módszerének eljövetele ezt a közzétételt benyújtja:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

A Marvelnek számos új és érdekes címe van, amelyeket a WestfieldComics.com oldalon az előrendeléshez kínálnak. Vessen egy pillantást néhány kiemelésre.

Amerika kapitány #1

Amerika kapitány #1

Ta-Nehisi Coates (Fekete Panther) író, valamint Leinil Francis Yu (Avengers) művész új programot készített a csillag-spangled Avenger számára. Steve Rogers arra törekszik, hogy helyreállítsa hősként való állását a Trick Birodalom nyomán. Nem mindenki akarja látni, hogy sikerrel járjon. Kik a hatalmi elit, és mit fognak tenni a sapka tartása érdekében?

Csodálatos Spider-Man #1

Csodálatos Spider-Man #1 és 2.

Spidey idegen invázióval néz szembe, amikor Nick Spencer (a Secret Birodalom, a Spider-Man felsőbb ellenségei), valamint Ryan Ottley (legyőzhetetlen) lépnek be, mint az új innovatív csapat. Ugyanígy van egy új szobatárs, új, mint érdekek, valamint egy új gazember. Ez egy fantasztikus könyv az új és a hosszú ideje olvasók számára.

Végtelen Wars Prime #1

Végtelen Wars Prime #1

A visszaszámlálás véget ért, valamint a háború kezdődik. A probléma megdöbbentő eseményei a teljes Marvel univerzumot érintik.

Megdöbbentő X-Men #13

Megdöbbentő X-Men #13

Az X-Men új csapata, valamint egy új innovatív csapat! Havok, Szörnyeteg, Dazzler, Warpath, valamint a Colossus egyesíti erőit, hogy kezeljék a reagókat, akik megdöbbentő új fegyverrel rendelkeznek. Matthew Rosenberg (Punisher), valamint Greg Land (Hihetetlen Hulk) hozza az izgalmat.

Igaz hívők: Nagyszerű négy #1

Ünnepeld a Nagy Négy visszatérését, speciálisan költségekkel járó, valódi hívõk problémákkal, amelyek újból kinyomtatják a kritikus pillanatokat az FF történetében.

Csillagok háborúja #50

A Csillagok háborúja eléri a mérföldkőnek számító 50. problémát, valamint a Hope Dies -t Kieron Gillen, valamint Salvador Larroca kezdődik. Ez a különleges történet új remény, valamint az Empire Back for filmek közötti teret hősíti meg.

Az 1 -es inhumánok halála

Ráadásul vannak érdekes új miniszerek, köztük Donny Cates és Ariel Olivetti, a baljóslatúan megnevezett halálát; A Donny Cates, valamint Dylan Burnett kozmikus szellemi versenyzőinek még több kalandja; Margaret Stohl és Carlos Pacheco a Marvel kapitány életében Carol Danvers meggyőző eredetét hozza neked; Amellett, hogy Ed Piskor kiemelkedő története a Marvel vidám mutánsairól folytatódik az X-Men: Grand Style-Second Genesis területén.

Ez csak megkarcolja a WestfieldComics.com webhelyen kínált fantasztikus Marvel képregények felületét. Ne hagyja ki az esélyét, hogy bármilyen típusú fantasztikus képregényt megvásároljon!