Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Josh Crawley

Írta: Josh Crawley

Ez egy őrült, hóvihar kitöltött ünnepi szezon volt, és a hét vége előtt még sok tennivalóm van, tehát gyors (és remélhetőleg érdekes) link-blogolást fogunk csinálni; Ó, igen!

Amerika kapitány/Thor

Néhányan azt láthatják, hogy a múlt héten mondtam a Marvel iránti haragnak. Nos, ezen a héten tapsolok Roger Langridge és Chris Samnee választását, mint a Marvel egyik teljesen ingyenes képregény napjának egyik választási lehetőségét: Amerika kapitány/Thor!

Nem néztem meg a Thor utánfutót (már tudom, hogy látni fogom a filmet, és nem bánom, hogy meglepődtem), és viszont hiányzott, hogy egy angolot mitológiai norvég istenként szerepeltek. Úgy tűnik, hogy néhány ember vitatta ezt. Vannak olyan emberek is, akik az első kiadást felvették az emberekkel (mindezek a kérdések gyakorlatilag úgy hangzik, mintha képregényekről beszélek!). Van néhány nagyon humoros megjegyzés is.

Igen, talán azt gondolta, hogy az esküvője fantasztikus, de legyünk őszinték: valószínűleg nem volt olyan fantasztikus, mint egy kriptoni esküvő.

Nem értek egyet Josh Blaylock összes elemzésével, szükségszerűen (ha van szükség a gondolataim meghallgatására, akkor továbbmegyek vele), de ez minden bizonnyal érdekes olvasmány.

Várom Phil Hester -et a Wonder Woman -n; és veled mi van?

Szomorú voltam, hogy hallottam Adrienne Roy elhaladásáról. Nagyon hosszú időbe telik, hogy megszámoljam az összes olyan képregényt, amelyben a neve megjelenik.

És ez a hétre, emberek. Nem vagyok biztos benne, hogy mi lesz a jövő héten, de kérjük, ne csodálkozzon, ha varázslatosan eltűntem. És ha eltűnik a héten, akkor jó év végét!

Kövesse a tweetjeimet, írjon nekem e -mailt, és ügyeljen arra, hogy figyeljen a Westfield Comics Facebook -ra.

Josh Crawley lehet, vagy nem az Everclear billentyűzete. Erősen azt javasolja, hogy ne fogadj, hogy van.