akar maradni. Ironikus módon, akkor egy szűrőt követel, hogy tagadja a többi szűrőt, valamint azok költségesebbek, mint a mesterséges szűrők. Ő az a zümmögő, lefelé mutató személyes nyomozó, akit megértünk, valamint a szeretet. Snyder karaktere jól illeszkedik Phillip Marlowe (Raymond Chandler detektív), valamint Patrick Kenzie (Dennis Lehane) között. Elvált, magányos, ruhák félelmetes, de úgy, mintha nem próbálkozik, és van egy motorkerékpár -sisak, furcsa szemmel (amint az a borítón látható). A legtöbb helyzete bizonyítékot szerez arra, hogy valaki házastársa helyettesíti őket egy szűrővel – az új típusú csalással. Pontosan ugyanazon a napon rájön, hogy volt felesége, egy gyönyörű szőke megölte magát, ügyfele, egy sötét hajú, könyve femme fatale (a legjobb módon), lenyűgöző munkát kínál neki.

A hagyományos noir beállítás

Természetesen az „öngyilkosság” lehet, hogy nem olyan, mint amilyennek látszik. Csakúgy, mint mindannyian, pontosan megértjük, hogyan működnek ezek a noir -történetek. Ahogyan Robert Dowy Jr a Kiss Kiss -ben, a Bang Bang -ban kijelentette: „A helyzeted és a helyzetem pontosan ugyanaz!@$%^& Case.” Snyder egy hagyományos noir -titkot vesz minket egy olyan világban, amely folyamatosan elveszíti a valóságát. Pontosan hogyan lehet nyomokat keresni, vagy egy tanúkat kihallgatni, amikor az emberek valóban látják, mit akarnak látni? Az eltávolítás csak a második Comixology eredeti címe lehet, de a bélem azt mondja, hogy ez lesz a legjobb.

Francis Manapul művészete teljesen ötvözi a sci-fi-t a noir-vel

(Kép: Finest Jacket Press/Comixology)

Noha sok művész fantasztikus a ceruzás rejtélyekben, csak néhány művész biztosítja a Noir -t. Alex Maleev, Sean Phillips, Andrea Sorrentino néhány példa. Hasonlóképpen, Francis Manapul az egyik legjobb. Zökkenőmentesen nyújt nekünk mind a sötét sikátorokat, mind a jövőbeli innovációt. Távolítsd el, hogy szereti a bűncselekmény műfaját, valamint pontosan, hogy mennyire izgatott, hogy dolgozik Scott Snyderrel ezen a Comixology Originalon. A Sam Dunes karakterstílusa tökéletes, elkezdi megtartani ezt a furcsa sisakot, majd látja az elhasználódott nyomozót alatta. Az esztétika váratlan módosítása zavaró, pontosan ez az, aminek a noirnek kell lennie. Adjon nekünk elvárást, majd tegye ki az alulról.

Minél több címet kapunk a démonok szintjén, valamint a Comixology -ból, valamint a Scott Snyderből, annál jobb. Ez csak a második debütálás. A jövő héten megkapjuk a The Ghoul #1 éjszakáját, Snyder első partnerségét Francesco Francavilla művészgel Batman: Black Mirror óta, egy évtizeddel ezelőtt. Már türelmesen várom, hogy elérjem a „Borrow” -t, amikor a cím elindul.

Ó, igaz, világos, vannak démonok, valamint a legjobb dzseki sajtócímek a Comixology Unlimited előfizetés részét képezik. Tehát ahelyett, hogy mind a nyolc első kiadás 33 dollárba kerül, havonta 6 dollárt fizet az összes kérdésben.

Milyen legfinomabb dzseki sajtócímeket nézel előre?

A Clear #1 -et a Comixology -on kínálják.
(Kiemelt kép: Finest Jacket Press/Comixology)