médialeadásának első évében-Ahogyan az IGN-nél kitett, Valiant egy hatalmas műalkotást mutatott ki az X-O Manowar-tól-Valiant kozmosz-remegő folyamatos sorozatának legendája a New York Times nagyon népszerű írójától Matt Kindt, a Blockbuster művészekkel, Tomas Giorello -val, Doug Braithwaite, Clayton Crain, valamint még több – az éves ComicsPro szeminárium előtt, Memphisben, TN.
A képregények néhány legnépszerűbb innovatív tehetségének előkészítése, valamint a képregények néhány legnépszerűbb innovatív tehetségének előkészítése, a vadonatúj X-O Manowar #1-a március 22-i boltokban-bemutatja az egyik meggyőző bátor epikát. Valaha elmondták… és hozza el a Dacia Aricot egy mérföldkőnek számító fordulópontba, amelyet sok éven át éreznek. Az egzotikus idegen bolygók, az erőteljes új karakterek, valamint a könyörtelen ellenfelek a Dacia Aric of Dacia „katona” -ról a „császár” -ig a „Visigoth” -ra emelkednek egy csillagszalapító élményben, mint a mai képregényekben!

A 2017-es nyáron az X-O Manowar bolygóközi háborúja fokozódik, amikor a „katona” -ról a kozmikus keresztes hadjárat következő szívmegállító szakaszáig diplomázott! Először, júniusban, a rendkívüli művész, Doug Braithwaite a „General” legfontosabb mese fedélzetére érkezik az X-O Manowar #4-ben-a legelső új, új ugrási pont krónikájának első problémája Dacia egyszemélyes átvételével. A csata által sújtott idegen világ! Aztán, szeptemberben, a képregény szupersztár, Clayton Crain belép a csatatérre, hogy megkezdje a „császár” -ot az X-O Manowar #7-ben-a teljesen új ugrási pont első problémája, amely a Föld idegen-fegyveres hősét biztosítja a hatalom csúcsához egy ellenséges hatalommal. Földön kívüli világ!

“Öt figyelemre méltó művész van a fedélzeten, mielőtt az 1. probléma még elindul, és mindegyik ragyogó tehetség, amely abszolút erők a piacon”-mondta Warren Simons, a Valiant főszerkesztő, a főszerkesztő, Warren Simons. „Tomas Giorello, aki karrierje néhány legszebb munkáját végzi, elindítja a dolgot az 1. problémában a„ Soldier ”ívünkkel, amelyet nagymértékben befolyásolnak olyan filmek, mint a„ Személyes Ryan mentése ”, valamint a„ Unforgiven ” – Az a munka, amelyet Tomas itt végez, abszolút állkapocs -leeső, valamint az oldalainak látott válasza fenomenális volt. ”

„2017 az X-O Manowar 25. évfordulója, valamint Mattnek érdekes ötlete volt… ahelyett, hogy az ARIC állapotához való visszatéréssel ünnepelnénk, tegyük a karaktert valóban kozmikus erőnek, amellyel számolhatunk, és egy teljesen új helyzetbe szorítsuk őt-és egy teljesen új helyzetbe szorítsuk őt– Egy magányos ember, aki egy idegen fegyverhez kötött, és egy ellenséges, mégis egzotikus földönkívüli világ ellen harcolnia kellett ” – mondta a Valiant vezérigazgatója és Dinesh Shamdasani innovatív rendőr szintén elmondta az IGN -nek. „Matt, valamint Tomas Giorello, Doug Braithwaite, Clayton Crain, Ryan Bodenheim, valamint a Mico Suayan öt fős művészeti csapata csinál valamit, amit még nem láttunk ezzel a karakterrel-szó szerint„ háborús emberré válnak. “Ez nemcsak egy hadsereget, hanem egy egész bolygót fog kezelni a 2017 -es program felett.”

Ezen a nyáron a galaxis az X-O Manowarhoz tartozik! A csillagok elszíneződnek a vérrel, amikor Tomas Giorello, Doug Braithwaite, valamint Clayton Crain csatlakozik Matt Kindthoz egy látomásos mese-hez, amelyben a Galaxy legtávolabbi elhelyezkedésén egy srácot folytatnak, csak az X-O Manowar-ban!

De először: Tanúi történelem a március 22-én, a vadonatúj X-O Manowar #1-ben-a New York Times legnépszerűbb új folyamatos sorozatának legelső problémája, Matt Kindt, valamint Tomas Giorello erőművész!

A Római Birodalom elnyomó hüvelykujja alatt született, Dacia korai életkorban felfedezte a hadviselést. Olyan erőszak közepette volt, hogy egy idegen faj elrabolta. A rabszolgaságba kötelezte, hogy túlélte, ahol mások elpusztultak. A menekülése a mérhetetlen erővel rendelkező fegyverrel való kötésből származik: az X-O manowar páncél. Ezzel visszatért a Földre … csak azért, hogy felfedezze magát a kortárs napon.

De ez egy egész életen át volt.

Az ARIC most, messze egy furcsa és primitív új világon, a háztól, új életet kezdett. A múltjából felszabadítva hajlamos a növényeire. a háborútól mentes. az erőszaktól mentes. mentes a páncéltól.

De a halál gépei újra felvonják a módszerét. Egy idegen hadseregbe, valamint egy megbocsáthatatlan konfliktusba dobva, a benne lévő düh felfedezi a hangot, mivel még több. Ezzel elrontja a seregeket, a birodalmakat, és ösztönzi a bolygóközi hadviselést, amikor katonától tábornokig emelkedik Visigothig császárig. Fegyvert akartak. Háborút fog nyújtani nekik!

X-O Manowar #1 | „Katona” – első rész
Matt Kindt | Tomas Giorello
2017. március

X-O Manowar #4 | „Általános” – első rész
Matt Kindt | Doug Braithwaite
2017. június

X-O Manowar #7 | „Császár” – első rész
Matt Kindt | Clayton Crain
2017. szeptember

X-O Manowar #10 | KÖZJÁTÉK
Matt Kindt | Ryan Bodenheim
2017. december

X-O Manowar #11 | „Visigoth” – első rész
Mnull