A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Bloodshot #1 Declan Shalvey borító

Tim Seeley -t a képregény rajongói ismerték Grayson, Green Lanterns, Hack/Slash, Revival és még sok minden más munkájáért. Most ő és a művész, Brett Booth a Valiant egyik legfontosabb szereplőjét veszik fel a Bloodsot #1 -ben. Seeley nemrégiben megosztotta a sorozatot a Westfield Roger Ash -jével.

Bloodshot #1 előnézet 1. oldal

Westfield: Azoknak az olvasóknak, akik ismeretlenek a vérnyomással, mit tudnak, hogy bemenjenek?

Tim Seeley: Ő egy géntechnológiával módosított szuperfesték Gone Rogue, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy pótolja azt a testszámot, amelyért a kormány ellenőrzése alatt áll! És nagyon jónak tűnik!

Bloodshot #1 előnézet 2. oldal

Westfield: Mit várhatnak az olvasók a könyvben?

Seeley: Akció! ÉRZELEM! Borzalmas gore! SZÍV! AKCIÓ! És a képregények egyik legjobb művészete!

Bloodshot #1 előnézet 3. oldal

Westfield: A Bloodshot a fekete bár új veszélyével szembesül. Bármit elmondhat nekünk erről a csoportról?

Seeley: Annyira mély állapotban vannak, hogy nem is ismerik a saját nevüket, vagy kinek dolgoznak. Ők az elit elitje, és vannak minden csodálatos játékuk.

Bloodshot #1 előnézet 4. oldal

Westfield: Az első kiadásban sok minden zajlik. Hogyan lehet kiegyensúlyozni a műveletet sokkal több párbeszédpanel vezérelt szakaszokkal?

Seeley: A képregények varázslata! A feladat az, hogy az olvasók egyenletes ütemben és rengeteg visszatérjenek, ezért gondoskodom arról, hogy az olvasó cuccokat olvassa el és törődjön, miközben rengeteg Brett Booth/Adelso Corona/Andrew Dalhouse Beauty -ot ad nekik!

Bloodshot #1 előnézet 5. oldal

Westfield: Brett Booth művésznél dolgozik a sorozaton. Mit mondhat az együttműködésről?

Seeley: Nagyon csodálatos számomra, a 90 -es években egy tinédzser, hogy együtt dolgozzon egy művésztel, akit a kezdetektől követtem. Olyan dolgokat írok, azt hiszem, ki fogja vonni a pokolot, majd megteszi!

Bloodshot #1 Dave Johnson Cover