pusillanimous gyakorlója ezt a közzétételt benyújtja:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

A KC Carlson gyakorlatilag tökéletes lila

KC oszlop KC Carlson által

1963 -ban Steve Ditko Strange Physicians for Marvel Comics -t készítette. Még Stan Lee is kijelenti, hogy ismételten és nagylelkűen, amikor lehetőséget adott. (Stan kap egy társalkotó hiteltörténetet a karakter számára, ám az interjúk során gyakrabban tolja a Ditkót, mint nem.)

Furcsa mesék #118 Phitician Strange legelső borítója

A karakter nem volt kitörési siker. A legelső két Dr. Strange történet (a Strange Tales #110 -ben, valamint a 111. számú) csak öt oldal hosszú volt, míg a többi új karakter bevezetés több helyet kapott. A Strange csak három problémával jelenik meg újra, a 114-es Strange Tales-ban, ismét egy ötoldalas történetben. Számos kulcsszereplő, köztük a Mester (később az ősi nevű), a rémálom, valamint a báró Mordo, először itt jelennek meg.

Végül, a 115-ös Strange Tales-ban kapjuk a „Dr. Strange eredetét”-egy nyolc oldalas extravagáns! Úgy tűnik, van néhány őrült mágikus ereje!

Strange doktor minden Steve Ditko dicsőségében

Az eredet után minden kérdésben lámpatest lett. Érdekes, hogy a történetek, valamint a The Physician Strange sorozat szereplői előre jelezték az 1960 -as évek ifjúsági ellenkultúrájának elbűvölését a keleti miszticizmussal, valamint a pszichedelia iránt. Az adott korú sok látogató lelkesen eleget tett a Dr. Strange történeteknek, akik „mélyebb jelentést” keresnek. Az olyan kifejezések, mint az „Agamotto szeme”, a „Watoomb pálcája”, valamint a „Hoggoth hoary tartása”, valószínűleg javította a keresést, bár Stan ragaszkodik ahhoz, hogy a fázisokat felhasználják, mivel „misztikusnak és titokzatosnak hangzottak”, valamint ő, valamint ő is. Soha nem volt olyan típusú koncepció, amit értettek.

Furcsa mesék #146

Eközben a Ditko az örökkévalóság nevű kozmikus karaktert készített, és véletlenül mesélt olyan történeteket, amelyek hosszabb ideig tartottak, mint 17 probléma (Strange Tales #130-146). Később, miután a karakter megkapta a saját címét, Steve Englehart író potenciálisan elmondta Isten eredetének (a történetben Sise-Neg néven), amely kérdéseket váltott ki a Marvel irodákban. Dr. Strange szintén végül kielégíti mind a Draculát, mind a Benjamin Franklin -t (de nem pontosan ugyanabban az időben).

Gerber „megkapja”

Sok éven át, még évtizedek óta Dr. Strange támogató karakter volt a Marvel Univerzum számára. Lehet, hogy a legszebb funkciója a védők „házigazdája” volt, kezdve a Marvel Function #1 (1971). Eleinte a rutin társsztárok között szerepelt a Hulk; Namor, az almariner; valamint (ritkán) az ezüst szörfös.

A 33. #33 -as Defenders dolgok meglehetősen furcsa lettek a Gerber futása során

Amikor megjegyezte, hogy Steve Gerber író 1975-ben vette át a sorozatot, bemutatta azt a gondolatot, hogy a védők „nem csapat”. A karakterek, a magányos csoport, csak szükség szerint jöttek össze, ahelyett, hogy rutinszerűen együtt lógnának.

Gerber újjáélesztette a Galaxy (1. csapat) őreit a védőkben. Hasonlóképpen nem tudta ellenállni a védőknek, valamint Gerber fejlesztésének, Howard the Duck -nak. Sok történész úgy gondolja, hogy Gerber védőjei a korszak egyik legjobbját működtetik, valamint a Strange Physicians ennek hatalmas részét képezte.

Mi az a film a függöny mögött?

Doktor Strange #2

A 2016 -os Physcian Strange Film (főszereplője Benedict Cumberbatch mint orvos) a karakter újraindításához vezetett egy új képregény sorozatban. A képregény az első, Jason Aaron írta, valamint Chris Bachalo, valamint Tim Townsend. (Noha a valóság elmondja, úgy tűnik, hogy ez a könyv gyakran a fegyver alatt van, hogy megsértse a határidőket, gyakran szükség van más inker/művészek segítségére – köztük Al Vey, Mark Irwin, John Livesay, Wayne Faucher, valamint mások.)

Doktor Strange #3

De a kivitelezés az, ami a végtermékben mutatkozik meg. A Strange Physicians futtatása hosszú ideje a Marvel egyik legszebb sorozata volt. Mindig az első számú, a héten jelentkezett, amikor megjelenik. Ami számomra működik, az, hogy a grafika megtartja a „furcsa” (és kissé meghatározhatatlan) elemet, amelynek mindig jelen kell lennie egy nagyszerű orvosa furcsa sorozatban – az összes módszert Steve Ditko történeteinek Strange Meses -ben – a legkorábbi is, most Több mint 50 éves!

Segítség is: Jason Aaron természetes arra, hogy ezt a címet borzasztóan ijesztő, mind hisztérikusan vicces legyen az abszolút pontosan ugyanazon pillanatban. Amellett, hogy Chris Bachalo pontosan ugyanúgy rajzolja meg. Kihúzom a lélegzetelállító orvost, mert folyamatosan elmozdulok az „Ah! A „ha!” – Amellett, hogy minél tovább megy ez a sorozat, annál nagyobb a lehetősége, hogy az orrommal kényszerítsék a tényleges ostoba szavakat. (Igen, nem egy kellemes kép, azt mondom…)

Doktor furcsa könyv 1. könyv

Akkor miért beszélek erről most? A mai napig (december 6 -án) az a nap, amikor egy új orvos Strange keménytáblás kollekció (ügyesen hívtaPhysician Strange Book 1) eltalálja a regionális képregény üzletét (és egy -két hét múlva minden máshol). 280 oldal dicsőségesen színes művészet, valamint a történet, valamint a hajlékonylemez -képregényekhez képest 7,5 x 0,8 x 11,1 hüvelyk. Összegyűjti a Total Aaron/Bachalo/Townsend történetét a Strange (2015) #1-10-től, a Strange: A Magic One-Shot utolsó napjai mellett.

Ha most nem tudsz fizetni érte, akkor talán a Mikulás segíthet egy kicsit! A karácsonyi varázslat ugyanolyan hatalmas, mint a varázslás – a jobb kezekben!

_________________________________

KC Carlson: Varázslók Supremo! (Anyám olyan büszke volt!)

A Westfield Comics nem felelős a hülye dolgokért, amelyeket a KC mond. Különösen az a dolog, ami valóban irritált téged. Ez az év már véget ért?