Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Bűnügyi

Írta: Wayne Markley

Noha ez meglepő lehet a képregény világán kívüli legtöbb ember számára, valamint valószínűleg számos képregény rajongó számára, a szuperhősöktől eltekintve számos képregény műfaj létezik. Vannak fiatalabb olvasók, vannak barbárok, valamint bűncselekmények, csak néhányat említve. Ha hajlandó nem csupán az amerikai képregényeket megnézni, akkor a műfajok egész világa, mind az európai képregényekben, mind a mangaban, ahol szinte van egy könyv minden témáról, amelyet elképzelhet. Ebben az oszlopban azonban egy maroknyi műfajt fogunk megnézni olyan könyvekkel, amelyekről azt hiszem, hogy érdemes elolvasni, valamint az Ön idejét, valamint a pénzt.

Az egyik preferált műfajom a bűnözés. Amellett, hogy vannak kiváló bűncselekménykönyvek. Talán az én preferált Ed Brubaker bűnözője. Ez egy sötét és hangulatos könyv a valódi emberekről, akik online a világon, remélhetnék, hogy soha nem látogatom meg. Úgy olvasható, mint a bűncselekmény legjobb regényei, valamint Sean Phillips alkotása lenyűgöző filmet hoz létre, Noir Legendary Jim Thompson rendje mentén. Amellett, hogy van egy gyönyörű keménytáblás omnibus kollekció, a legelső történet, amelyet a Marvel tavaly év végén adtak ki, valamint vannak olyan megfizethető kereskedelmi gyűjtemények, ha ez inkább az Ön ízlése.

Leborult

Egy második bűncselekmény könyv, amelyet rendkívül javasolnék, Jason Aaron Scaled -je. Ez egy összetett történet egy indiai foglalásról a mai napon. Noha ugyanígy sötét és hangulatos is, rendkívül különbözik a bűncselekménytől abban, hogy szemcsésebb, és a karakterek sokkal nagyobb. Ez még mindig megragadja a történetmesélést, valamint a hangulatos művészetet, bár nem javaslom, hogy ezt havi könyvként olvassa el. Sokkal jobban olvasható a kereskedelem típusában, mivel a történetek összetettek, és vonzóak, valamint egy hónap várakozását a problémák között rendkívül frusztráló. A sorozat öt kereskedelmi gyűjteménye létezik, és rámutatnék, hogy fontos ezeket a sorrendben megnézni, mivel a történetek egymás után fejlődnek.

Mocskosul gazdag

A harmadik bűncselekmény könyv, amelyet megemlíteni szeretnék, nem igazán könyv, bár a Vertigo bűncselekménye. Ezek fekete, valamint a különféle írók, valamint a művészek fehér, önálló keménykötésű könyvei. Nagyszerűek, valamint egyre jobbak. Nemrég adták ki a sorozatban a Bronx Kill sorozatot, amelyről felfedezem, hogy eddig a legjobb a sorozatban. Ez nagyrészt annak az igazságnak köszönhető, hogy bűncselekménytörténet, gyilkossággal és ennek következményeivel is. A legelső három kötet egy furcsa keverék volt, amelyek laza meghatározással bűncselekményt jelentettek, azonban más elemek voltak, amelyek szerintem elvonultak a bűncselekményektől. Például az egyik könyv, a sötét bejegyzés, Ian Rankin (Rebus regények felügyelője) bűncselekmény regényíró írta, valamint egy Hellblazer grafikus könyv, amelyet ebbe a bűncselekménybe kerültek. Nagyszerű könyv volt, ám engem is megdöbbent, hogy a vertigo bűncselekményt inkább reklámtechnikának tekintették, mint egy olyan könyv, amely valóban ott tartozott. Még egy példa a Jason Starr chill. Kiváló könyv, mindazonáltal fantázia felhangjai elvesztették a bűncselekményt. Hagyományos vagyok abban, hogy szeretem a valódi világban kitűzött bűncselekménytörténetemet, nem pedig a bűncselekmény, a fantázia, a tudományos fantasztikus vagy más műfajok hibridje.

Égbolt

Más műfajokról beszélve, a következő könyvek, amelyeket szeretnék rámutatni, a Marvel Soleil Books. Korábban már korábban felidéztem ezeket a könyveket, mivel teljes egészében élvezem őket, még akkor is, ha a téma nem az én ízlésem szerint. Ezek olyan miniszterelgyűjtemények, amelyeket a Marvel az elmúlt néhány évben közzétett. Különbözőek a hardcore tudományos fantasztikától, például a Universal War One -tól az akció/kaland sorozatig, például a Spin Angels -ig, amely egy gyönyörű keménytáblás gyűjteményben jön egy fantasztikus fantasy történetig, az Ythaq nevű. Aztán van egy lenyűgöző munka, az úgynevezett istenek csapása. Ez a történet összekeveri a görög és a római isteneket a tudományos fantasztikával, hogy egy gyors tempójú történetet elmondjon egy csomó csavarral és fordulattal. Hasonlóképpen van egy Sky Doll nevű gyűjteményük, amelynek néhány legszebb művészete van, amelyet évek óta láttam egy tudományos fantasztikus történetben. Mindezeket a könyveket javasoljuk, mivel könyvként vannak írva (annak ellenére, hogy a Marvel miniszterelnökökbe bontja őket), valamint nem képregényeket, amelyeket egy könyvbe gyűjtenek. Mindegyiknek, mindegyiküknek lenyűgöző alkotása van, ami a könyvtől a könyvig rendkívül különbözik, ám a stílusok annyira alkalmasak a elmondott történetekhez.

Conan krónikái

Az utolsó műfaj, amelyet szeretnék nézni, a kard és a varázslás. Nos, nem igazán, amit meg akarok vitatniConan a barbár. A Conan történetek csaknem a100 évvel ezelőtt nyúlnak vissza a pulpok és a dime -fikció életkorához. A képregényekben is visszatér az 1970 -es évekre, amikor Marvel bemutatta a havi Conan képregényt, valamint a Savage Tales magazinot. A közel 40 évvel ezelőtti Marvel képregények nagyon szórakoztatóak, és elmondják a rip-roaring kalandokat, amelyek közül néhány Robert E. Howard eredeti történetein alapult, és ezek közül sok csak cselekvési történetek voltak. Barry Windsor-Smith, valamint John Buscema néhány gyönyörű műalkotása volt. A sorozat egészében szép keverék volt a fantázia, az akció, valamint a pulp stílusú kalandokból. A Marvelnek hasonlóan volt egy Buddy magazin, a Savage Sword of Conan nevű magazin, amely kissé kockázatosabb és sokkal erőszakosabb volt. Míg a képregények minden korosztály számára megfelelőek voltak, a magazin a tizenéveseknek és a felnőtteknek is szólt, mivel meztelensége és végtagjai is repülnek. A könyvekkel kapcsolatos egyetlen panaszom az, hogy egyértelműen az idő terméke, és visszatekintve rájuk, inkább a férfiak tapasztalatainak típusú történeteiknek tűnnek, mint az eredeti történetek valódi Howard érzése.

Conan

Ezekkel a Marvel történetekkel ellentétben az elmúlt években a Dark Equine a Conan képregényt készítette, és fantasztikus. Eddig csaknem 70 problémát okozott, Kurt Busiek és Cary Nord első 40+ problémájával. Ez néhány a legjobb képregények közül, amelyeket valaha előadtak ebben a műfajban. Gyönyörűek, hogy megnézhessék, és a történetek Howard eredeti történeteinek hű adaptációja, új történetekkel, amelyek kitöltik a Conan történelmének tereit, ahogyan Howard írta. A futás második felét Tim Truman írta, valamint folytatta a Kurt, valamint Cary elindításának legmodernebb munkájának szintjét. Tomas Giorello átvette a művészetet, valamint az elmúlt évben is, ő valóban a sajátjába került. Szerencsére a Dark Equine összegyűjtötte az összes anyagot, mind a Marvel Comics -t, a Conan krónikáinak nevezett 18 színes ügyletben, valamint a Conan minden vad kardját fekete, valamint a Savage nevű fehér telefonkönyvekben Conan kardja (milyen kényelmes). A Sötét Lókonán történeteit szintén összegyűjtik a színes színes kereskedelem sorozatában. Mindezek megéri az idejét olvasni. Az újbóli nyomtatásokkal kapcsolatos panaszom, valamint ennek semmi köze sincs a Dark Horse -hez, az az, hogy az engedélyezési okok miatt bármilyen típusú történet a Marvel sorozatból kizárt.

Új Avengers: Illuminati

Ez az idő ez az idő. Mondj köszönetet az olvasásért, valamint a megjegyzéseidért. Remélem, hogy az összes megvitatott könyvvel együtt felfedezhet valami újat, amelyet kipróbálhat, és kibővítheti az olvasási láthatárát a hagyományos szuperhősökön túl. Amellett, hogy utoljára nem utolsósorban, néhány olyan könyvre, amelyet gyorsan szeretnék rámutatni, Matt Wagner Madame Xanadu, valamint az új Avengers: Illuminati Brian Michael Bendis. Mindkét könyv kiváló zeneszerzéssel rendelkezik, valamint a művészet, valamint mindkettő kiváló példa a visszamenőleges folytonosságra, amelyet utoljára tárgyaltam. Hosszú hátulról vesznek egy történetet, és egy kortárs karakterrel módosítják, hogy biztosítsák, hogy így olvasható legyen az a módszer, amelyet a történet eredetileg írt, ám ezt nem értettük meg. Fantasztikus történetmesélés a karakterek története és a folytonosság szempontjából.