Ezt a bejegyzést az alábbiak szerint benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Dinoszaucerek #1

Andrew Pepoy ismert alkotó tulajdonában lévő projektjéről, Simone és Ajax kalandjairól, a Fables tintáiról, az Archie Comics számos munkájáról és még sok másról. Legújabb projektje a Dinosaucers, a 80 -as évek rajzfilmének újjáélesztése és frissítése, amelyet Michael Uslan fejlesztő írt, az Oroszlán Forge’s Roar lenyomatából. Pepoy megáll, hogy sokkal többet mondjon nekünk erről a szórakoztató, új sorozatról.

Westfield: Hogyan vett részt a projektben?

Andrew Pepoy: Néhányszor találkoztam Andrea Colvin főszerkesztővel, és arról beszéltünk, hogy rólam szólítottam valamit. Amikor egy sorozatot készítettem, egy másik íróval, Andrea tetszett neki (tehát talán még mindig megtörténik!), De azt mondta, hogy a legjobb, akkor a dinoszaucerek művészét keresett. Nem ismerem ezt, de amikor azt mondta nekem, hogy Michael USLAN volt, akkor ezt kellett választanom. Körülbelül 10 éve ismerem Michael -t, amikor találkoztunk, amikor mindketten az Archie Comics -nál dolgoztunk.

Dinoszaucerek #1 előnézet 1. oldal

Westfield: Mit mondhatsz Michael Uslan íróval folytatott együttműködéséről?

PEPOY: Nos, amikor Andrea összeállt, nem tudta, hogy már ismerjük egymást, de Michael és én évek óta beszéltünk valami együtt dolgozni, tehát nagyszerű volt! Jó olyan csapatként dolgozni, aki ismeri és értékeli egymás munkáját. Michael tele van ötletekkel és javaslatokkal, és nagyon részt vett a sorozat kinézetének és újratervezésének kialakításában, bár ő is megadta nekem a szabadságot, hogy a saját irányba is vegyen dolgokat. Ő az egyik legforgalmasabb ember Hollywoodban, de ez a képregény ugyanolyan nélkülözhetetlen számára, mint bármely más film, amelyen dolgozik.

Westfield: A Dinosaucers eredetileg 1987 -ben animációs sorozat volt. Mennyire szorosan követi ez a sorozat az animációs sorozatot?

PEPOY: Mint mondtam, még nem láttam az eredeti példányt, mielőtt elkezdtem ezt, de gondoskodtam arról, hogy megnézzem néhányat. Még mindig sok ugyanaz a főszereplő, de személyiségeik és kapcsolataik megváltozhattak, mivel ez a sorozat nagyon eltérő érzéssel rendelkezik, mint az eredeti. Még mindig ugyanazok az üzenetek vannak a természet és a megőrzés visszaéléséről, de ennek az új verziónak sokkal fejlettebb érzése van, sokkal inkább egy Transformer -filmhez, mint a délutáni animációs show. Még mindig örülhet egy gyerek, de ez minden bizonnyal a felnőtt olvasók is bejuthatnak.

Dinoszaucerek #1 Előnézet 2. oldal

Westfield: A kettő közötti nyilvánvaló különbség a képregény és a rajzfilm megjelenése. Mennyi bemenete volt az újratervezésben?

Pepoy: Mint mondtam, Michael nagyon részt vett az újratervezésben. Megvitatja a keresést és a stílusát, amelyet keres, de számos dologgal hagyta el a sajátosságokat. Tervezem a karaktereket és a hajókat, és lehet, hogy van egy vagy két megjegyzése, ha nagyon közel vagyok. Van néhány karakter, amiről bizonyos ötletek voltak, de megemlítené más képregényszereplőt vagy filmszínészeket, akiket ihlette, ami megkönnyítette a munkámat. Tehát ez egy együttműködés volt, de igen, nekem is sok mozgásteret is megengedtek.

Westfield: Mit várhatnak az olvasók a történetben, és kik azok a karakterek, akikkel találkoznak?

Pepoy: Hasonlóan az eredeti sorozathoz, találkozunk Rex -rel, a Reptilon uralkodójával és az ő kohorszaival, akik a Földet nyersanyagok forrásának tekintik … és a nyers hús! A Reptilon megfosztja az erőforrásait, és környezetbarát haldoklik, tehát a Föld, a tükörbolygó a nap másik oldalán, érettnek tűnik a válogatásokhoz. Számos klasszikus dinoszaucer karakter mellett, amelyeket most frissítenek, mindkét oldalon, ismét látjuk Sarah-t, David-ot és Paul-ot is, most egy kicsit sokkal felnőtt, a titkos cserkészek új barátaival együtt, mindegyikük megpróbálta megóvni a Föld.

Dinoszaucerek #1 Előnézet 3. oldal

Westfield: Olyan szórakoztató, hogy dinoszauruszokat rajzol az űrben, mint amilyennek hangzik?

Pepoy: Lehet, de minden bizonnyal a lábujjukon is tartja. Számos típusú dinoszaurusz volt, és el kell gondolni, hogy néznek ki, ha sokkal humanoid lényré fejlődnének… tollakkal! Michael meg akar lépni a modern dinoszaurusz kutatásokkal, és most már tudjuk, hogy sokan tollak voltak, és talán sokkal madárszerűbbek voltak. És a hajóknak vissza kell hallaniuk a különféle dinoszauruszokat, valamint a technológiát, amelynek valami olyannak kell lennie, amelyen kívül kell lennie a szokásos idegen technikán kívül, amelyet láthatunk a tévében vagy egy filmben, tehát minden oldal, amellyel valami újat készít. Jó módon kihívást jelent!

Westfield: Van valami záró megjegyzés?

Pepoy: Amint tovább mozogok ezen a sorozaton, úgy érzem, hogy bemegyek a lendületbe, és sokkal szórakoztatóbb vagyok vele. Művészi szempontból jobban ismertem a Fables, a Simpsons és mindenféle képregény, például a The Beatles sárga tengeralattjáró grafikus regényét, amely a Titan -tól a nyáron jelenik meg. És a művészet emberek ismernek engem, hogy sokkal rajzfilmesebbek, suCH, mint a sajátomban a Simone & Ajax kalandjai, a kis árva Annie újságszalagon, Katy Keene -nél (amit én is írtam), és az Archie -vel és még sok minden mást az Archie -vel borítják. Noha korábban sokkal ésszerűbb vagy cselekvési művészetet csináltam, például néhányszor a meséket, ez lehetőséget ad arra, hogy felfedezzem és játszhassam egy másik megjelenéssel és stílussal világ. Remélem, hogy az olvasók kedvelik és dinoszaucereket!