, bár a DC jövőbeli állam első két hete kissé sziklás volt, a harmadik hét a minőségben sokat felugrott, és a negyedik hét szerencsére folytatja ezt a lendületet. Ez az első hét is, amikor a nem gotham könyvek (vagy amit úgy döntöttem, hogy ossza meg Gotham cikkeire, hogy kezelje ezt a behemoth eseményt) csak rendszeres képregények, nem pedig antológiák. 1 képregény, 1 emelet. Még jobb, ha a képregények közül kettő meglepően jó volt, mivel borítóik kissé unalmasak voltak. Tehát tedd fel a spoiler kalapjait, és belemerüljünk.

A Superman vs Piverious Lex #1 jó kezdet a DC jövőbeli negyedik héten

Na gyere; Csak akaratát és uralmát akarja rávenni egy egész bolygó, Superman felett! Ingyenes Brittany! Jelem Luthorot! (Kép: Jövő állam: Superman vs Piverious Lex #1, DC Comics)

Író: Mark Russell
Előadó: Steve Pugh
Colorist: Romulo Fajardo Jr
Egész életében Lex Luthor csak egy apró dolgot akart: egy egész világ diktátora lenni. Csak egy kisváros (vagy Smallville) fiú kis álmai. Nos, a DC Future State Week Four Comic Superman vs Imperious Lexi #1 -ben végül rájött, hogy ezt az álmot. Végül, ő a saját bolygójának uralkodója, amelyet elnevezett, mi más, Luxor. Ezenkívül a bolygó gazdaságának vezetése és a alanyai boldogan engedelmességének megtartása érdekében gyilkos robotokat gyárt, amelyeket más bolygóknak küld, hogy elpusztítsák erőforrásaikat és rabszolgává tegyék az embereiket. Összességében mindez a felfelé mutat.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

Tehát gondoljon a csalódására, amikor a Superman ok nélkül megjelenik, miután elpusztította a robotjait, és leégett az egész gyárban. Ennek eredményeként Clark ezt a bolygót a gazdasági romlásig végzi, ezáltal arra kényszerítve a LEX -et, hogy játssza le az egyetlen kártyát, amelyet hagyott: kérjen felvételt az Egyesült Polyokba. Sokkal több az, hogy szerencsére van valaki, aki támogatja őt: Superman, az a személy, aki éppen megsemmisítette a bolygóját.

Természetesen a Lex továbbra is demagóga, és Superman csak azt akarja, hogy segítsen a luxoráknak. Amikor az Egyesült bolygók azonnal elutasítják Luxort, Superman fellebbezést nyújt a Föld nagykövetéhez, feleségéhez, Lois Lane -hez. Végül végül meggondolja magát, és támogatja Luxor kiegészítését a szövetséghez … de az átmeneti csapatot kell vezetnie.

Mikor zajlik a Superman vs Piverious Lex

Szóval, a legjobb építészek vannak a galaxisban, és ez a legjobb, amit tehetnek? (Kép: Jövő állam: Superman vs Piverious Lex #1, DC Comics)

Ismét megnézzük az események ütemtervét, hogy megpróbáljuk kitalálni, hova illeszkedik ez a történet. Először is, Lois él, nos és öreg (abszolút Hellen Mirren módon). Tudjuk, hogy a Superman nem sokkal azután, hogy a gyerekkori Snowglobe metropolisz volt, de a Metropolis itt van, és így van Superman, fehér hajú templomokkal. Az itt működő technológia szintén sokkal fejlettebb, és a földönkívüliek otthon vannak a földön, a Tanács részét.

Úgy tűnik, hogy ez meglehetősen kissé megtörténik a Metropolis Superman után és jóval a Swamp Thing előtt. Ez azt is jelzi, hogy az Új Igazságügyi Liga továbbra is aktív, feloszlatott vagy halott. Ezen a ponton a DC Future állam negyedik hetében vagyunk, és nagyon sok puzzle -darab van az asztalon – egy időre egy idővonalat engednek el.

Jövő állam: Az Aquaman #1 új akváriumot hoz a DC jövőbeli állami héten

Átkozott. Még a hat csomagjának is hat csomagja van. (Kép: Jövő állam: Aquaman #1, DC Comics)

Író: Brandon Thomas
Előadó: Daniel Sampere
Kolorista: Adriano Lucas
Tehát a jövőbeli állam borítója: Aquaman #1 úgy gondolja, hogy sokkal több YA -könyv. Alapvetően látjuk az Aqualass-ot, az Aquaman és Mera lányát, valamint Jackson Hyde-t-a Fekete Manta fia-hősét, egy szórakoztató kalandon. Azonban, ha Jackson ebben a könyvben, sokkal érdekesebbé teszi, ha olyan fantasztikus karakter volt benned, hogy hozta nekem az óceánt. Összességében a borító úgy néz ki, mintha bájos képregény lesz.

A borító ellenére a képregény messze nem aranyos. Valójában ez egy nagyon intenzív és még brutális képregény. Felnőttként találkozunk Jacksonnal, miután Arthur Curry megadta neki az Aquaman címet. Ő nem az a félénk gyerek, hogy rémült, hogy kijön a barátaihoz és a családjához. Ezenkívül az Aqualass képzését – a jövő állam: Igazságügyi Liga Aquawomanját is képezte. Képzésük során a Confluence -nek hívják őket. Ahogyan Jackson bebörtönzése leírja, a konfluencia az egy fantasztikus óceán, amely minden időt és helyet összeköt. De talán jobb, ha megcsodáljuk Adriano Lucas színművészetét:

Egy másik ok arra, hogy értékeljük, amit a koloristák hoznak a képregényekhez. (Kép: Jövő állam: Aquaman #1, DC Comics)

Ó, igaz – egy fantasztikus vadállat védi a konfluenciát, és miközben elindul, Jackson és Aqualass elválasztják. Jackson évekig kereste őt, amíg a Neptunusz idegen versenye elfogja őt az óceánjukban. Ez a sorozat Aquamanja – egy badass, termesztettJackson készen áll arra, hogy harcoljon egy egész idegen versenyen, hogy visszatérjen a barátjához és a ProteGé -hez. De az a tizenéves gyerek, akit szeretett tőled, hozta nekem az óceánt? Kétségtelenül felnőtt.

Szintén fantasztikus, hogy Arthur Curry éppen újjáéled. Semmi tragikus. Csak hűvös a partnerével valahol Atlantisban.

Az 1. szuperhősök légiója fantasztikus akcióval és művészetgel rendelkezik … de zavaró történet

Rossmo pattogó gyerek örömmel fogad, hogy kövér fickó vagyok. (Kép: Jövő állapot: Az 1. szuperhősök légiója, DC Comics)

Író: Brian Michael Bendis
Előadó: Riley Rossmo
Kolorista: Ivan Plascencia
A negyedik hét legutóbbi DC Future állambeli képregénye az 1. szuperhős Légiója. Általában Brian Michael Bendis félelmetes az ugrási pontokhoz. Ez a kérdés azonban úgy érezte, hogy a Legion Lore -ban túlságosan merült. Nehéz törődni a karakterekkel anélkül, hogy elindíthatnánk valamit, és eddig minden jövőbeli képregény ezt nagyon jól teljesítette. Még a rosszak is, mint például a Flash és a Superman/Wonder Woman, eléggé adtak nekünk, hogy elkezdhessük ezeket a hősöket.

A Légióval rengeteg párbeszéd, politika, valamint a hibás oda -vissza adódik, de fogalmam sincs, miért. Lehet, hogy az események kiégését tapasztalom ezen és a King -ben, de nincs telek, vagy túlságosan felmerült az első kiadáshoz. De lépjünk tovább, mert a művészet fantasztikus.

Beismerem, hogy szeretem a Rossmo művészetét, de nem tudom megmondani, miért. Csak ez a zavarosság, amely működik. Az 1. légióval a legnagyobb probléma az, hogy túl sok szóbuborék van az oldalakon. A cselekvési szekvenciák szokatlanok és a legszórakoztatóbbok, amelyeket a jövőbeli állapotban láttunk. Persze, Rossmo művészete megszerzett ízlés lehet, de teljesen egyedi. Hasonlóképpen, ez az, ami a Légiót jó könyvnek teszi a rendetlenség helyett – és igen, még mindig keserű vagyok a jövőbeli állapotban: A Flash #1

Mi jött korábban és mi következik a következőkben

Mint általában, itt van a hasznos ellenőrző listánk. Mert amikor az eseményekre vonatkozik, könnyű összezavarodni, de elmaradni is.

Út a DC jövőbeli államához

Sötét éjszakák: Death Metal #7

Az 1. generációk összetörtek

DC első hét

A Metropolis #1 Superman

Wonder Woman #1

Az 1. vaku

Swamp Thing #1

Gotham első hét

A következő Batman #1

Harley Quinn #1

DC második hét

Igazságügyi Liga #1

1. zöld lámpás #1

Super-Man/Wonder Woman #1

Kara Zoe-El: Superwoman #1

Gotham második hét

Az 1. sötét nyomozó

Robin: Örökkévaló #1

Teen Titans #1

DC harmadik hét

Halhatatlan Wonder Woman #1

Superman: Világok az 1. háborúban

Shazam! #1

Gotham harmadik hét

A következő Batman #2

Nightwing #1

1. Catwoman #1

DC jövőbeli állami negyedik hét

Superman Vs. Pirous Lex #1

Aquaman #1

Az 1. szuperhősök légiója

Gotham jövőbeli állami negyedik hét

A 2. sötét nyomozó

Batman/Superman #1

1. öngyilkos csapat

DC ötödik hét

A Metropolis #2 Superman

Wonder Woman #2

Swamp Thing #2

A 2. vaku

Gotham ötödik hét

A következő Batman #3

Harley Quinn #2

DC hatodik hét

Igazságügyi Liga #2

Zöld lámpás #2

Superman/Wonder Woman #2

Kara Zor-El: Superwoman #2

Gotham hatodik hét

A 3. sötét nyomozó

Teen Titans #2

Robin: Eternal #2

DC hetedik hét

Halhatatlan Wonder Woman #2

Superman: Világok a 2. háborúban

Shazam! #2

Gotham jövőbeli hetedik hét

A következő Batman #4

Nightwing #4

2. Catwoman

DC nyolcadik hét

Superman Vs. Piroious Lex #2

Superman: El #1 háza

Aquaman #2

A szuperhősök légiója #2

Gotham nyolcadik hét

A Sötét nyomozó #4

Batman/Superman #2

Öngyilkos csapat #2

DC Future State Epilogues

Az 1. generációk kovácsoltak

Végtelen Frontier #0

(Kiemelt kép: Future State: Superman vs Piverious Lex #1, DC Comics)