Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Beau Smith: „Beszéljünk rólam!”

Írta: Beau Smith

Úgy gondoltuk, mint gyerekek, legalábbis én tettem, és néhányan közülünk még felnőttként is gondolkodhat (én): ha hihetetlenül hatalma lehet, mi lenne?

Láttam, hogy ezt a kérdést sokszor feltették, amikor egy szuperhős téma megverik. Késő óta még azt is láttam, hogy dobják a színészeket, akik szuperhősöket játszanak a filmekben és a tévében. Az idő nagy részében azt hallom, hogy az emberek azt mondják, hogy szeretnének repülni. A légi szállítás jelenlegi helyzetével megértem, miért szeretne sok ember a saját hatalmuk alatt eljutni az égboltba.

Magam, nem vagyok az első sorban, hogy megszerezzem a repülés erejét. Soha nem voltam őrült a repülőgépen repülni, és sokkal többet tettem, mint az elmúlt 30 évben. Ha lehetőséget kapnak arra, hogy néhány hatalmat válasszon, akkor a repülés nem lenne. A Telepathy egy újabb hihetetlenül hatalom, ami nélkül valóban meg tudtam csinálni. Látja, érzékeny természetem van, és ha tudnám, mit gondolnak rólam az emberek, biztos vagyok benne, hogy csak összetörnék, vagy összetörnék őket, hogy rossz gondolatokat gondolkodjanak rólam. Láttam magam, hogy Billy Mumy -ba válj a népszerű Twilight Zone „Ez egy jó élet” epizódból, és mindenkinek kívánok, aki megelégedett a kukoricamezőbe. (Hmmmm… .ideas és a nevek bukkannak a fejembe.)

– Beast & Wolverine: A jó ápolás ereje.

Annak ellenére, hogy nagy rajongója vagyok az almarinernek, nem igazán akarok gondolkodni, hogy életem nagy részében a víz alatt van. A vízben egy dolog, de a víz alatti nem minden, ami feltört. Elfelejtheted, hogy megkérdezem a Cyclops szemgerendát az X-Men-től. Ez sokkal több módon fájdalom lenne. Az X-Men-ről beszélve, a Szörnyeteg hatalma sem lenne nagyon szórakoztató; Mindez az elrontás és az ápolás, Nawww.

“A Superman-nem mondjuk, hogy a sertések repülhetnek körülöttem.”

Mindig látom, hogy sok ember szeretne Superman lenni. Nos, ezt is át kellene adnom. Túlzás. Túl sok felelősség és a mindenki gondozásának szükségessége. Nincs szükségem a stresszre, akkor ismét ott van a repülő dolog. Csak túl sok hatalom számomra. Ugyanaz a Hulk -nal. Csak túl sok. Félelmetes lenne erős lenni, de hiányozna, ha el tudnék olvasni és megtalálni a megfelelő nadrágot. Amerika és Batman kapitány nem lenne túl rossz, de mindig is ki kellene dolgoznia, hogy a játék tetején tartsa, és ez ellenőrizheti a zavaró napok zavaróját. Lehet, hogy bevágja a szunyókálásomat.

“Amit a tükörben látok”

Már van már Doom Doom hatalma, egy nagy ego, miért zavarja ezt a páncél viselését, úgy néz ki, mintha viszketne. Ugyanez vonatkozik a vasemberre; Szeretem a technológiát és az összeset, de a páncél ismét fájdalom lenne. Zöld nyíl, nem. Csodálatos, ha látása és készsége van, de nincs mód arra, hogy körbejárjam, mint egy nagy Keebler elf.

„Dr. Furcsa: Amit nem látok a tükörben.

Iceman és az emberi fáklya.? Dehogy.; Túl sok perek bőven lennének ezekkel a hatalmakkal. Bármely olyan személy, aki tíz lábon belül áll, beperelné, hogy égett vagy fagyott. Oddor Doctornak van egy újabb hatalma, amelyet elkerülni kell, mindazt a mumbo jumbo -t el kell mondania, és a kezét az összes furcsa Steve Ditko pozícióba csapja be, majd ott van a szekrény….

Mr. Fantastic… .. ez túl perverz, hogy még gondolkodjon.

“Ha a DC képregények megtették az utat.”

Halott. A név önmagában elég ahhoz, hogy elkerülje Önt ezekből a hatalmakból. Még egy olyan karaktert is át kellene adnom, amelyet hosszú ideje írtam, Gardner személy. Rémültem, hogy tíz perccel a srácnak lenni, a DC -nek rossz fodrászatra készteti, vagy hagyni, hogy Batman Sucker lyukasztson, vagy ami még rosszabb, az egyik soha véget nem érő „eseményük” részévé tesz.

Amikor ideális, azt hiszem, ha választanom, akkor a hatalmak keverékét kérem. Szeretném, ha a következők:

“Láthatatlan nő nézze meg, de ne érintse meg!”

Láthatatlan nő-elrejteni, besurranni tudott, és megakadályozhatta az embereket, hogy túl közel legyenek, és így gondoskodhat róla, hogy nem kapta meg a crummy baktériumokat.

-Nightcrawler-most látsz engem, most nem.

Nightcrawler-instead a repüléshez, el tudtam szállni helyről a másikra. A nem észlelhetetlen nő erejével együtt észrevétlenül lennék. Nem rossz.

-A Wolverine jelz engem a badass hatalmakért.

Wolverine- gyógyíthatja magát, és hosszabb ideig él. Ez önmagában megéri a rossz oldalsó égéseket. Erős és visszahúzható karmok sem rossz. Hatalmával szállíthattam, láthatatlanok lehetek, és még mindig rúghatnék az emberek csikkát, amikor éreztem a sürgetést.

Hmmm. Azt hiszem, ahogyan leírtam mindezt, nem lennék sok szuperhős, ugye? Azt hiszem, félig bádogos ember lennék, vagy sokkal őszintébb, önellátó fickó lennék.

Gee, nincs szükségem hihetetlenül hatalomra ahhoz, hogy ilyen legyen.

És veled mi van? Milyen hatalmakat akarna?

Sok önszeretetkel,

Beau Smith

A Repülő Fist Ranch

www.filyfistranch.com