Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk, valamint oszlopok,
Termékértékelések

Wayne Markley

Írta: Wayne Markley

Ezen a blogon belül felfedezheti mind a régi, mind az új könyvek értékelésének keverékét. Van Christopher Priest fantasztikus futásának harmadik gyűjteménye a Fekete Párducon. Van egy fantasztikus grafikus könyve, amelyet két újonnan érkezett a képregény a Mezolith: Kőkor -álmok, valamint a rémálmok (ezt nehéz lehet megtalálni), valamint két legendás manga sorozatot értékelek Magányos farkas, valamint a Cub Omnibus, vagy éppen befejeztem, olvassa el őket, a 20. századi fiúkat. Mindkét mangas, bár rendkívül különbözik egymástól, elsődleges példák arra, hogyan lehet egy hosszú típusú történetet elmondani, és mindkettő kiváló. Az egyik stílus e könyvek között a politika. Ezeknek a könyveknek valamilyen politikai stílusa van velük, néha, például a Fekete Párduc, valamint a Lone Wolf, valamint a Cub, amely nyilvánvaló, valamint a mezolit kőkorszakban, valamint a rémálmokban sokkal több, hogy sokkal több Finom, bár még mindig ott van.

Black Panther, Christopher Priest: The Total Collection Vol. 3

A Marvel éppen kiadta a Christopher Priest Black Panther négy (azt hiszem) harmadik kötetét (azt hiszem): A teljes gyűjtemény újból kinyomtatja a Christopher Priests/Sal Valluto/Bob Almond vezetését (többek között) a címen. Csakúgy, mint a legelső két kötet, ezek kiemelkedő történetek, valamint főként politikailag vezérelt parcellák, amelyekbe szuper-falut dobnak be. A művészeti fajták fantasztikus és nagyszerűek, valamint soha nem vagyok biztos benne Vagy a papírkészlet, bár úgy tűnik, hogy történetenként eltérő. Ennek a kötetnek az elsődleges fókuszában a megadott 2 ellenzője, még egy újabb politikai thriller. A megadott történet ellenfele, valamint a betartások, valamint a vendégcsillagok olyan Marvel hősök sorozatát, mint például a Wolverine, a vas ököl, valamint az emberi fáklya. Ez az UP történetnek való megfelelés visszahozza az eredeti hátsó párduct, valamint a Great Four #55 jelmezét, a jelenlegi fekete párduc mellett (igen, két fekete párdár van) a hosszú történetben, a Black Panther vs. Iron Guy -val az Avengers -kastély huzalozása felett – Ennek a történetnek nagyon sok politikája van, amely később a polgárháborúhoz kapcsolódik, annak ellenére, hogy soha nem vagy akár a polgárháborúban vannak kidolgozva. Ez a történet alapját képezi. A Black Panther Outmarts Iron Guy egy rendkívül érdekes történetben. Van egy nagyszerű Hulk -történet Quinnie -vel, a Black Panther unokahúgával, amely manipulálja a Hulk -t az Amazing Hulk #33 -ból, és a programot Christopher Priest írta.

A Marvel Old West-ben szintén van egy kétrészes történet, az összes tipikus Marvel Western karakterrel, mint például a két fegyveres gyerek, a Rawhide Kid stb. A Thor #370 -ben, a pap is, azonban ezúttal más szempontból mondták el. Szerencsére a Thor #370 szerepel ebben a gyűjteményben. A kollekció csomagolása egy kétrészes kitöltés a J. Torres, a Black Panther Story, valamint a Ryan Bodenheim, valamint a Waldon Wong, a Black Panther #57, valamint az 58. #50-56. Feltételezem, hogy ezek a történetek a következő kötetben lesznek. Ráadásul van egy történet a Marvel Double Function -tól az orvos Doom -ról, amely kapcsolódik a Folyamatos Fekete Párduc történetekhez. Ez a történet a művészetet festette, és a reprodukciónak nagyon sok hiánya van, és helyeken nehéz ellenőrizni. Az összes történetet szilárdan mesélik el, amely tele van politikai intrikákkal és cselekvéssel. A történetek összetettek, ám a végén jól kötődnek. Nagyon örülök a nagyvárosi mesemondás keverékének a hagyományos Black Panther Super-Folyókkal, amelyeket bedobtak. Amikor ez ismét egy fantasztikus fekete párduc-történetek gyűjteménye, amely egyértelműen nyomon követi azt, amit Don McGregor tett a Jungle Action-ban, valamint az Most az új Black Panther képregényben mutatják be, amely éppen megjelent. Nagyszerű olvasmány.

Mezolith Vol. 1

Mezolith: A kőkorszaki álmok és a rémálmok egy abszolút gyönyörű író, valamint a Storyteller Ben Haggerty (angol), valamint a Storyboard Artist, valamint a tervező, Adam Brockbank (egy francia) könyve Karakterek, valamint a Harry Potter filmekben, valamint a közelgő Star Wars: Rogue One filmben található tájak. Együtt hozták létre az újonnan érkezők egyik legszebb elmondott grafikus regényét, amelyet valaha láttam. Ez a mese, a mítoszok, a túlélés keveréke, a mese egy fiatal fiúról, valamint a 10 000 B.C. A stílus egy európai album, színes művészete, mint wEll mint történet egy keménytáblásban.

A történet arról szól, hogy egy fiatal fiatal fiú Poikát nevez, aki a Kansa törzs tagja a kőkorszakban Nagy -Britanniában. Poika egy közönséges fiatal fiú, aki úgy gondolja, hogy bármit megtehet, és ez a nehézségek és a kaland keverékéhez vezet. A grafikus könyv rövid, színes történetekből áll, amelyek nyolc -tíz oldalig változnak. Ami itt olyan gyönyörű, pontosan az, hogy a szavak festenek egy fényképet, míg a művészet olyan valóságosnak tűnik. Mindegyik tapasztalat kialakul az előzően, valamint az albumon, amint azt a primitív élet veszélyeiről, az emberek mitológiájáról, pontosan hogyan alakítja a mindennapi életüket, valamint pontosan, hogy az online online online hogyan. valamint kölcsönhatásba lépni más törzsekkel. Ez egyaránt gyönyörű, és időnként kellemetlen olvasni. A történetek az igazság és az álmok keveréke, amelyek összekeverednek a legegyszerűbb bájjal. Minden történet, bár rövid hosszú, hosszú szerkezetű és gazdagságú. Nem tudom dicsérni a művészetet, mivel John Bolton gazdag gazdagságával rendelkezik, míg a Doug Wildey realizmusa. Valójában azt kell látni, hogy hinni kell. Ezt megjegyezzük, hogy a legelső kötet, és a második kötetet a kiadó, az Arch1a hirdeti, ahogy hamarosan megjelenik. Biztosan remélem, hogy mivel ez a művészet egyik legjobb keveréke, valamint a történetmesélés, amelyet számos év alatt láttam.

Nemrégiben befejeztem az olvasást, valamint a hosszú legendás manga sorozatot, a Lone Wolf -ot, valamint a Cub -ot, amely eredetileg 28 kis kötetet futott Amerikában, valamint a közelmúltban 12 nagy (700 oldal) omnibuszba gyűjtöttem a Dark Equine Comics -ból. Ugyanígy végül (miután évek óta egy kicsit elolvastam őket egy kicsit, olyan nagyszerű volt, hogy nem akartam, hogy véget érjen, ezért folyamatosan félreálltam). valamint a nevezet. Úgy gondolom, hogy mindkettő a hosszú típusú történetmesélés remekművei, annak ellenére, hogy a két történet rendkívül különbözik a történet, valamint a művészet, valamint a mesemondás módszere szempontjából. Röviden ki fogom értékelni mindkét sorozatot, de elölről kijelentem, hogy mindkettő fantasztikus munka, amelyet érdemes egy nagyobb közönség ellenőrzésére. Ez fantasztikus példa arra, hogy pontosan hogyan mondhatjuk el egy hosszú történetet az idő múlásával (több mint 8000 oldal a Lone Wolf -ban, valamint a CUB -ban), valamint hogy ne végül fárasztó vagy túlságosan ismétlődő. Ez egyaránt fantasztikus példa mind a Marvel, mind a DC számára, hogy pontosan hogyan kell elvégezni a hosszú típusú keresztezést vagy a történetet, és nem pontosan ugyanazokat a hibákat hajtják végre, mint az elmúlt húsz évben, amelyek gyakorlatilag az összes kereszteződés/esemény csalódásait eredményezték. a végén.

Lone Wolf & Cub Omnibus Vol. 1

A Lone Wolf, valamint a Cub -ot Kazuo Koike írta, valamint Goseki Kojima rajzolta, valamint Ogami Ito és gyermeke, Daigoro történetét meséli el. Az ITTO a Shogun kivégzője, akit a Yagyu klán keretezett, aki hamis vádakat vet fel ellene, és arra kényszeríti Ito -t, valamint gyermekét, hogy elinduljon a nevének eltávolításához. Az egyes kötetek során a történet a Yagyu klán vezetőjéig tartó utolsó csata felé fejlődik, ám az út mentén tele van árulással, harcokkal, intim pillanatokkal, valamint racionális történetmeséléssel. A történet minden fejezete kidolgozza a túl arching történetet, miközben kis meséket mesél el azokról az emberekről, akiknek nehezen tudják átjutni, vagy a politikai intrikát, valamint a színfalak mögötti mechanizmusokat, valamint a megtévesztés mélységét, hogy az emberek elmennek, hogy bemenjenek, hogy bemenjenek, hogy bemenjenek erő. A történet egy könnyes rángatózó végső gondolaton ér véget, amely teljesen összecsomja a történetet, amikor a legendás minden darabja a helyére esik. Pontosan fantasztikus, hogy a legkisebb karakterből származó történetben mindenki, például a bolttulajdonos, a Shogun -ig mind a legendás részét játssza, és minden játékos ki van kötve, valamint a történetük a nagydöntőbe játszik.

Ebben a legendásban nincs szó, vagy a szavak, vagy az általános történet teljesen racionális, feltéve, hogy az idő, valamint a történet megtörténik. Megnéztem egy panaszt, amely néhányszor a történet kissé párnázottnak érzi magát, és látom, miért gondolhatja, hogy ez ritka. A mesemondás változó, mivel vannak olyan idők, amikor kettős oldalas mezőkkel teli a harcokkal teli mezők, valamint más esetekben több panel mesél el egy személyes történetet. Láthatom, hol fedezheti fel hat oldalas dupla oldalú csata padlódási terjedését, ám ezt nem fedeztem fel. A stílus hasonló a többi szamuráj epikához, mint például a Vagabond vagy a Halhatatlan penge, valamint a vázlatosnak néz ki helyeken, bár azt hittem, hogy ez teljesen működik ennek a történetnek.

Naoki Urasawa 20. századi fiúk

A Naoki Urasawa 20. századi fiatal fiúk nem olyan hosszúak, mint a Lone Wolf, valamint a Cub, bár ez szintén a legendás mese aRendkívül eltérő stílus, valamint olyan hang, amely ugyanolyan jó, ha nem is valamivel jobb, mint a Lone Wolf. Mint az Urasawa másik legendás szörnyetegének (amit szintén nagyon élveztem), a 20. századi fiatal fiúk évek óta vesznek helyet. Az alapvető történet egy Kenji Endo nevű fiatal fiúról, valamint az ifjúsági haverok csoportjáról szól, akiket meggyőztek arról, hogy egy kultuszvezetőnek úgy értik, hogy „a barátja”, aki el akarja tönkretenni a világot, gyermekkorukkal befejezhető. A 22 kötet alatt a történet a gyerek fiatalságától a mai napig felnőttként ugrál, és karaktereket ad hozzá, hogy gazdag és összetett történetet készítsenek a politikáról, a személyiség kultuszának hatalmáról, valamint a zenéről is Ahogy a manga (nagy ajánlások vannak az 1960 -as és az 1970 -es évek mangájára, a történetre meghintve). Ahogy a történet kibontakozik, az ifjúsági játékoktól az idegenekig, a hatalmas robotokig és a népirtásig is rendelkezel. Ugyanígy sok zene van a történethez, mivel a könyv mellett a 20. századi fiatal fiú (fantasztikus hagyományos dal) hagyományos T-Rex dalának neve.

A történet hajlamos arra, hogy idővel körbejárjon, mivel az egyes fejezeteket a jelenben vagy a jövőben is beállítják, és ez időnként kissé zavaró lehet. A karakterek gyerekektől felnőttekig, valamint a művészetig egészen megragadják, hogy mivel nyilvánvaló, hogy mely fiatalok melyek felnőttek. Pontosan tetszett, hogy a karakterek hogyan jönnek és menjenek, mivel eleinte és idővel bemutatjuk a fiatalok elsődleges csoportjával, és sokan visszatérnek, hogy felnőttként fő funkciókat játsszanak. Hasonlóképpen nagyon tetszett, hogy pontosan milyen rendkívül kissé, ha a meglepetések várhatóak, valamint a végén a hatalmas kitettségre való eljutáskor meglepődtem, annak ellenére, hogy az összes tipp egyértelműen megfogalmazódott. Lehet, hogy úgy döntöttem, hogy rájuk választottam, ha a könyvet mikor vagy annál kevesebbet néztem meg, mint az öt év, amibe telt.

A végén nagyon sok maradt megmagyarázhatatlan. A történet csak egyfajta véget ér. Két tagja van a 21. századi fiatal fiúknak nevezett UP köteteknek, amelyek az összes függő részletet beépítik, ám még nem hoztam magam, hogy megnézhessem őket, és örökké nagymértékben látom a karaktereket. A történetmesélés rendkívül közvetlenül előre, valamint tiszta és gyakorlatilag nyugati stílus szempontjából. A rendkívül „hagyományos” stílusú, magányos farkas, valamint Cub -ban teljes ellentétes. A történet rendkívül gyors sebességgel mozog, valamint sokkal gyorsabb tempójú, mint a Monster, ami igazán örültem annak, hogy kissé kissé elcsúszott. Az egyetlen panaszom, valamint ez rendkívül csekély, időnként a karakterek kissé ugyanolyan hasonlóknak tűnhetnek, mint más karakterek, és röviden összezavarodnék. Ugyanakkor ez ismét annak következménye lehet, hogy a 22 kötet ellenőrzése alatt álltam. Nagyon örülök ennek a sorozatnak, hogy a jövőben egy bizonyos ponton azt tervezem, hogy leüljek, és újraolvassam az egész sorozatot. Nem tudom javasolni ezt a sorozatot, mivel ez a mesemondás turné-ereje, kényszerítő karakterekkel, csavarásokkal és fordulatokkal, valamint egy izgalmas végső gondolat, amely a Pin-Point pontossággal alakul ki. Nagyszerű, fantasztikus olvasmány.

Ez becsomagolja ezt az időre. A Christopher Priest, a Black Panther Legendary folyamatos gyűjteményének keveréke, egy látványos új album, a legelső képregény alkotóktól, valamint két legendás mange kollekcióból, amelyek végül elérték a következtetéseket. Erősen javasoltam ezeket a könyveket. Mint a múltban, bármit is írtam ebben a blogban, az én nézőpontom, valamint a Westfield Comics vagy munkavállalók véleménye (megkérdőjelezem, hogy bárki más is megnézte volna ezeket a könyveket, hogy őszinte legyek). Remélem, kipróbál néhány ilyen könyvet, és kérlek, hadd értsd meg, mit gondolsz. Mit nézett ki az utóbbi időben, és valóban élvezte? Szeretném tudni. Meg lehet érni az mfbway@aol.com címen vagy a Wayne Markley -n a Facebookon. Mint mindig…

Köszönöm.