Ezt a bejegyzést az alábbiak szerint benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Robert Greenberger

Írta: Robert Greenberger

Denny O’Neil és Neal Adams Green Lantern hivatali ideje után az alacsony értékesítés során a sorozatot a legutóbbi együttműködésük lemondta, amely háromoldalú, mivel a Smaragd Crusadernek tartalékhelyet kaptak a Flash oldalain – Miközben O’Neil maradt az író, Adams távozott, főleg Dick Dillin és Dick Giordano mellett.

A Showcase -ban összegyűjtött történetek az 5. zöld lámpát mutatják be, de egyértelműen a kozmikus zsaru légzésre volt szüksége. Egy ponton a beszélgetés kezdte újra megadni neki a saját könyvét. Mike Grell a 8. képregény művészben elmondta: „Egy nap egy folyosón voltam, amikor hallottam egy beszélgetést, ahol Denny O’Neil beszélt a zöld lámpás/zöld nyíl visszahozásáról, és odamentem hozzá, és azt mondtam: „Kit kell megölnem, hogy megszerezzem ezt a munkát? – Azt mondta: – Érdekel? – Azt mondtam:„ Ó, igen! ”Ezzel a sorsot lóg! Hogy igazi rúgásként. Sokkal többet tanultam a történetmesélésről Denny O’Neil -től, mint az üzleti életben. Még mindig a legjobb mesemondó, aki valaha is volt. ”

Zöld lámpás/zöld nyíl: űrutó hősök

Mielőtt meggyőzte a menedzsmentet, megérdemelte a saját címét, O’Neil és Grell a 243. számú kiadáson keresztül a The Flash #237 (1975. november) cuccaikat meghajtotta. Végül jóváhagyták az újjáéledést, és a ketten átmentek a 90. #Green Lanternbe, és most, hogy a figyelmen kívül hagyott futtatást Green Lantern/Green nyíl gyűjtik: Space Traveling Heroes. Ez a könyv összegyűjti a Green Lantern/Green Arrow#90-106 nyílot (sajnos, nem pedig a teljességek villanásának biztonsági mentése). Érdekes módon megosztják a fedezeti számlázást, mint korábban, de a belső terek csak a 106. számú kiadásig ismerik el a partnerséget.

Zöld lámpás/zöld nyíl #94

Nyitunk azzal, hogy a Green Lantern Corps -t továbbfejlesztett erőgyűrűkkel bocsátottuk ki, mielőtt Hal Jordan visszatért a Földre, ahol a Green Arrow -val együttműködött, hogy megállítsa az idegen menekülést. Innentől kezdve Hal és Ollie, a Black Canary és az Itty kíséretében, felveszik partnerségüket és kalandjukat.

Itty, kérdezed. Grell második történetében bemutatták az Ayrie versenyt, és a fiatal féregszerű lényt csillagokhoz hasonló fejjel rögzítették Gl hordozójához, és hazatértek. Azóta rendszeres lámpatest maradt. O’Neil valószínűleg hozzáadta a mellékrúgást, így volt valaki, akivel beszélt az űrben, de a rajongók úgy tűnt, hogy kedvelik őt, így maradt.

O’Neil és Grell továbbra is az űr- és földalapú történetek keverékét mondták, alkalmanként szétválasztva őket külön esetekre, amelyek akkoriban eldönthetnek. A Sinestro gyorsan újra megjelent fenyegetésként, és a 91-92. Számú kiadásban érkezett, bár a smaragdpartnerekkel együtt dolgozott, hogy egy idegen világot kiegészítsen egy zsarnokból, mint a Sinestro.

Zöld lámpás/zöld nyíl #97

Kevés kapcsolat volt a folyamatban lévő kizsákmányolásuk során a DC -univerzum más részein megjelenő megjelenésükkel, amelyek nem állították meg a Phantom Stranger -t és az Atom készítését. John Stewart biztonsági mentési lámpást visszahívják a 94. számú kiadásban, amikor Hal megbetegszik, ami nagyobb fenyegetésről beszél. Valójában, amikor egy sebesült Katma Tui megérkezett a földre, megértjük a problémát.

Sajnos a veszélyt mockernek hívják, tehát egy kicsit nehéz komolyan venni őt, de továbbra is az átfogó ellenfél a kötet hátralévő részében. Arra fogunk tanulni, hogy az FFA’rzz az otthoni világának egyetlen túlélője egy büszke után (HMMM). A városi méretű űrhajó fedélzetén kimarad, hogy „ellenőrizze, hogy az élet brutális, értelmetlen és hülye.” A GL -nek és a GA -nak egyébként meg kell győznie őt, bár meg kell várnia a második kötetet, hogy ez a történet teljes következtetést kapjon.

Miután elkezdte a tintát, Grell a történetmesélésre összpontosított a Tinter-Bob Smith (92), Terry Austin (93), Austin/Giordano (94), Vince Colletta (95-99)-keverékével. A Warlord iránti elkötelezettsége ugyanakkor a belső munkája nélkül jelentette a kérdéseket, bár a borítókon maradt. Belépve, a 100. számú kiadással, újonnan érkezett Alex Saviuk, aki egyértelműen megpróbálja követni Grell kinetikus stílusát.

Zöld lámpás/zöld nyíl #100

A centenáriumi kiadás bemutatja a Hal Jordannek is nevezett Air Wave II -t, és megtudjuk, hogy Larry Jordan, az Arany Age Air Wave és a Green Lantern összefüggenek. A léghullám továbbra is alkalmi résztvevő marad a következő történetekben. A kiadás biztonsági funkciója egy zöld nyíl/fekete kanári mese, amelyet megmentettek a nem közzétett első kiadásból, a 14. #14 -ből.

A 101. számú kiadás az egyszeri írástudó, Frank McGinty, Saviuk és Colletta teljes kitöltése, a GL-t a régóta működő ellenfél ellen, Hector Hammond ellen.

Zöld lámpás/zöld nyíl #104

O’Neil visszatér a 102. számmal, a Taupinnal, egy menekült rabszolgaval együtt, aki a Földre vonatkozik, és más emberek között rabszolgává teszi a Fekete -Kanáriát. A GL az ügyben van, de elakadt egy nulla terepbe, bonyolítva mentési misszióját. ISS -benAz UE #104, úgy tűnik, hogy a harcban megsemmisül, és temetést tartanak. Ehelyett metamorfosta felnőtt formájába, ami először szörnyűnek tűnik, de valami csodálatos lesz. Végül elhagyja a Földet, és talál egy társat, Lasmát, reményt ad a faj feltámadására.

Zöld lámpás/zöld nyíl #106

A végső kiadások sok a Mocker-történetből, és van egy kétrészes a gonosz szonárral és egy fellebbezési pályázattal. Noha a relevanciát a szokásos szuperhős akció javára polcra került sor, az O’Neil és a Grell rengeteg változatosságot kínálnak a tartalom és a jellemzés szempontjából. Ezeket a korábban be nem gyűjtött meséket érdemes megnézni.