határidő jelentése szerint Tatiana Maslany-t Jennifer Walters, más néven a She-Hulk ügyvédje. A legismertebb az Emmy-díjnyertes vezető szerepéről a kanadai Sci-Fi sorozatban, az Orphan Black-ben, ahol több szereplőt játszik.

She-hulk produkciós frissítés

Mark Ruffalo tweetelt a színésznő üdvözlettel, aki Bruce Banner unokatestvére játszik. Ruffalo megjelenik a show -ban, valószínűleg sokkal lényegesebb szerepet játszik, mint egy cameo. A képregényekben a Banner-től haldokló unokatestvére, Jennifer Walters vérátömlesztése az oka annak, hogy She-Hulkmá válik.

A pandémia miatt több késés történt a termelési ütemtervben, de úgy tűnik, hogy a Marvel Studios visszatér a pályára. A Thedirect jelentése szerint a Disney+ She-Hulk sorozat előállítása 2021 februárjában kezdődik.

Visszatekintve, előre nézve

She-Hulk volt az utolsó főszereplő, amelyet Stan Lee készített. Az első sorozatában, a Savage She-Hulk-ban 1980-tól sokkal nagyobb szereplőnek nevezték el. De az elkövetkező években, különféle fellépések révén, különösen John Byrne kezében, a Fantastic Four-val, és a második szóló sorozat 1989-es szenzációs She-Hulk-ja, megtalálta a rést. She-Hulk olyan karakterré vált, aki komikus érintéssel rendelkezik, aki megtörte a negyedik falat, hasonlóan a Deadpoolhoz. Érdekes lesz megnézni, hogy ezen az úton haladnak -e a Disney+ show -val. Hosszú kilátás kedvéért, mivel a Marvel most a Deadpool tulajdonában van, képzelje el, hogy ketten kölcsönhatásba lépnek, és egy negyedik falra törnek együtt!

A közelgő show-n túl a GeekosityMag azt állította, hogy Jennifer Walters Peter Parker ügyvédjét fogja játszani a következő Spider-Man filmben. A Marvel egy másik Disney+ show-t is tervez, amelyben az A-Force nevű összes nőstény szuperhős csapata szerepel. Marvel asszony egy másik sorozat, amely belekerül ebbe. Ezenkívül a Dazzler-t az A-Force-nak is figyelembe veszik, a Marvel technikájának részeként, amelyet az MCU-ban az egész mutánsok meghintése előtt meghintnek, mielőtt X-Men-t végeznének.

She-Hulk képregények felvétele

Savage She-Hulk 1

Ez a könyv Jennifer Walters/She-Hulk első megjelenését és eredetét mutatja be. A 9.8 -os nemrégiben több mint 600 dollárért értékesített. A 9.6 -os 300 dollárra kúszik. A 9.4 -es számok közel állnak a közelmúltbeli értékesítéssel a 250 dolláros tartományban. Még a CGC-népszámlálásban a magas színvonalú példányok rengeteg rengeteg esetén is érdemes lehet felvenni, mert úgy tűnik, hogy a Marvelnek hosszú távú tervei vannak a karakterről.

Hihetetlen Hulk 282

Ez a kiadás elmondja She-Hulk eredetét, és szerepel az első csapat a Hulk-val. Csak a közelmúltban szerezte meg a figyelmet alapvető könyvként, amint azt a CGC népszámlálása is jelzi. Ezen a ponton mind a 9,8, mind a 9,6 meghaladja a 100 dollárt, de a magas fokú nyers példányok 40 dollár alatt lehetnek.

Szenzációs she-hulk 1

Itt van, ahol She-Hulk valóban a sajátjába jön John Byrne írásával és művészetével. Ez a könyv nagyon kedvező árú, a 9,8 -as körülbelül 100 és 9,6 dollár körüli 60 dollárral. Lehetséges, hogy ezeket az árakat alábecsülik, mivel ez a karakter alapvető sorozata.

A-Force 1

Itt van egy másik alvó. A 9.8 -osok könnyen 100 dollár alatt vannak. A jövőben, amikor közel állunk a Disney+A-Force sorozatához, mennyire különböznek ezek az árak?

Számos más könyv létezik, amelyek közül néhány még sokkal drágább, mint a listán. Például a Hulk 441, amely paródítja a cellulóz fikciót, vagy a szenzációs She-Hulk 40-et, amelyben a She-Hulk Jumping Roping meztelenül áll. Úgy gondolom, hogy a listán szereplők a legklassikusabbak a karakter számára, de látni fogjuk, hogyan reagál a piac, amikor a She-Hulk népszerűségnek örül az elkövetkező években.

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

She-Hulk: Keys vadászni, mielőtt a Seriesshe-Hulk 2022-ben jelzi az MCU-t a Disney+ főszereplőjével. A Buzz rengeteg érdeklődést váltott ki a She-Hulk Keys iránt. A közönség nem tudja, mit várhat el a She-Hulk-tól. Úgy hangzik, mint a Marvel Ally McBeal kísérlete, a She-Hulk jogi komédia lesz …
2022in február 4 -én “képregény”

Savage pletykák minden olyan dolgot, amely „halhatatlan hulk”, amely jelenleg elnyeli a képregény rajongók figyelmét, most új csavarást kapunk a Hulk család jövőbeli Marvel -terveiről. A legfrissebb pletykák szerint, lásd itt, a közelgő Disney+ streaming szolgáltatás a Hulk/She-Hulk TV-műsor kiadását tervezi, amely nem kevésbé főszerepet játszik…
2019. április 16 -án “A képregény 101 -es gyűjtése”

A 2022 -es legnépszerűbb Marvel speciális képregények: Moon Knight FTW? A múltban a spekulánsok a filmválasztékra összpontosítottak, hogy a spekulatív képregényekre ugorjanak. Az elmúlt néhány évben azonban a járvány megváltoztatta ezt a dinamikát. Noha az olyan filmek, mint a közelmúltban a Spider-Man Epic, önállóak, a tavalyi év legfontosabb filmjei összehasonlítva.
2022in január 27 -én “képregény”

Képregénygyűjtők sarkában