szerint a rajongói által vezetett kampány során, amely a Zack Snyder Cut of Justice League kiadására irányult, a rendező Superman furcsa maradt. Amikor közvetlenül megkérdezték az úgynevezett Snyder vágásának megkérdőjelezhető koncepcióját, Cavill elutasította. A Superman történetekre összpontosítani akart, hogy még mindig elmondja. Tavaly a San Diego Comic-Con-ban, egy rajongóval való interakció igazolta azt a koncepciót, hogy Henry Cavill még mindig a Superman játékát akarta játszani. Azt akarja, hogy elmondja a reménytel kitöltött, optimista történet típusát, amelyért a Superman megérti. Érdemes megjegyezni, hogy ez a fajta történet közvetlenül repült Snydernek a sötét, apokaliptikus meséjével kapcsolatos elképzeléssel ezen istenekről és a szörnyekről. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a módosításokat a Warner Bros. család körül végzik. Három különálló jelentés azt sugallja, hogy Henry Cavill ismét a Superman -t játssza a DCEU -ban.

Mivel a fekete özvegy kiadását a Coronavírus kitörése miatt visszahúzták, a Marvel Studios nem sok zajt okozott. Kevin Feige, valamint az üzleti vállalkozás úgy tűnik, hogy az Avengers: Endgame sikeréből továbbra is magasra emelik a (csökkenést). Tehát, kivéve a Disney+újfajta üzleti szinergiáját, nem értjük, hogy mi a Marvel Cinematic World jövője. Egyszerre a DC és a Marvel pontosan ugyanabban a hajóban vannak. A közepes siker után nagy slágereket szereztek a kérdéses nővel, Shazam!, Valamint az Aquaman -nal. Ezek a karakterek online a DC multiverse sarkában, amelyet ismerünk, különösen a DC meghosszabbított univerzumát.

Így a Warner Bros. kijelentette, hogy kevésbé fognak egy koherens univerzumra összpontosítani, és még sokkal inkább a nagyszerű privát történetek mesélésére. Ugyanakkor, ha visszahozza Henry Cavill -t, hogy a Superman -t játssza a DCEU -ban, hosszú módszert fog tenni arra, hogy felépítse azt a közös World Warner Bros -ot. Azt állította, hogy már nem törődik.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

Hogyan játszik Henry Cavill ismét a Superman -t a DCEU -ban

Kép Warner Bros segítségével.

Míg mind a Cavill, mind a rajongók, akik szeretik a Superman -t, a Guy of Steel folytatását akarják, ez még nem szerepel a kártyákban. Az új jelentések azt sugallják, hogy Cavill a Warner Bros -szal folytatott tárgyalásokat folytat, hogy visszatérjenek Supermanként, csak nem a saját filmjében. A történet az első a határidőből, valamint a Thewrap.com -ból származik, amelyet egy órával később, a Variety általi megerősítés teljesített. A tárgyalások nem a teljes mozgóképről szólnak (még). Amellett, hogy ennek van értelme, feltéve, hogy a közelgő filmek pala, valamint a bizonytalanságról van szó arról, hogy hollywood mikor térhet vissza a munkába.

Egy önálló film helyett visszatérhet a közelgő DC -filmekben. Nem valószínű, hogy hozzáadhat egy Superman jelenetet a Lady 1984 -es kérdéshez, amelynek három nem teljesített kiadási dátuma volt a jelenlegi 2020. augusztus 14 -i egyik előtt. James Gunn The Suicide Squad szintén teljes, bár lehetséges, hogy cameo -t vagy cameo -t filmezhetnek, vagy filmet készíthetnek. Post-kredit-stílusú jelenet Cavill-rel. (Különösen figyelembe véve, hogy Gunn egy öngyilkos csapat kívánsága megmentette Cavill -t az átdolgozástól.) Ó, és ott van az Ezra Miller Flash film, azonban ez nem olyan garantált, mint a többiek.

Lehetséges azonban, hogy Henry Cavill a Superman-t játssza az előkészítés egyik DCEU mozgóképében. Vannak folytatások Shazamnak! valamint az Aquaman folyamatban van, valamint a Superman formája mindkét történetbe. Ugyanakkor a mozgókép, amely úgy tűnik, hogy a lehető legtöbb Superman -t felhasználhatja, a közelgő film, amelyben Dwayne Johnson, mint Black Adam szerepel. Akárhogy is, amikor Cavill felbukkan, mint egy híres és dédelgetett karakter a DCEU -filmekben, ez a világot valóban úgy fogja érezni, mint egy közös világ.

De mi van a Batmannel?

A kérdés Batmannal, valamint a DCEU -val

Matt Reeves „A Batman sikeresen veszi le az egyik legnagyobb Igazságügyi Liga lejátszót a DCEU asztaláról. Robert Pattinson Batman a saját világában veszi a helyét, és a történetben szereplő gazemberek mind a spinoff -okra néznek. Persze, mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a Flash Motive kép megtörténik, valamint néhány Speedforce varázslatot felhasználnak a Ben Affleck Batmanjának Pattinsonba való visszatérésére. Ugyanakkor ez egy lépés lenne, de kudarcot vall, különösen azoknál a rajongóknál, akik igazán szerették Afflecknek az öregedő vigilante kezelését.

Természetesen nem is jelent problémát. Bármely olyan személy, aki bármilyen típusú megértéssel rendelkezik a hollywoodi szolgálatról, úgy véli, hogy Ben Affleck ismét Batman játékot játszik, mivel a tényleges kriptoniak leszállnak a földön. Ugyanakkor pontosan ugyanazt mondták arról, hogy Henry Cavill ismét a Superman -t játssza a DCEU -ban, vagy a Snyder Cut befejezéséről. Egy új média tájban vagyunk, valamint (különösen, ha csak visszatérni fog), aki megérti, hogy Affleck ismét illeszkedik-e a szuper-compatriotshoz.

Akárhogy is, úgy tűnik, hogy a háborúA Ner Bros. nem teljesítette teljesen a DCEU -t. Miközben szeretik a filmek, mint például a Joker, valamint a Batman körülvevő zümmögés sikerét, a közös világ előállításához szükséges kísérleteik a saját módján működtek. Az emberek kedvelik a karakterek ilyen verzióit, és sokkal többet akarnak látni.

Mit gondolsz? Hisz abban, hogy Henry Cavill ismét a Superman -t játssza a DCEU -ban, azt jelzi, hogy sokkal több lesz? Vagy úgy gondolja, hogy megpróbálják kecsesen befejezni ezt az iterációt, hogy újraindítsák a karaktereket? Mondja el nekünk alább.

Kiemelt kép a Warner Bros segítségével.